combra112 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω αγοράσει το w76p (w70b & w50h) από τον ΟΤΕ και θέλω να το συνδέσω στο speedport plus 2. Έχω ζητήσει τους κωδικούς sip, όπως επίσης και να μου πουν τι πρέπει να αλλάξω στη βάση της συσκευής για να συνδεθεί. Δεν υπάρχει extra εξωτερικό τηλεφωνικό κέντρο. Παρόλα αυτά εδώ και μία εβδομάδα, στο κατάστημα μου λένε πάρε τεχνική υποστήριξη, η τεχνική υποστήριξη στείλε στο business technical και το business technical να πάω στο κατάστημα & ξανά από την αρχή χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Ενώ είναι δική τους συσκευή και θέλω να τη συνδέσω επίσης πάνω σε δικό τους προϊόν. Λίγο που το έψαξα στο Google βρήκα τη διεύθυνση της βάσης και συνδέθηκα αλλά ενώ βάζω τους κωδικούς sip μου βγάζει registration failed (ενώ έβαζα τους κωδικούς σε λιγότερο από μισή ώρα που λήγουν) . Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από combra112 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Η εταιρεία πουλά εμπορικά πλήθος προϊόντων αλλά ως πάροχος δεν υποχρεούται να υποστηρίζει την λειτουργία τους και δεν τα υποστηρίζει παρά μόνον την εγγύηση. Και μάλιστα όταν ζητούμε τον κωδικό της VoIP τηλεφωνίας, εξυπακούεται και συνήθως υπογράφουμε ότι αναλαμβάνουμε εμείς την υποστήριξη και καλή λειτουργία της συσκευής και της υπηρεσίας. Έπεσες στα βαθιά, ειδικά αν δεν έχεις σχετικές γνώσεις. Δες ένα παράδειγμα για άλλον πάροχο και προσάρμοσε τα δεδομένα της δική σου σύνδεσης για την τηλεφωνία στην Cosmote. Βοηθός σου τα επίσημα εγχειρίδια της εταιρείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα