cthulhucarbide Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Ε ναι, δεν είναι όλοι στην Αττική. Εκεί πιθανώς να μαζευτούν κάποιοι αλλά για τον οποιοδήποτε θέλει να ψηφίσει και είναι εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο. Και κάπου εδώ αναρωτιέμαι για ποιον λόγο να ισχύει ένα σύστημα με τόσους περιοριστικούς όρους. Αν δεν είχα ακούσει για όλα αυτά θα περίμενα ότι το να ψηφίσεις αλλού θα είναι μια τελείως τυπική διαδικασία χωρίς να χρειάζονται εγκρίσεις από συμβούλια κλπ 2
menelaos400 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την ενημέρωση των εκλογικών καταλόγων για τις επερχόμενες εκλογές στις 25 Ιουνίου. Στο https://mpp.ypes.gov.gr/ όταν εισάγω τα στοιχεία μου βλέπω πως στην τελευταία γραμμή έχει εμφανιστεί μια νέα γραμμή που αναγράφει: "Ετεροδημότης : Κηφισιάς / Κηφισιάς / ΑΤΤΙΚΗΣ (0124010 - Ε.Δ. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ)". Η ερώτηση μου είναι: Έχει εγκριθεί και τώρα στις εκλογές θα ψηφίσω στην Κηφισιά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
teot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, menelaos400 είπε Καλησπέρα, Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την ενημέρωση των εκλογικών καταλόγων για τις επερχόμενες εκλογές στις 25 Ιουνίου. Στο https://mpp.ypes.gov.gr/ όταν εισάγω τα στοιχεία μου βλέπω πως στην τελευταία γραμμή έχει εμφανιστεί μια νέα γραμμή που αναγράφει: "Ετεροδημότης : Κηφισιάς / Κηφισιάς / ΑΤΤΙΚΗΣ (0124010 - Ε.Δ. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ)". Η ερώτηση μου είναι: Έχει εγκριθεί και τώρα στις εκλογές θα ψηφίσω στην Κηφισιά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν και ακόμη γράφει .... (Περιλαμβάνει μεταβολές μέχρι: 28/02/2023 )... έχουν περάσει και μεταβολές που έγιναν μέχρι 30/4 Έχει σίγουρα εγκριθεί η αίτηση σου... αν συγκεντρώνεται ο ελάχιστος αριθμός που απαιτείται για την συγκρότηση εκλογικού τμήματος ναι θα ψηφίσεις., Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από teot
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στη γυναικα μου στο gov γραφει εγκριθηκε αλλα στο που ψηφιζω γραφει Ετεροδημοτης Λυκοβρύσεως / Λυκόβρυσης - Πεύκης / ΑΤΤΙΚΗΣ (0125010 - Ε.Δ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ) αλλα δεν γραφει οτι ψυφιζει Αττικη αλλα Ευβοια ακομα οπως εγραφε και στις περασμενες εκλογες αν καταλαβα καλα ... Δεν θυαμαμαι αν τον Μαιο εγραφε αυτα για ετεροδημοτης κλπ Μπηκα και με τα στοιχεια φιλου που χρονια ψηφιζει στη Γκραβα για νομο Αρτας αλλα και σε αυτον δεν γραφει κατι για Γκραβα Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Τωρα ειδα οτι αλλαξε που ψηφιζει η γυναικα μου !!!!! 53 ΕΤ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ, 1ο ΕΠΑΛ, ΠΑΡ. ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 523 (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, 16341 ((ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ)) Α/Α καταλόγου 354 Χάρτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα