xaloulis90 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Γεια χαρα παιδια μαλλον πηγαινουμε για την γνωστη βλάβη (σε opel) κολώνας τιμονιου. Meriva A 2007, ηδη μου το εκανε 3 φορες οταν του καπνιση βεβαια και πηγα εσβησα την βλαβη που εμφανιζεται ως αισθητηρας γωνιας τιμονιου, αρα μηπως γνωρίζουμε συνεργειο - ηλεκτρολογειο που να κανει επισκευη το μοτερακι της κολονας και ίσως χρειαστει να αλλαχτει και αισθητηρα γωνιας (το οποιο βγαζει σαν σφαλμα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Σε φίατ αντίστοιχο πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί απο πεσμένη μπαταρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaloulis90 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε φίατ αντίστοιχο πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί απο πεσμένη μπαταρία. Ναι ισχυει την εχω κοιταξει ειναι ενταξει. (Επισης μου το κανει οποτε του καπνισει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 58 λεπτά πριν, xaloulis90 είπε Γεια χαρα παιδια μαλλον πηγαινουμε για την γνωστη βλάβη (σε opel) κολώνας τιμονιου. Meriva A 2007, ηδη μου το εκανε 3 φορες οταν του καπνιση βεβαια και πηγα εσβησα την βλαβη που εμφανιζεται ως αισθητηρας γωνιας τιμονιου, αρα μηπως γνωρίζουμε συνεργειο - ηλεκτρολογειο που να κανει επισκευη το μοτερακι της κολονας και ίσως χρειαστει να αλλαχτει και αισθητηρα γωνιας (το οποιο βγαζει σαν σφαλμα)? Δε ξέρω από αποψη χρόνου σε πιάνει η δωρεάν αντικατάσταση μου φαίνεται μέχρι 10 ετια κυρίως στα Corsa d που είχαν και αυτά ίδιο θέμα μερικοί είχαν προλάβει Περιοχή που βρίσκεσαι; Μέτρησε και τη μπαταρία σου αλλά είναι γνωστή βλάβη Επισκευή πόσο εγγύηση θα σου δώσουν όμως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaloulis90 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, meletis_m είπε Δε ξέρω από αποψη χρόνου σε πιάνει η δωρεάν αντικατάσταση μου φαίνεται μέχρι 10 ετια κυρίως στα Corsa d που είχαν και αυτά ίδιο θέμα μερικοί είχαν προλάβει Περιοχή που βρίσκεσαι; Μέτρησε και τη μπαταρία σου αλλά είναι γνωστή βλάβη Επισκευή πόσο εγγύηση θα σου δώσουν όμως; Μιλησα με 2 συνεργεια απο θεσνικη (Λαρισα βρισκομαι) 2 χρονια εγγυηση μου ειπαν Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από xaloulis90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα