Witcher1st Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Εχω χρονια θεματα με μεση, γονατα και ωμους. Τενοντιτιδες και κηλες. Οι ορθοπαιδικοι που πηγαινω δε βοηθανε ιδιαιτερα, βρισκουν οτι δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα. Και προφανως, δεν ειμαι για χειρουργειο, στεκομαι στα ποδια μου, αλλα οταν κανω γυμναστικη, δουλευω ή παιρνω αγκαλια τα παιδια, ξεκινανε οι πονοι. Πολλες φορες δυσκολευομαι ακομα και να κοιμηθω οταν ποναει η μεση μου. Καποιες φορες παιρνω και παυσιπονα. Υπαρχουν ορθοπαιδικοι που μπορουν να βοηθησουν ή πρεπει να απευθυνθω σε αλλη ειδικοτητα; αθλητιατρο ή φυσικοθεραπευτη για παραδειγμα. Ακομα και χειροπρακτικο; Αν και για αυτους οι αποψεις διιστανται. Ή απο παραλυτο θα σε κανουν να περπατησεις ή το αντιθετο, εξαρταται τον χειροπρακτη.. Διαβαζω καλα λογια για τον Κωνσταντινο Κοντουβαλη, εχει καποια εμπειρια κανεις; Το μονο θεμα με την χειροπρακτικη, νομιζω ισως ειναι το οικονομικο κομματι. Οι συνεδριες δε πρεπει να γραφονται και ισως κοστιζουν αρκετα.. 1
energy52 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Εφοσον το προβλημα σου δεν ειναι νευροχειρουργικο, κλεισε ραντεβου σε ρευματολογο ισως βρεις εκει τις απαντησεις!
SilentVoice Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Συνεχίζεις και ψάχνεις όλους τους γιατρούς, Ορθοπαιδικό, Φυσικοθεραπευτή, κλπ μέχρι να καταλήξεις σε κάποιον που σε βοηθάει πραγματικα. Αν όλοι ή το 80% σου λένε η μόνη λύση ειναι το χειρουργείο, τότε σταματας να τρέχεις σε γιατρούς και παίρνεις την αναλογη απόφαση, αν θα κάνεις το χειρουργείο ή αν θα κάτσεις με τους πόνους. Οπώς και να έχει, δεν νομιζω οτι μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος αλλος παραπάνω εδω στο φόρουμ. Επίσης, κάποιοι πόνοι ειναι φυσιολογικοί στην μέση, όπου και χειρουργείο να έκανες, πάλι ίσως να μην άντεχε η μέση σου. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από SilentVoice
fmarulezkd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα προβλήματα από τενοντίτηδες και κοίλες δε λύνονται πάντα με ένα χάπι ή ενα χειρουργείο μια και έξω. Χρειάζεται σταδιακή ενδυνάμωση, στοχευμένες ασκήσεις και συστηματική γυμναστική για να μην έχεις χρόνια προβλήματα. Ο ορθοπεδικός θα σου πει αν και τι ιατρικές παρεμβάσεις χρειάζονται (πχ χειρουργείο, φαρμακευτική αγωγή κτλ), ο φυσιοθεραπευτής θα σε βοηθήσει με την ενδυνάμωση και θα σου δείξει τις ασκήσεις και από εκεί και μετά πρέπει μόνος σου να βάλεις την στοχευμένη γυμναστική στη ρουτίνα σου. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από fmarulezkd 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις