Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα dt 125  φοραει dellorto 28 καρμπυρατερ  το συγκεκριμένο καρμπυρατερ έχει δύο σωληνάκια που πάνε απευθείας στην κεφαλη , από την κεφαλή τροφοδοτούν με παραφλου  το καρμπυρατερ και το γυρνάει πάλι πίσω στην κεφαλή, το θεμα μ εμενα ειναι οτι καπου χανει και απο το καρμπυρατερ περναει το παρφλου στον θάλαμο καύσης και μου πετάει παραφλου από την εξάτμιση, θέλω να μάθω αν είναι εφικτό να καταργήσω τα σωληνάκια και να μην τροφοδοτείται πλέων το καρμπυρατερ με ψυκτικό υγρό μιας και έμαθα ότι είναι μια μέθοδος που δεν είναι αναγκαία για το καρμπυρατερ, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Φιλε εχει ρήγμα ι κινητηρας.

Αν το καταργήσεις πας για καινούργιο μοτερ.

Τωρα δεν ξέρω αν και στις δυο περιπτώσεις εισαι για μοτέρ ή για επισκευή 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Φιλε εχει ρήγμα ι κινητηρας.

Αν το καταργήσεις πας για καινούργιο μοτερ.

Τωρα δεν ξέρω αν και στις δυο περιπτώσεις εισαι για μοτέρ ή για επισκευή 

Καλησπέρα φίλε και σε ευχαριστώ, αν εννοείς ότι περνάει από την κεφαλή, έχει βγει ο κορμός και η κεφάλη έχει γίνει ρεκτιφιέ στον κύλινδρο και πλανιαρισμα κορμού και κεφαλής, καινούργιο έμβολο καινούργια ελατήρια και καινούργια γνήσια φλατζα yamaha, το ψυκτικό περνάει από το καρμπυρατερ Όχι από την κεφαλή.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι δουλεια εχει γινει στα ρεκτιφιε στην ελλαδα το 90% των μηχανουργείο ειναι μαστρομητσοι.

Αν ειναι καρπυρατερ και εισαι σιγουρος η μονη επιλογή που εχεις είναι η αλλαγή του και ΟΧΙ η κατάργηση του κυκλώματος ψύξης.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα σωληνάκια είναι για να ζεσταίνουν το σώμα του καρμπ ώστε το μείγμα να έχει σταθερή θερμοκρασία. Αν όντως το πρόβλημα είναι στο καρμπ, απλά απομόνωσε το και κάνε μια λούπα με ένα σωληνάκι το in - out της κεφαλής…

Πάντως Delly σε DT σίγουρα δεν είναι το μαμά καρμπ…

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Τα σωληνάκια είναι για να ζεσταίνουν το σώμα του καρμπ ώστε το μείγμα να έχει σταθερή θερμοκρασία. Αν όντως το πρόβλημα είναι στο καρμπ, απλά απομόνωσε το και κάνε μια λούπα με ένα σωληνάκι το in - out της κεφαλής…

Πάντως Delly σε DT σίγουρα δεν είναι το μαμά καρμπ…

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, αυτό έψαχνα διάβασα για το σύστημα αυτό Αλλά κάνεις δεν λέει πως να το κάνω. Άρα με ένα σωληνάκι κάνω λούπα την κυκλοφορία στην κεφαλή, και στο καρμπ τις 2 υποδοχές πρέπει να τις κλείσω να μην παίρνει αέρα η να τις αφήσω ανοιχτές να περνάει αέρας; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Αν όντως το καρμπ έχει θέμα δεν χάνεις τπτ να κάνεις και μια λούπα και σε αυτό...

Πωωω ρε φίλε, πραγματικά είσαι τέλειος σε ευχαριστώ πολύ!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...