Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για msn messenger

nikiokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενω το msn messenger δουλευε κανονικα εδω και 3 μερες εχω το εξης προβλημα.Μου πεταει το μηνυμα "There was a problem connectung you to msn messenger.Click Troubleshoot for help with this problem"

Εχετε ιδεα τι παιζει???

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και εδω..Καποια στιγμη που συνδεθηκε μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι εχει βγει νεα εκδοση αλλα δεν εδωσα σημασια. Τελικα αυτο το msn messenger ολο προβληματα εχει.

Η εκδοση που εχω ειναι η 6.2.0133. Μηπως εχει βγει καποια νεοτερη εκδοση?

Δημοσ.

Παιδια εγω το εχω το προβλημα αυτο πλεον 5 μερες και εχω δοκιμασει τα παντα απο παλαιοτερες εκδοσεις μεχρι και την πιο προσφατη.

Κατι πρεπει να παιζει με το δικτυο του messenger γιατι δοκιμασα να συνδεθω στο δικτυο του και με αλλους instant messengers οπως το trillian και παλι δε συνδεετε.

Δημοσ.

Αραία κ που γίνονται updates/maintenance (ή προβλήματα/overload) στο δίκτυο του msn και δεν συνδέεται τπτ. Μετά από μερικές ώρες/μέρες συνήθως φτιάχνει.

/sc

Δημοσ.

Δεν εχω καποιο firewall το παραξενο ειναι οτι πραγματικα το κανει χωρις λογο μια και δεν εκανα καποια νεα προσθηκη προγραμματος και οσον αφορα απο προστασια το kaspersky εχω με το οποιο βεβαια δουλευε κανονικα ο messenger.

Δημοσ.

Το firewall των XP μηπως ? Γιατι εχει το "κολλημα" να μπαινει απο μονο του ...

Δημοσ.

Εμένα μπαίνει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έχω DSL 384 με Tellas. Το αναφέρω μήξπως και φταίει ο ISP σας.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ MESSENGER ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΗΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ e-mail ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ MESSENGER ME MIA ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ?

Η ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ MANUAL ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...