nogoso Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Από ότι καταλαβαίνω είσαι στην επέκταση Θέρμης. Μου άρεσε η λογική σου…το δικό μου σπίτι τελείωσε, μπήκα , έκαναν την ίδια φασαρία προφανώς τα συνεργεία αλλά τώρα αν μπορώ να κάνω ασφαλιστικά μέτρα να κόψω ότι εργασίες αλλου, θα το κάνω. 6 1
hexdec Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nogoso είπε Από ότι καταλαβαίνω είσαι στην επέκταση Θέρμης. Μου άρεσε η λογική σου…το δικό μου σπίτι τελείωσε, μπήκα , έκαναν την ίδια φασαρία προφανώς τα συνεργεία αλλά τώρα αν μπορώ να κάνω ασφαλιστικά μέτρα να κόψω ότι εργασίες αλλου, θα το κάνω. Κάνεις λάθος, δεν θέλω να κάνω ασφαλιστικά μέτρα, θέλω να μπεί ένα πλαίσιο λειτουργίας και ελέγχου των εργασιών ώστε να μειωθεί η όχληση (να εξαφανιστεί φυσικά και δεν είναι δυνατόν). Δεν μπορεί ο καθένας να δουλεύει όπως θέλει αδιαφορώντας για τους γύρω του και τις επιπτώσεις σε αυτούς. Επίσης η πιπιλα "έγινε το δικό σου τώρα οι άλλοι ας πνιγούν" δεν ισχύει. Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει κίνδυνος μέχρι και για την σωματική ακεραιότητα καθώς κανένα εργοτάξιο δεν είναι περιφραγμένο; συνεχώς έχουμε περιστατικά κλοπών; Επιπλέον τότε δεν υπήρχε κανείς σε απόσταση άνω των 200 μέτρων, τώρα που ζούνε και άλλοι δεν αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας μας; Είναι προφανές ότι μπορούν να περιοριστούν οι επιπτώσεις αλλά απλά δεν το κάνουν απο επιλογή για λόγους οικονομικούς (μεγιστοποίηση προσωπικού οφέλους) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από hexdec 1
Dinos1973 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μπορεις αν θες να μεινεις χωρις τηλεφωνο ή ιντερνετ, χωρίς αέριο ίσως και χωρις αποχέτευση... Εχεις καποια πρόταση να κανεις; Ως προς το προβλημα του TS το μονο που μπορει να κανει είναι για την τηρηση των ωρών κοινής ησυχιας και ισως για τον θόρυβο, νομιζω παιρνουν στοιχεια πριν την εναρξη των εργασιων για τα DB που επικρατουν στην περιοχη και ενδιαμεσα και στο τελος φτιαχνοντας μια εκθεση που λεει και καλα οτι δεν επηρεασαμε την περιοχη κτλπ κτλπ. Ότι κάνουν σε άλλες σοβαρές χωρες, φρεάτια οπου παίρνουν ολες οι καλωδιώσεις ακόμα και το ρεύμα.. δεν σκάβουν δρόμους, τα δίκτυα είναι υπόγεια σε φρεάτια, και τα καπακια των φρεατίων είναι επίπεδα με τον δρόμο για να μην σπανε οι αναρτήσεις των οχημάτων.. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Dinos1973 2
stef157 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, hexdec είπε Επίσης η πιπιλα "έγινε το δικό σου τώρα οι άλλοι ας πνιγούν" δεν ισχύει. Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει κίνδυνος μέχρι και για την σωματική ακεραιότητα καθώς κανένα εργοτάξιο δεν είναι περιφραγμένο; συνεχώς έχουμε περιστατικά κλοπών; Επιπλέον τότε δεν υπήρχε κανείς σε απόσταση άνω των 200 μέτρων, τώρα που ζούνε και άλλοι δεν αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας μας; Φαντάζομαι αν είναι τόσο συχνά οι κλοπές η εταιρία κατασκευής θα κάνει κάτι για αυτό ώστε να τα προστατέψει. Οπότε θεωρώ πως δεν είναι ένα ρεαλιστικό πρόβλημα αλλά μια δικαιολογία για να πεις το παράπονο σου. Επίσης δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που λέει πρώτα θα χτίστει αυτό το σπίτι και μετά το επόμενο. Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά που λες είναι μη ρεαλιστικά. Αν είναι όντως στην Θέρμη στην κλασσική περιοχή, εκεί χτίζονται μονοκατοικίες και όχι πολυκατοικίες, οπότε ο όγκος εργασίας είναι πολύ μικρότερος. 1
hexdec Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, stef157 είπε Φαντάζομαι αν είναι τόσο συχνά οι κλοπές η εταιρία κατασκευής θα κάνει κάτι για αυτό ώστε να τα προστατέψει. Οπότε θεωρώ πως δεν είναι ένα ρεαλιστικό πρόβλημα αλλά μια δικαιολογία για να πεις το παράπονο σου. Επίσης δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που λέει πρώτα θα χτίστει αυτό το σπίτι και μετά το επόμενο. Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά που λες είναι μη ρεαλιστικά. Αν είναι όντως στην Θέρμη στην κλασσική περιοχή, εκεί χτίζονται μονοκατοικίες και όχι πολυκατοικίες, οπότε ο όγκος εργασίας είναι πολύ μικρότερος. Λάθος κάνεις και στα 2, η εταιρεία ζητούσε απο εμάς να τους πούμε τι ώρα τους έκλεψαν και αν είδαμε κάτι, και επιπλέον με όριο τους 3 ορόφους + το δώμα πλέον γίνονται πολυκατοικίες
SabotazNic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, hexdec είπε εαν μπορώ με το καρότσι να βγω απο το σπίτι μου; εαν το παιδί μου, και των γειτόνων μπορεί να βγεί στο μπαλκόνι,. Υπερβολικουλη γονιο σε κοβω παντως. Περα απο το να κυνηγησεις ωρες κοινες ησυχιας και Κυριακες, δεν μποορεις να κανεις κατι αλλο. Μπορεις να φωναξεις κανα ΙΚΑ Κυριακη, πιθανων να μην εχουν ενσημα ΚΑΙ για εκεινη την μερα. 2
stef157 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, hexdec είπε Λάθος κάνεις και στα 2, η εταιρεία ζητούσε απο εμάς να τους πούμε τι ώρα τους έκλεψαν και αν είδαμε κάτι, και επιπλέον με όριο τους 3 ορόφους + το δώμα πλέον γίνονται πολυκατοικίες Δεν βλέπω κανένα λάθος σε τίποτα από τα 2. ΑΝ γίνονται τόσο συχνά κλοπές η κατασκευαστική θα κάνει κάτι για αυτό πέραν του να ρωτάει τον γείτονα αν είδε κάτι. Αντιλαμβάνεσαι ότι το κόστος των υλικών, μηχανημάτων κτλ. είναι πολύ μεγάλο για αυτούς ώστε απλά να ρωτάνε τον γείτονα. Το ότι έγινε ΜΙΑ φορά δεν μου λέει κάτι. Τώρα ότι αφορά το δεύτερο, το ότι μπορεί να χαρακτηρίζεται "πολυκατοικία" μια μονοκατοικία που έχει 3 ορόφους είναι για τα χαρτιά. Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά εργασίας για μια μονοκατοικία με 3 ορόφους με μια πολυκατοικία με ορόφους. Γενικότερα από τι φαίνεται είσαι απλά ένας περίεργος γείτονας. Και νομίζω ότι θα είσαι έτσι και όταν χτιστούν όλα αυτά. Το πρόβλημα σου είναι ότι έχτισες κάπου που είχες ησυχία και δεν είχες γείτονες. Και τώρα ενοχλείσαι που θα έχεις γείτονες. Αυτά! 7
bblov Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Πηγές σε σημείο της Θέρμης που πριν από 3 χρόνια είχε μόνο γκαγκανα και τώρα περί ασφαλείας και περί σκόνης και ποιο είναι το σωστό....🤣 Κάνε εσύ το σωστό! Πούλα το σπίτι και πάνε κάπου που είναι χτισμένα η πάνε σε ενοίκιο και γυρνά μετά από 2 χρόνια! Πάντως σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ όμορφο εκείνο το σημείο αλλά ρίξτε και νερό στο κρασί σας ρε παιδιά.... Κάτι θέματα που ανοίγετε.... Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά θα μου πεις και σπάει τη μονοτονία 😃 5 1
hexdec Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, stef157 είπε Δεν βλέπω κανένα λάθος σε τίποτα από τα 2. ΑΝ γίνονται τόσο συχνά κλοπές η κατασκευαστική θα κάνει κάτι για αυτό πέραν του να ρωτάει τον γείτονα αν είδε κάτι. Αντιλαμβάνεσαι ότι το κόστος των υλικών, μηχανημάτων κτλ. είναι πολύ μεγάλο για αυτούς ώστε απλά να ρωτάνε τον γείτονα. Το ότι έγινε ΜΙΑ φορά δεν μου λέει κάτι. Τώρα ότι αφορά το δεύτερο, το ότι μπορεί να χαρακτηρίζεται "πολυκατοικία" μια μονοκατοικία που έχει 3 ορόφους είναι για τα χαρτιά. Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά εργασίας για μια μονοκατοικία με 3 ορόφους με μια πολυκατοικία με ορόφους. Γενικότερα από τι φαίνεται είσαι απλά ένας περίεργος γείτονας. Και νομίζω ότι θα είσαι έτσι και όταν χτιστούν όλα αυτά. Το πρόβλημα σου είναι ότι έχτισες κάπου που είχες ησυχία και δεν είχες γείτονες. Και τώρα ενοχλείσαι που θα έχεις γείτονες. Αυτά! Προφανώς δεν έχεις δει τις πολυκατοικίες, δεν ειναι μονοκατοικίες, δεν γνωρίζω εγώ που τα βλέπω; ενδεικτικη μακέτα κατασκευων της περιοχής, είναι αυτό μονοκατοικία; 2 λεπτά πριν, bblov είπε Πηγές σε σημείο της Θέρμης που πριν από 3 χρόνια είχε μόνο γκαγκανα και τώρα περί ασφαλείας και περί σκόνης και ποιο είναι το σωστό....🤣 Κάνε εσύ το σωστό! Πούλα το σπίτι και πάνε κάπου που είναι χτισμένα η πάνε σε ενοίκιο και γυρνά μετά από 2 χρόνια! Πάντως σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ όμορφο εκείνο το σημείο αλλά ρίξτε και νερό στο κρασί σας ρε παιδιά.... Κάτι θέματα που ανοίγετε.... Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά θα μου πεις και σπάει τη μονοτονία 😃 Χαίρομαι που σε διασκεδάζω! Σημασία έχει να περνάς καλά
k_w_t Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικα ο TS ειναι οτι να 'ναι. Να σκεφτει 2 αλλες περιπτωσεις .... α)Να εμενε σε πολυκατοικια σε κεντρικη περιοχη και να εκαναν 2-3 ανακαινισεις οι γειτονες ταυτοχρονα. β) Στην ερημικη τοποθεσια που ηταν και εμενε μονο αυτος αντι να ερθουν να χτισουν αλλοι να ερχονταν κανενας καταυλισμος με οπαδους της ΡΟΜΑ... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από k_w_t 2
stef157 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, hexdec είπε Προφανώς δεν έχεις δει τις πολυκατοικίες, δεν ειναι μονοκατοικίες, δεν γνωρίζω εγώ που τα βλέπω; ενδεικτικη μακέτα κατασκευων της περιοχής, είναι αυτό μονοκατοικία; Ναι είναι μια ΜΕΓΑΛΗ μονοκατοικία. Αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό. Και καλύβα να φτιάχνανε έχουμε καταλάβει ότι είσαι το είδος γείτονα που δεν θα ήθελε ΚΑΝΕΝΑΣ να έχει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο να ανοίγεις θέμα σε forum για αυτό, να ψάχνεις μακέτες κτηρίων, να βλέπεις τις κλοπές που γίνονται, αν είναι περιφραγμένα, τι μηχανήματα χρησιμοποιούν, που παρκάρουν....γενικά έχεις ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο. 6
Finn Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μου θυμίζει αυτούς που ερχόντουσαν Χαλκιδική παλιά γιατί "ήτανε καλα" αλλά τώρα που έχουν την ίδια ιδέα άλλοι 100.000 δεν είναι τελικά και τόσο καλά! Ή έναν άλλο εργολάβο ο οποίος για να πουλήσει υποσχέθηκε στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες ότι το γειτονικό οικόπεδο, το οποίο ειναι δημοτικό, δε θα χτιστεί ποτέ αλλά τώρα που παει να χτιστεί τους φταίει ο δήμος που θέλει να κάνει πολιτιστικό κέντρο και όχι ο εργολάβος που εξαπάτησε. Κι εγώ είχα σκεφτεί την ιδέα επένδυσης στην επέκταση της Θέρμης πάντως αλλά απ ότι βλέπω δεν έχει σταματήσει η επεκταση και πάει για flyοver στη Μουδανιών - Θεσσαλονίκης το όλο θέμα! Έτσι είναι παιδιά, όπου έχει γύρη πάνε πολλές μέλισσες. Υπομονή μέχρι να γίνει και η επέκταση Θέρμης ακόμη μια κλασσική γειτονιά τσιμεντούπολης. 3
hexdec Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, stef157 είπε Ναι είναι μια ΜΕΓΑΛΗ μονοκατοικία. Αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό. Και καλύβα να φτιάχνανε έχουμε καταλάβει ότι είσαι το είδος γείτονα που δεν θα ήθελε ΚΑΝΕΝΑΣ να έχει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο να ανοίγεις θέμα σε forum για αυτό, να ψάχνεις μακέτες κτηρίων, να βλέπεις τις κλοπές που γίνονται, αν είναι περιφραγμένα, τι μηχανήματα χρησιμοποιούν, που παρκάρουν....γενικά έχεις ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο. Ωραία! είναι μονοκατοικία, και έχω ελεύθερο χρόνο (ενώ εσύ προφανώς όχι), ευχαριστώ για την συμμετοχή! 1
gpapadakis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έτσι είναι, σε τέτοιες περιοχές που χτίζονται καινούριες πολυκατοικίες. Επειδή απέναντι χτιζόταν πολυκατοικία παλιοτερα και δύο χρόνια μας μπιπ, τώρα οι ανακαινίσεις που γίνονται συνέχεια δίπλα παραδίπλα και διαρκούν καμιά βδομάδα δέκα μέρες μας ακούγονται θρόισμα. Εκεί που πήγα πάντως 25 Μαρτίου επίσκεψη, δίπλα ήταν πολυκατοικία στα τελειώματα και τα πακια δούλευαν υπερωρίες... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από gpapadakis
vs_skg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, hexdec είπε όποιος βιάζεται η έχει πρόβλημα επιβαρύνει τους υπόλοιπους ή μετάθετει τα προβλήματα σε αυτούς; ωραία λογική, Μπράβο, έθεσες πολύ ωραία το πρόβλημα της σύγχρονης Ελλάδας, αυτό ακριβώς συμβαίνει και θα συνεχίσει να συμβαίνει εις τον αιώνα τον άπαντα Και για να μην κανονικοποιούμε τέτοια φαινόμενα Ελλαδιστάν (που πλέον κινδυνεύει να προσβάλλει χώρες όπως το Καζακστάν), στην Αγγλία δεν υπάρχει "τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά", υπάρχει το considerate contractors scheme και κάθε εργοτάξιο έχει απ' έξω πλήρη στοιχεία και γραμμή παραπόνων για κάθε όχληση. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις