BrwmogazoS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Ναι εγω ειμαι μ@λ@κας και τα βγαζω απο το μυαλο μου.... εχω παραδειγματα που τρεχουν τις καρτες σε shuttle...οπως και σε κανονικα κομπιουτερ με τροφοδοτικα της πλακας...τι 8ελεις να σου πω? Απο την αλλη εχω την καρτα και τρεχει σε ταχυτητες τησ ουλτρα...αλλα το τροφοδοτικο μου εχει 60 χιλιαρικα μονο του και ειναι 550W και ασ κανω και overclocking kai as toy exw xwsei posa pragmata panw...den pianomai egw bebbaia... tespa... OK ATI ATI ATI ATI ATI ATI happy now? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 ela re den eipa kati tetoio apla pantou ma pantou exw diavasei oti h 6800 Ultra 8elei toulaxiston 480Watt trofodotiko... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predalien Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Kalorizikia. Oraies kai oi photos! Tora vale kana FAR CRY na mas peis pos ta paei........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrwmogazoS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 ela re den eipa kati tetoio apla pantou ma pantou exw diavasei oti h 6800 Ultra 8elei toulaxiston 480Watt trofodotiko... Ισως το λενε γιατι υπαρχουν τροφοδοτικα του κ*λου γιαυτο λενε 480...ωστε και με ενα που να ειναι πατατα να ειναι καλυμενοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 ok yparxei kai auth h periptwsh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rapper Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 file mou na se rotiso kati?apo epidoseis se sxesi me ati x800pro or xt pos paei? rotao dioti to kathe site vgazei ta dika tou...i gnomi sou gia anavathmisi apo 9800 pro se kapoia latest karta eite nvidia or ati aksizei?filika panta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 mpa perimene thn nea fournia kartwn ths Ati...den a3izei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 alithia BrwmogazoS den paei oute minas pou shoutares tin x800 gia lege sigrisi real life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrwmogazoS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Βασικα δεν την κρατησα πολυ καιρο ρε παιδες... Γενικα δεν επαιζα πολλα παιχνιδια για να δω τι κανει....και την κρατησα μονο μια μερα... ενταξει ποιοτητα εικονας δεν ειδα διαφορα...απο την 9800προ δοκιμασα το μοντ για ΧΤ και δεν εκατσε αρα την εστειλα... 495-550περιπου ηταν στα8ερη...δηλαδη δεν κλοκαρε καλα το κορ... η GT παλι ειναι αψογη σε ποιοτητα εικονας παλι...καμια απολυτως διαφορα απο τις ΑΤΙ που ειχα πριν... Τα ριβιους οπως βλεπουμε κατατασουν σαν "χειροτερη" την Χ800ΠΡΟ μετα GT μετα ΧΤ και Ultra με την τελευταια να ξεφευγει λιγο σε μερικα μετροπρογραμματα... 8α με την ΠΡΟ το Τοκα 2 ραισ ντραιβερ δεν επαιζε...προβλημα με τους οδηγους τησ ΑΤΙ...και με τουσ 4.7 παλι δεν φτιαχτηκε λενε...ειναι το μονο παιχνιδι που την δοκιμασα...τωρα εβαλα Φαρ Κραι και με την καινουρια και τουσ 61.71 εχει προβλημα εμφανιζοντας κατι μαυρα τερραιν στο ξεκαρφωτο.... Το μονο που μου λειπει απο τις ατι ηταν το ΑΤΙ τουλ...ειδικα αν βαριεσαι να ψαχνεις μονος σου ...ηταν οτι πρεπει...η Τζιτι τωρα 435/1.14 σηκωνει απο τον οδηγο αλλα σε μετροπρογραματα φρικαρει... Με λιγα λογια κατα την αποψη μου αν παιζεις τρελλα παιχνιδια συνεχεια και τα λοιπα ενταξει δικαολογω την αγορα μιας τετοιας καρτας...αλλιως οχι...εγω πχ δεν παιζω..αλλα εχω καλλο και γενικα η8ελα μια καινουρια πριν φυγω απο αγγλια.... η 9800προ με τα λεφτα που εχει ξεφτιλιζει τις καινουριες...ναι οι καινουριες ειναι πολυ πιο γρηγορες δεν λεω...αλλα εχουν και διπλασια λεφτα... την Τζιτι 8α την αλλαξω για Χ800ΧΤ η 6800Ουλτρα σιγουρα αν μπορεσω πριν φυγω καπου που τις εχω βρει φτηνα...αλλα γενικα με PS3 η τζιτι ειναι καλυτερη αγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 gia X800XT Platinum Edition h thn "aplh" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrwmogazoS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 μονο την πλατινουμ βγαζουν.... γενικα ειχε γινει λιγο χαμος για το αν 8α ειναι πλατινουμ η κανονικη...αλλα τελικα ολες πλατινουμ ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tfonias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ;;; ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ!!! :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadSurfer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ;;;ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ!!! :? Kane mia volta apo edw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tfonias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΕ;;; ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ;;; ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrwmogazoS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 το οβερκλοκερς στελνει και ελλαδα ναι....απλα πληρωνεις παραπανω μεταφορικα...γυρω στα 8 χιλιαρικα αντι 5 που ειναι για αγγλια την δευτερα περιμενουν αρκετες...γιαυτο παραγγειλε απο τωρα αν 8ες να παρεις μια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.