thleorasakias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Εκανα αναβαθμιση την γραμμη απο 50αρα σε 100αρα πριν ειχα κουμπωμενο το tp link v100 και τερματιζε στα 52mb ο συγχρονισμος.Χθες Εγινε αναβαθμιση γραμμης στα 100 μου εστειλαν το zte h268q και παραλληλα εγινε voip και η γραμμη.Το ρουτερ το συνδεεω απευθειας στο μπριζακι χωρις καμια αλλη συσκευη πανω.Σε κατεβασμα αρχειων τερματιζει το ιδιο και σε upload ενω και το ping ειναι στα 17 παλι ευχαριστημενος.Οταν κανω τεστ ταχυτητας με ookla με καλωδιο στο λαπτοπ χωρις να εχω καμια αλλη συσκευη ενεργη η καποια αλλη αντιστοιχη σελιδα μετρησεων με παιζει συγχρονισμο 64-74.Σε επικοινωνια με vodafone μου στειλανε το vodafone speedtest εκει μου ειπαν να κανω 3 διαδοχικα speed πρωι μεσημερι βραδυ οποτε ειναι εφικτο η μετρηση δειχνει 85-94 αλλα συνηθως παιζει κατω απο 90.Εχω θεμα η να το αφησω ετσι γιατι δεν μου φαινεται λογικη τοσο αποκλιση καθε φορα σε σχεση με τα τεστ ταχυτητας σto ookla και τα συναφή.
geoavlonitis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο συγχρονισμος ειναι μια χαρα, τερμα. Το θεμα ειναι σιγουρα αλλου. Ελπιζω ο υπολογιστης σου να εχει Gigabit Ethernet και το καλωδιο που χρησιμοποιεις να μην εχει και αυτο προβλημα. Κανονικα με αυτο το συγχρονισμο θα επρεπε να βλεπεις λιγο πανω απο 100 (101-102Mbps) στο speedtest. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από geoavlonitis 1
dimosit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Στο ookla έχεις επιλέξει single η multi; Όταν κατεβάζεις αρχεία από task manager βλέπεις κάπου στα 100Mbps; Π.χ δοκίμασε να κατεβάσεις 2-3 αρχεία απο http://speedtest.ftp.otenet.gr/ και δες με τι ταχύτατα κατεβαίνουν από task manager. Δοκίμασε με αλλο browser η άλλη συσκευή. Επικοινώνησε με τον πάροχο.
thleorasakias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, dimosit είπε Στο ookla έχεις επιλέξει single η multi; Όταν κατεβάζεις αρχεία από task manager βλέπεις κάπου στα 100Mbps; Π.χ δοκίμασε να κατεβάσεις 2-3 αρχεία απο http://speedtest.ftp.otenet.gr/ και δες με τι ταχύτατα κατεβαίνουν από task manager. Δοκίμασε με αλλο browser η άλλη συσκευή. Επικοινώνησε με τον πάροχο. οπως τα εγραψες τα δοκιμασαμε με τον παροχο το καρδιογραφημα δεν εβγαζε βουναλακια ηταν πανω απο τα 90.Μου ειπαν να κανω τρεις φορες speed test την ιδια στιγμη με το vodafone speedtest τωρα που το εκανα 93-89-85.Multi το εχω στο σινγκλ δινει 52.45 1 ώρα πριν, geoavlonitis είπε Ο συγχρονισμος ειναι μια χαρα, τερμα. Το θεμα ειναι σιγουρα αλλου. Ελπιζω ο υπολογιστης σου να εχει Gigabit Ethernet και το καλωδιο που χρησιμοποιεις να μην εχει και αυτο προβλημα. Κανονικα με αυτο το συγχρονισμο θα επρεπε να βλεπεις λιγο πανω απο 100 (101-102Mbps) στο speedtest. δοκιμασα δυο διαφορετικα καλωδια....η καρτα που εψαξα γιατι μπαινω με το λαπτοπ ειναι realtεk 2015 μοντελο αλλα δινει 100/100 οι νεες μετρησεις Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από thleorasakias
filipprin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, thleorasakias είπε 2015 μοντελο αλλα δινει 100/100 Εδω εισαι.Οποτε λογικο να βλέπεις 90-92.Δεσ αν αλλαζει στο 1G η μηπωσ ειναι το καλωδιο.Αν δεν δινει παραπανω η καρτα θες εξωτερικη.Με wfi στα 5G ομως πρεπει να τερματιζει. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από filipprin
thleorasakias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, filipprin είπε Εδω εισαι.Οποτε λογικο να βλέπεις 90-92.Δεσ αν αλλαζει στο 1G η μηπωσ ειναι το καλωδιο.Αν δεν δινει παραπανω η καρτα θες εξωτερικη to 90-92 και με καποιες αποκλισεις λογικες δεν θα το σκαλιζα..πεφτει και στο 70αρι δεν ειναι σταθερη πανω κατω γενικα....για την καρτα το εψαξα μεχρι 100mb full duplex και half duplex 100mb εχει.
filipprin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, filipprin είπε Με wfi στα 5G ομως πρεπει να τερματιζει. Κανε ενα τεστ απο κινητο με το ρουτερ στο 5G δυκτιο Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από filipprin
thleorasakias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, filipprin είπε Κανε ενα τεστ απο κινητο με το ρουτερ στο 5G δυκτιο 2.5 μπαντα τερματιζει 50...στην 5αρα 74
filipprin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το επομενο βημα εφοσον μιλαμε για VDSL πρεπει να δεις την εσωτερικη καλωδίωση.Ρουτερ πρωτη πριζα και αποσυνδεση ολες οι αλλες.Με βαση τα στατιστικα η συνδεση εναι αριστη. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από filipprin
thleorasakias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, filipprin είπε Το επομενο βημα εφοσον μιλαμε για VDSL πρεπει να δεις την εσωτερικη καλωδίωση.Ρουτερ πρωτη πριζα και αποσυνδεση ολες οι αλλες.Με βαση τα στατιστικα η συνδεση εναι αριστη. ρουτερ δοκιμασα το tp link v-100 ιδια συμπεριφορα μια πριζα εχω δεν εχω κατι αλλο πανω...Θα κοιταξω να στειλουν τεχνικο μολις τσεκαρουν και αυτοι απο το τεχνικο τμημα τις μετρησεις.Ευχαριστω για το χρονο σου.
filipprin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Οκ τοτε μενει μονο η εσωτερικη καλωδιωση.Υπαρχει κεντρικός κατανεμητης-εισαι πολυκατοικια . Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από filipprin
thleorasakias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, filipprin είπε Δες ποια εναι η πρωτη πριζα που ερχεται απο εξω ανοιξε αποσυδεσε τα καλωδια απο τις αλλες πριζες και βαλε το ρουτερ να δεις Ξερω τι θελεις να πεις το ειχε κανει ο τεχνικος ακριβως οπως το περιγραψες ειχε πιασει αν θυμαμαι καλα μπιχλα το πριζακι οπως μου το ειπε το αλλαξε και ειχε λυθει το προβλημα.Δεν το κατεχω το αθλημα με τα καλωδια αν φταιει αυτο που μαλλον προ τα κει παει 8α τσονταρω ενα δεκαρικο στο τεχνικο και αν ειναι αυτο καλως αν δεν ειναι ας το βρουνε αυτοι που τους πληρωνουμε.
geoavlonitis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Εγω ετσι οπως βλεπω την κατασταση της γραμμης θεωρω πως δεν εχει προβλημα (για τον συγχρονισμο μιλαω). Κατι πιο πισω πρεπει να χει θεμα.
thleorasakias Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Εγω ετσι οπως βλεπω την κατασταση της γραμμης θεωρω πως δεν εχει προβλημα (για τον συγχρονισμο μιλαω). Κατι πιο πισω πρεπει να χει θεμα. Με πηραν τηλ vodafone που τους εστειλα τις μετρησεις απο το vodafone speed λεει οτι ειναι φυσιολογικα.Το θεμα ειναι οτι χανει 10-15 αρκετες φορες τρεχα γυρευε.Προς το παρον το αφηνω ετσι καλα ειναι ευχαριστω φιλος και σε σενα για το χρονο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα