LillyLo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Kαλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό η εφαρμογή για τους unfollowers που χρησιμοποιούσα δεν συνδέεται Πρόκειται για την followers/unfollowers. Moυ ζητάει σύνδεση με κωδικούς, τους βάζω και δεν μπάινει, ενώ εμφανίζεται μήνυμα που λέει "συνδεθειτε ξανά ή ελέγξτε το διαδίκτυο". Κατέβασα και άλλα απς για ανφολλοουερς και μια απ τα ίδια. Το ίνσταγκραμ δουλεύει κανονικά. Στο μεταξύ έρχονται ειδοποιήσεις από την ίδια εφαρμογή για lost followers. Exω σβήσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή 3 φορές, δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω;; (θα μου πεις, τι τη θελεις την εφαρμογή αυτή;; Ε δεν μπορώ να μου κάνουν αντ και μετά από μισή ώρα να την κάνουν. Ζοχαδιάζομαι)
SilentVoice Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Επειδή βλέπω μπροστά, οταν σου χακάρουν το ινσταγκραμ, μην ανοιξεις αλλο πόστ και συνέχισε εδω. 2
LillyLo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Επειδή βλέπω μπροστά, οταν σου χακάρουν το ινσταγκραμ, μην ανοιξεις αλλο πόστ και συνέχισε εδω. Nαι, αλλά δε βοηθάς ω σιωπηλέ
gianniz_k Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, LillyLo είπε Nαι, αλλά δε βοηθάς ω σιωπηλέ Στην πραγματικότητα σε βοήθησε. Σου είπε πέτα αυτές τις εφαρμογές και άλλαξε τον κωδικό σου στο instagram 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 3:34 ΜΜ, LillyLo είπε Kαλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό η εφαρμογή για τους unfollowers που χρησιμοποιούσα δεν συνδέεται Πρόκειται για την followers/unfollowers. Moυ ζητάει σύνδεση με κωδικούς, τους βάζω και δεν μπάινει, ενώ εμφανίζεται μήνυμα που λέει "συνδεθειτε ξανά ή ελέγξτε το διαδίκτυο". Κατέβασα και άλλα απς για ανφολλοουερς και μια απ τα ίδια. Το ίνσταγκραμ δουλεύει κανονικά. Στο μεταξύ έρχονται ειδοποιήσεις από την ίδια εφαρμογή για lost followers. Exω σβήσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή 3 φορές, δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω;; (θα μου πεις, τι τη θελεις την εφαρμογή αυτή;; Ε δεν μπορώ να μου κάνουν αντ και μετά από μισή ώρα να την κάνουν. Ζοχαδιάζομαι) τελικά; το έχω πάθει και εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα