Προς το περιεχόμενο

skroutz point και app

stratos979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πήρα κάτι από σκρουτζ

είπα να βάλω την θυρίδα επειδή είναι κοντά, αλλά μετά βλέπω ότι χρειάζεται app στο κινητό και σύμφωνα με το βίντεο που δείχνει πως δουλεύει, πατάς το κουμπί που σου βγάζει το app για να ανοίξει η θυρίδα

επειδή έχω καραβολευτεί με boxnow, νομίζω ότι πολύ πιο απλό να βάζεις έναν κωδικό που θα σου έρχεται με viber ή sms από πριν και να πηγαίνεις να ανοίγεις την θυρίδα σου

δεν θέλω να φορτώσω άλλο ένα app στο κινητό που σκοπός του θα είναι να μου βγάζει ένα μεγάλο κουμπί :P

γι' αυτό είπα τελικά να το φέρει διανομέας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 λεπτά πριν, stratos979 είπε

πήρα κάτι από σκρουτζ

είπα να βάλω την θυρίδα επειδή είναι κοντά, αλλά μετά βλέπω ότι χρειάζεται app στο κινητό και σύμφωνα με το βίντεο που δείχνει πως δουλεύει, πατάς το κουμπί που σου βγάζει το app για να ανοίξει η θυρίδα

επειδή έχω καραβολευτεί με boxnow, νομίζω ότι πολύ πιο απλό να βάζεις έναν κωδικό που θα σου έρχεται με viber ή sms από πριν και να πηγαίνεις να ανοίγεις την θυρίδα σου

δεν θέλω να φορτώσω άλλο ένα app στο κινητό που σκοπός του θα είναι να μου βγάζει ένα μεγάλο κουμπί :P

Αρκετά εξυπηρετικός και αυτός ο τρόπος με ένα βασικό θετικό ότι αν δεν έχεις τη συσκευή σου κοντά στο Locker δεν μπορεί να ανοίξει η θυρίδα, σε αντίθεση με το sms που ο οποιοσδήποτε μπορεί να πληκτρολογήσει τον κωδικό και να την ανοίξει, στην άλλη υπηρεσία...

Όπως βολεύεται κανείς ;) 

1 ώρα πριν, stratos979 είπε

πήρα κάτι από σκρουτζ

Οσες φορές εχω παραγγειλει σε skroutz point, μου έχει έρθει Viber με τον κωδικό και έτσι το ανοίγω. Την εφαρμογή δεν την χρησιμοποιώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Οσες φορές εχω παραγγειλει σε skroutz point, μου έχει έρθει Viber με τον κωδικό και έτσι το ανοίγω. Την εφαρμογή δεν την χρησιμοποιώ.

τέλεια θα το δω στην επόμενη παραγγελία, παίρνω συνέχεια πράγματα και για μένα και για συγγενείς

πάντως στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας, εκεί που είναι οι τρόποι αποστολής, μου έβγαλε την επιλογή skroutz point, το σημείο είναι κοντά σε μένα, πατάω στο μικρούλι ερωτηματικό που δείχνει πως δουλεύει και μου έβγαλε την εφαρμογή που λέω, ξενέρα :P

@kormos απλά δεν μπορώ τις έξτρα εφαρμογές για κάτι απλό ;)

Επεξ/σία από stratos979

15 ώρες πριν, stratos979 είπε

τέλεια θα το δω στην επόμενη παραγγελία, παίρνω συνέχεια πράγματα και για μένα και για συγγενείς

πάντως στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας, εκεί που είναι οι τρόποι αποστολής, μου έβγαλε την επιλογή skroutz point, το σημείο είναι κοντά σε μένα, πατάω στο μικρούλι ερωτηματικό που δείχνει πως δουλεύει και μου έβγαλε την εφαρμογή που λέω, ξενέρα :P

Από τη στιγμή που ψωνίζεις συχνά όπως λες στη θέση σου θα την πρόσθετα (όπως έχω ήδη κάνει) για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη...

Μφχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπηκε προσφατα κουτι ακριβως κατω απο το σπιτι μου(εξω απο καταστημα με ψιλικα,προσβαση 24 ωρες),τετοια ηδονη να μην πρεπει να περιμενω κουριερ δεν την ειχα φανταστει ...Πηγαινω βραδυ που δεν ειναι κανενας παραλαμβανω και αντε γεια.Το μονο κακο ειναι οτι σε περιοριζει σε αγορες απο το σκρουτζ,θα ειχε ενδιαφερον αν μπορουσες να παραλαβεις και απο τριτους η να κανεις και αποστολες εσυ.

Επεξ/σία από nyne

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, nyne είπε

θα ειχε ενδιαφερον αν μπορουσες να παραλαβεις και απο τριτους η να κανεις και αποστολες εσυ

Αν έχεις skroutz point κοντά σου τότε για δες... πιθανώς να έχεις και boxnow που κάνει αυτά που θες. Στέλνεις/παραλαμβάνεις από όποιον θες.

Επεξ/σία από Engimek
  • Like 2

Στις 29/3/2023 στις 5:42 ΜΜ, stratos979 είπε

Δεν υπάρχει πια η επιλογή για  viber. Από κάποια στιγμη΄και μετά το έκαναν υποχρεωτικό να έχεις την εφαρμογή(η εγώ αρχισα να χρησιμοποιώ τα νέα boxes που βάλαν στη γειτονιά μου που δεν έχουν καντράν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/3/2023 στις 5:42 ΜΜ, stratos979 είπε

Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη lockers στην Skroutz.

Στο πρώτο είδος των locker , ξεκλειδώνουν πληκτρολογώντας σε "φυσικό πληκτρολόγιο" που διαθέτουν τον κωδικό που έχεις λάβει.

Στο άλλο είδος των locker  που δεν διαθέτουν "φυσικό πληκτρολόγιο" πρέπει να έχεις κατεβασμένη την εφαρμογή της Σκρουτζ όπου από κει μέσα εκτός της δυνατότητας αγοράς προϊόντων , ξεκλειδώνεις τα locker για να παραλάβεις τα προιόντα.

Επεξ/σία από Leon90
  • Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

είπα να κάνω μια δοκιμή με το app

δυστυχώς το κουτί κοντά μου θέλει το μαμ το αππ

μπορεί να βάλει κάποιος τα βήματα ακριβώς;

πρέπει να έχεις ανοιχτό το bluetooth λέει και να βρεις στην αρχική σελίδα την επιλογή "παραλαβή από σκρουτζ ποιντ"

σε ποιο σημείο της αρχικής σελίδας είναι αυτή η επιλογή, κάποιο σκρινσοτ ίσως;

οι οδηγίες του sms απλά δεν

Μόλις ανοίξεις το app η επιλογή υπάρχει φάτσα φόρα εφόσον έχει γίνει η παράδοση στο locker. Πρέπει να είσαι και loggarisμένος στο account σου προφανώς. Screenshot δύσκολο να δοθεί καθώς όπως είπαμε αν δεν έχουμε εκκρεμή παραλαβή δεν υπάρχει η επιλογή.

Από εκεί και πέρα έχεις ανοιχτό blutetooth και ζητάει άδεια και για Location (gps) για να δουλέψει.

• Like 1

2 ώρες πριν, stratos979 είπε

είπα να κάνω μια δοκιμή με το app

δυστυχώς το κουτί κοντά μου θέλει το μαμ το αππ

μπορεί να βάλει κάποιος τα βήματα ακριβώς;

πρέπει να έχεις ανοιχτό το bluetooth λέει και να βρεις στην αρχική σελίδα την επιλογή "παραλαβή από σκρουτζ ποιντ"

σε ποιο σημείο της αρχικής σελίδας είναι αυτή η επιλογή, κάποιο σκρινσοτ ίσως;

οι οδηγίες του sms απλά δεν

https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/4420052989457-Παραλαβή-παραγγελίας-από-Skroutz-Point-video-

^αυτό είναι το βίντεο που είχα δει αλλά δεν σου δίνει λεπτομέρειες

ευχαριστώ, το πήρα

έκανα ανανέωση το app και πήρα τελευταία έκδοση από το play store

τότε βγήκε το pop-up στο κέντρο ακριβώς που έλεγε παραλαβή από το skroutz point (είχε έρθει και sms με οδηγίες πριν)

θέλει να έχεις ανοιχτά: το app, internet, bluetooth και gps

αφού έχεις όλα αυτά, τότε βγαίνει η επιλογή "ξεκλείδωμα θυρίδας"

εμένα μου φαίνεται δύσκαμπτο το σύστημα (δεν είχα και ιντερνετ στο κινητό και έπρεπε να βάλω mb),

απείρως πιο εύκολο το boxnow

εκτός από την επιλογή: εφαρμογή/internet/gps/bluetooth και άνοιξε θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή κωδικός και άνοιξε

τέσπα

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις :D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...