Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, pontez2 είπε

Καθαρά απο περιέργεια...αν δεν ειναι αρμοδια η αστυνομία για να λυσει αυτο το θέμα, ποιος ειναι;

Η αστυνομια ασχολειται με ποινικα αδικηματα. Οχι με την παραξενιά του καθενός.

• Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

2Balkan4u κατέντησε το νήμα, κλειδώστε το πριν υπάρξει ενημέρωση ότι ο OP κίνησε τις νόμιμες διαδικασίες και τον πουν και ρουφιάνο από πάνω οι Ελληνάρες που σχολίασαν. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πραγματικά καταλαβαίνω τον φιλο που έχει ένα τόσο σοβαρό θέμα  και δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα... μεγάλα έργα μεγάλοι θορυβοι...  εγω μια επέκταση έκανα στο σπίτι  80 τετρ και όταν ήρθαν τα μηχανήματα έτρεχα συνέχεια και έτρεχα  να μην σηκώνω σκόνη και ενοχλήσω... μιλάμε  ώρες αυτή η δουλειά  και έλεγα στον εργολάβο να μην δουλεύουν  περαν του οραριου τους ειδικα όταν έβαζαν τα καλουπια  γιατί προκαλούσαν φασαρία και με δυσκολία το κατάφερα γιατί ήθελε να τελειώνουμε πιο γρήγορα κάθε μέρα είχα θέμα με τους μάστορες για να μην ενοχλώ..   φυσικά οι γείτονες έχουν μονοκατοικιες και ειναι σχετικά μακριά ανά 4 5 στρέμματα αλλά και παλι εγω ήθελα να μην ενοχλώ όσο το δυνατόν μάλιστα είχα και επικοινωνία....  η κατασκευή ενός κτηρίου είναι πραγματικά μαρτύριο ειδικά οταν το έργο είμαι μεγάλο..   υπομονή φίλε......!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...