Προς το περιεχόμενο

Unfollowers - instagram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό η εφαρμογή για τους unfollowers που χρησιμοποιούσα δεν συνδέεται Πρόκειται για την followers/unfollowers. Moυ ζητάει σύνδεση με κωδικούς, τους βάζω και δεν μπάινει, ενώ εμφανίζεται μήνυμα που λέει "συνδεθειτε ξανά ή ελέγξτε το διαδίκτυο". Κατέβασα και άλλα απς για ανφολλοουερς και μια απ τα ίδια. Το ίνσταγκραμ δουλεύει κανονικά. Στο μεταξύ έρχονται ειδοποιήσεις από την ίδια εφαρμογή για lost followers. Exω σβήσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή 3 φορές, δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω;; (θα μου πεις, τι τη θελεις την εφαρμογή αυτή;; Ε δεν μπορώ να μου κάνουν αντ και μετά από μισή ώρα να την κάνουν. Ζοχαδιάζομαι)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Επειδή βλέπω μπροστά, οταν σου χακάρουν το ινσταγκραμ, μην ανοιξεις αλλο πόστ και συνέχισε εδω.

Nαι, αλλά δε βοηθάς ω σιωπηλέ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LillyLo είπε

Nαι, αλλά δε βοηθάς ω σιωπηλέ

Στην πραγματικότητα σε βοήθησε. Σου είπε πέτα αυτές τις εφαρμογές και άλλαξε τον κωδικό σου στο instagram

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/3/2023 στις 3:34 ΜΜ, LillyLo είπε

Kαλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό η εφαρμογή για τους unfollowers που χρησιμοποιούσα δεν συνδέεται Πρόκειται για την followers/unfollowers. Moυ ζητάει σύνδεση με κωδικούς, τους βάζω και δεν μπάινει, ενώ εμφανίζεται μήνυμα που λέει "συνδεθειτε ξανά ή ελέγξτε το διαδίκτυο". Κατέβασα και άλλα απς για ανφολλοουερς και μια απ τα ίδια. Το ίνσταγκραμ δουλεύει κανονικά. Στο μεταξύ έρχονται ειδοποιήσεις από την ίδια εφαρμογή για lost followers. Exω σβήσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή 3 φορές, δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω;; (θα μου πεις, τι τη θελεις την εφαρμογή αυτή;; Ε δεν μπορώ να μου κάνουν αντ και μετά από μισή ώρα να την κάνουν. Ζοχαδιάζομαι)

τελικά; το έχω πάθει και εγώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...