kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, tasarass77 είπε Τσιγκουνευτήκαν να βάλουν πληκτρολόγιο στα locker... Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς αλλά φιλοσοφίας... Οι συγκεκριμένοι θέλουν καθαρά τον ίδιο τον κάτοχο για παραλαβή πακέτου ενώ με την αντίστοιχη επιχείρηση (BN) μπορείς να το δώσεις τον κωδικό σε όποιον θες για να παραλάβει το πακέτο. 1
tasanton Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μεγάλη ταλαιπωρία έφαγα σήμερα σε skroutz point χωρίς pin. Το app τους δεν έβγαζε με τίποτα τη σχετική ένδειξη για να ανοίξει η θυρίδα. Επίσης το σήμα ήταν χαμηλό, δεν ελέγχουν που βάζουν τις θυρίδες; Άλλος που εμφανίστηκε είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά τελικά του άνοιξε. Έχασα 40 λεπτά μέσα στο κρύο, να μιλάω στο τηλέφωνο μαζί τους και τελικά τίποτα. Περιμένω από το skroutz last mile λέει νεότερα. Και το χειρότερο, δεν μπορείς να κάνεις άμεσα επαναδρομολόγηση, πρέπει να περιμένεις να περάσουν οι 2 μέρες μέχρι να έρθει κάποιος από αυτούς να το μαζέψει. Κακή υλοποίηση, πολύ καλύτερες οι θυρίδες με το pin.
Engimek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Έκανες ενημέρωση το app και restart το τηλέφωνο? Τις λίγες φορές που είχα θέματα (βέβαια λίγο διαφορετικά από το δικό σου) συνήθως αυτό τα έλυσε. Αν και αφού λες ότι ήσουν στο τηλέφωνο με το support θα στα είπαν και αυτοί. Από εκεί και πέρα αν δεν υπάρχει καν η ένδειξη στο app για να πατήσεις το κουμπί να ξεκλειδώσεις το ντουλάπι τι να πω... προσωπικά πάντα ανοίγω την εφαρμογή όταν μου έρθει το μήνυμα ότι παραδόθηκε το πακέτο, πριν πάω στo locker για να δω ότι όντως έχει ενημερωθεί το σύστημα και θα μπορέσω να παραλάβω. Πιστεύω ότι είναι μια καλή και λίγο-πολύ αυτονόητη πρακτική που πρέπει να ακολουθούμε. Όσον αφορά το θέμα pin vs app πιστεύω ότι το κάνουν από θέμα ασφάλειας περισσότερο. Δηλαδή δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να παραλάβει το πακέτο του άλλου, αλλά και δεν μπορεί κάποιος να κάθεται και να βαράει τυχαία Pin μήπως και πετύχει κάτι και ανοίξει το σουσάμι. Από την άλλη πλευρά η διαδικασία με το app σίγουρα χρήζει βελτίωσης καθώς και εγώ έχω πετύχει να συμβαίνουν "μικροκολλήματα" μια - δυο φορές (πέραν των περιπτώσεων που το app ήθελε update).
im2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Συμφωνω με το app πολυ καλύτερα και πιο ασφαλή. Ηδη έχουν σημειωθεί οι πρώτοι βανδαλισμοί σε πληκτρολόγια σε λίγα σημεία που το είχαν. Τα χάραξαν με κατσαβίδι και τα αχρήστευσαν, είδα πρόσφατα και μου έκανε αλγεινή εντύπωση.
tasanton Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Ναι έκανα αυτά που μου πρότεινε το support (μαζί με το μαγικό, να γυρίσω λέει το κινητό σε landscape!!). Και τίποτα εκείνη τη μέρα. Χθες ακολούθησα άλλη διαδικασία, έκανα αυτό που λες. Ήδη από το σπίτι με WiFi άνοιξα την εφαρμογή, είδα το πολυπόθητο μήνυμα, το γύρισα σε mobile data, εκεί ήταν ακόμα και τότε πήγα στο skroutz point. Άνοιξα bluetooth και location εκεί που είχα καλό σήμα (διότι το skroutz point είναι χωμένο σε γούβα και έχει θεματάκι) και παρέλαβα. Πάντως κάτι παίζει με το app που μάλλον αυτό ευθύνεται: όταν το ανοίγεις και πας να κάνεις login, σου ανοίγει το login στο browser και μετά σε ξαναγυρνά στην εφαρμογή. Βλακεία και πρέπει να το φτιάξουν. Σε μένα λοιπόν, ο default browser ήταν του κινητού samsung και στην επιστροφή φαίνεται ότι δεν πέρναγε σωστά τα credentials (έπαιρνα και ένα παλαβό clientId invalid error). Χθες έβαλα ως default το chrome και θεωρώ ότι αυτό έκανε τη δουλειά. Αυτά.
johnnyman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά Περιμένω να παραλάβω σήμερα ένα δέμα από θυρίδα και ενώ λέει θα παραδοθεί σήμερα όταν πατάω επάνω στο αριθμό αποστολής γράφει Αναμονή ελεύθερης θυρίδας στο Skroutz Point... Τι γίνεται? Όταν έκανα την παραγγελία δεν έδειχνε ότι το σκρουτζ point ήταν γεμάτο και το επέλεξα κανονικά. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2024 από johnnyman
Engimek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Αυτό σου συνέβη διότι κατά τη γνώμη μου κάνουν τα lockers "overbook" ως ένα βαθμό. Δηλαδή υπολογίζουν ότι ένα ποσοστό των πελατών θα το παραλάβει π.χ. μεσα στην πρώτη μέρα άρα θα ελευθερωθούν νωρίτερα κάποια lockers. Καποιες φορές θα πέφτει έξω η πρόβλεψή τους όταν πολλοί παραλαμβάνουν μετά από 1.5 μέρα ή δεν παραλαμβάνουν και καθόλου οποτε παραμενει το δέμα 2 ημέρες.
Koopas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Στις 20/4/2023 στις 8:33 ΜΜ, kormos είπε Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς αλλά φιλοσοφίας... Οι συγκεκριμένοι θέλουν καθαρά τον ίδιο τον κάτοχο για παραλαβή πακέτου ενώ με την αντίστοιχη επιχείρηση (BN) μπορείς να το δώσεις τον κωδικό σε όποιον θες για να παραλάβει το πακέτο. Και η φιλοσοφία "μπάζει". Δεν μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή και την έχει περάσει η σύζυγος στο κινητό της, με αποτέλεσμα να το παίρνω για να βγαίνω για παραλαβές. Κι εξηγούμαι. Έχω android κινητό, αλλά πέραν του λειτουργικού (και του Maps) δεν χρησιμοποιώ καμία άλλη υπηρεσία της Google, οπότε κι έχω φτιάξει ένα dummy account για το κατέβασμα των εφαρμογών. Η skroutz δεν σου επιτρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή της εάν δεν έχεις επιβεβαιώσει την ηλικία σου στο Play Store (άρα και στη Google) με κάποιο επίσημο έγγραφο, πράγμα που αρνούμαι να κάνω (επιλογή μου), παρ' όλο που σου επιτρέπει να έχεις account στο site και να πληρώνεις με πιστωτική χωρίς κάποιον έλεγχο. Οπότε ναι, θα συμφωνήσω με όσους θέλουν τη χρήση κωδικού. Επίσης, το ανέφερε κι άλλος συμφορουμίτης, έχουμε κι εμείς Skroutz point το οποίο είναι σε σημείο με πολύ χαμηλή κάλυψη σήματος για κινητό. Άστα και βράστα δηλαδή.
kormos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Koopas είπε Και η φιλοσοφία "μπάζει". Δεν μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή και την έχει περάσει η σύζυγος στο κινητό της, με αποτέλεσμα να το παίρνω για να βγαίνω για παραλαβές. Κι εξηγούμαι. Έχω android κινητό, αλλά πέραν του λειτουργικού (και του Maps) δεν χρησιμοποιώ καμία άλλη υπηρεσία της Google, οπότε κι έχω φτιάξει ένα dummy account για το κατέβασμα των εφαρμογών. Η skroutz δεν σου επιτρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή της εάν δεν έχεις επιβεβαιώσει την ηλικία σου στο Play Store (άρα και στη Google) με κάποιο επίσημο έγγραφο, πράγμα που αρνούμαι να κάνω (επιλογή μου), παρ' όλο που σου επιτρέπει να έχεις account στο site και να πληρώνεις με πιστωτική χωρίς κάποιον έλεγχο. Οπότε ναι, θα συμφωνήσω με όσους θέλουν τη χρήση κωδικού. Επίσης, το ανέφερε κι άλλος συμφορουμίτης, έχουμε κι εμείς Skroutz point το οποίο είναι σε σημείο με πολύ χαμηλή κάλυψη σήματος για κινητό. Άστα και βράστα δηλαδή. Τα αυτονόητα νομίζω δεν θέλουν σχολιασμό περί "αρνηση δήλωση ηλικίας" κλπ κλπ Η κάλυψη σήματος τι σχέση έχει ακριβώς; Γιατί η θυρίδα για να ανοίξει κάνει χρήση το ΒΤ...
Koopas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, kormos είπε Τα αυτονόητα νομίζω δεν θέλουν σχολιασμό περί "αρνηση δήλωση ηλικίας" κλπ κλπ Η κάλυψη σήματος τι σχέση έχει ακριβώς; Γιατί η θυρίδα για να ανοίξει κάνει χρήση το ΒΤ... Μάλλον ήθελε να επιβεβαιώσει το login στην εφαρμογή όταν την άνοιξα (έψαχνα σημείο γύρω στην περιοχή). Δεν ζητάει credentials, αλλά δεν σου ανοίγει και η εφαρμογή εάν είναι κλειστή καιρό. Αυτονόητο δεν είναι τίποτα. Σε επικοινωνία με τη Skroutz, με ενημέρωσαν ότι είναι νομικό το θέμα.
kormos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Koopas είπε Μάλλον ήθελε να επιβεβαιώσει το login στην εφαρμογή όταν την άνοιξα (έψαχνα σημείο γύρω στην περιοχή). Δεν ζητάει credentials, αλλά δεν σου ανοίγει και η εφαρμογή εάν είναι κλειστή καιρό. Αυτονόητο δεν είναι τίποτα. Σε επικοινωνία με τη Skroutz, με ενημέρωσαν ότι είναι νομικό το θέμα. Και πολύ καλά κάνουν... Το να δίνεις δεξιά - αριστερά την ταυτότητα και να μην θες σε μια πλατφόρμα που κάνεις συναλλαγές να δηλώσεις ηλικία....ε μου ακούγεται κάπως... Anyway, οι όροι είναι όροι της κάθε επιχείρησης και ή πορευόμαστε με αυτούς ή βρίσκουμε άλλο τρόπο παραλαβής/συναλλαγής...
Koopas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Την ταυτότητα δεν θέλω να δώσω στη Google, that's all. Ο καθένας το κρίνει όπως νομίζει.
crispy_mummy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Καλημέρα. Να πω και γω την εμπειρία μου. Συνήθως το Skroutz Point που επιλέγω είναι με keypad αλλά εκείνη τη φορά δεν ήταν διαθέσιμο οπότε έβαλε ένα κοντινό το οποίο ήθελε όμως τπ app. Έλα όμως που έχω degoogled κινητό με GrapheneOS και το app ήταν εγκατεστημένο μέσω Aurora Store. Δοκίμασα τα πάντα, άνοιξα GPS και Bluetooth, έδωσα μέχρι και GPS permission στο Skroutz app αλλά τίποτα. Κάθε φορά που πατούσα το κουμπί για να ανοίξει η θυρίδα δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ευτυχώς, είχα πάει μαζί με συγγενικό μου πρόσωπο, γιατί περίμενα ότι κάτι ίσως δε δουλέψει σωστά, και μπόρεσα και έστειλα link από το app για να ανοίξει η θυρίδα μέσω άλλου κινητού. Αντιλαμβάνομαι ότι είμαι στη μειονότητα και ότι ο περισσότερος κόσμος έχει απλά ένα κινητό με ότι stock λειτουργικό έρχεται. Αλλά ρε παιδιά δε θα έπρεπε να υπάρχει ένας backup τρόπος να ανοίξει η θυρίδα αν κάτι πάει στραβά με το app; Υπάρχουν τρόποι να το κάνεις και χωρίς keypad. Μπορείς για παράδειγμα να έχει μία κάμερα η οποία να σκανάρει QR codes. Έτσι έχοντας το QR code στην οθόνη το κινητού σου ή ακόμα και τυπωμένο μπορείς να ανοίξεις τη θυρίδα. 1
coyote2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Τώρα βγάζει κι ένα λινκ, παρελαβε εσύ για μένα, που θα κανει login στο skroutz κάποιος άλλος για σένα . Αλλά γιατί να θέλει ο άλλος να κάνει λογαριασμό στο Σκρουτζ; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2024 από coyote2
lucidsteve Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 On 12/02/2024 at 11:36, crispy_mummy said: Καλημέρα. Να πω και γω την εμπειρία μου. Συνήθως το Skroutz Point που επιλέγω είναι με keypad αλλά εκείνη τη φορά δεν ήταν διαθέσιμο οπότε έβαλε ένα κοντινό το οποίο ήθελε όμως τπ app. Έλα όμως που έχω degoogled κινητό με GrapheneOS και το app ήταν εγκατεστημένο μέσω Aurora Store. Δοκίμασα τα πάντα, άνοιξα GPS και Bluetooth, έδωσα μέχρι και GPS permission στο Skroutz app αλλά τίποτα. Κάθε φορά που πατούσα το κουμπί για να ανοίξει η θυρίδα δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ευτυχώς, είχα πάει μαζί με συγγενικό μου πρόσωπο, γιατί περίμενα ότι κάτι ίσως δε δουλέψει σωστά, και μπόρεσα και έστειλα link από το app για να ανοίξει η θυρίδα μέσω άλλου κινητού. Αντιλαμβάνομαι ότι είμαι στη μειονότητα και ότι ο περισσότερος κόσμος έχει απλά ένα κινητό με ότι stock λειτουργικό έρχεται. Αλλά ρε παιδιά δε θα έπρεπε να υπάρχει ένας backup τρόπος να ανοίξει η θυρίδα αν κάτι πάει στραβά με το app; Υπάρχουν τρόποι να το κάνεις και χωρίς keypad. Μπορείς για παράδειγμα να έχει μία κάμερα η οποία να σκανάρει QR codes. Έτσι έχοντας το QR code στην οθόνη το κινητού σου ή ακόμα και τυπωμένο μπορείς να ανοίξεις τη θυρίδα. Αυτο με το App το έκαναν μάλλον γιατί υπήρξαν πολλά "κρούσματα" οπου ένας με skroutz plus και δωρεαν μεταφορικά (παλιοτερα που ηταν παμφθηνα και απο πολλές διαφορετικές παραγγελιες), και έκανες αγορες για όλη τη γειτονιά, ή για απομακρυσμένους φίλους. Τους έδινες τον κωδικο και αυτό ήταν. Τώρα πρέπει να πας με το κινητό αυτοπροσώπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα