Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nefos78 είπε

Αυτό κατάλαβες?

Αυτο που καταλαβα ειναι πως γκρινιαζεις.

Εχεις σκοπο να κανεις κατι γι αυτο, η απλα θα γκρινιαζεις μονο?

• Like 2
Δημοσ.
31 minutes ago, forgotten said:

το 2020 και 2021 που η κατανάλωση απολιθωμένων καυσίμων είχε μειωθεί σημαντικά, η συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα συνέχισε να αυξάνεται με το ίδιο ρυθμό των προηγούμενων ετών.

η καταναλωση δεν ηταν σημαντικη, αλλα μικρη και δεν ειχε ουσιαστικη επιδραση στον ρυθμο αυξησης του CO2, ο οποιος ηταν και αναμενομενος: 

https://keelingcurve.ucsd.edu/2021/05/03/why-covid-didnt-have-a-bigger-effect-on-co2-emissions/

https://magazine.caltech.edu/post/atmospheric-co2-covid-pandemic#:~:text=During the COVID-19 pandemic,is bad for methane removal.

tldr: αμα δεν καταφερουμε μηδαμινη ανθρωπογενης εκπομπη CO2, εχουμε τελειωσει ως ειδος.

• Confused 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, poulinos είπε

τηλεργασια αν θελουν να μειωθει η μολυνση που οπως φαινεται ειχε δουλεψει.που σε 10 λεπτα εφτανες παντου αντι να εισαι κολλημενος στην κινηση

Ρύπανση εννοείς μάλλον, είναι ανέφικτη η λύση της μαζικής τηλεργασίας πλέον όμως στην post covid εποχή. Ισα ίσα έχουμε πολύ αυξημένη κινητικότητα, ειδικά στις τουριστικές περιοχές όπως η Ελλάδα. 

Δημοσ.

Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα έχουν και άλλες θετικές συνέπειες, όπως πχ τη μείωση της ηχορύπανσης, που νομίζω τα άτομα που ζουν κοντά σε κεντρικούς δρόμους και αυτοκινητοδρόμους, θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Αντί να "επιβάλουν" πράγματα πάντως θα μπορούσαν χώσουν λεφτά σε RnD κι να βγάλουν ηλεκτρικά με 8-10k +μια επιδότηση (που έτσι κ αλλιώς τρέχει) και πολύς κόσμος πιστεύω θα άλλαζε...

Αλλά εγώ έχω την εξής ερώτηση, αυτοί που δεν έχουν δικό τους πάρκινγκ, που θα τα φορτίζουμε το βράδυ; Θα μπούνε φορτιστές παντού; 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αυτο που καταλαβα ειναι πως γκρινιαζεις.

Εχεις σκοπο να κανεις κατι γι αυτο, η απλα θα γκρινιαζεις μονο?

Καλύτερα να μην  σχολιάσω για το τι κατάλαβα εγώ για εσένα, και δεν είναι επί του άρθρου σχετικό. Πάμε παρακάτω....

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Εκτος απο το αυτοκινητακι μας  (ΙΧΕ) ,οι κινητηρες εσωτερικης καυσης κινουν πληθος οχηματων και μηχανηματων , σκαφων

και αεροσκαφων .Πλην Ευρωπης προοδευτικης , πληθυσμιακα τλχ στον πλανητη γη  επικρατουν οι χωρες του λεγομενου τριτου

κοσμου , του δευτερου αλλα και του τεταρτου . Μου ειναι αδυνατον να διανοηθω οτι απο το σωτηριον ετος2035  θα σταματησουν να παραγονται

ΜΕΚ , να εξελλισονται κτλπ .

Για αυτό τον λόγο τα λεωφορεία, φορτηγά, αεροπλάνα, πλοία, σκάφη έχουν άλλους κανόνες και ημερομηνίες.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Το 2035 η Ελλάδα θα ξεκινάει τη 5 βιομηχανική επανάσταση που να μας φτάσουν τα γερμανικά γατάκια.

Ναι είμαστε παγκόσμιοι ηγέτες στον φρέντο και στον φραπέ....

Νομίζω ότι και στα ηλεκτρικά ανάλογα θα πάμε, ειδικά που το 80% μένει σε πολυκατοικίες που όχι θέση για σταθμούς φόρτισης δεν έχουν αλλά ούτε καν πάρκινγκ......

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nefos78 είπε

Καλύτερα να μην  σχολιάσω για το τι κατάλαβα εγώ για εσένα, και δεν είναι επί του άρθρου σχετικό. Πάμε παρακάτω....

Βασικα δεν εχεις να πεις κατι, γι αυτο τοσην ωρα μιλας μιλας και δεν εχεις πει τιποτα, περα απο εναν οχετο γκρινιας και μιρλας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

έτσι μπράβο η δυνατή ενωμένη ευρωπη. νας σας κάνει οτι θέλει μια γερμανια. μόνο στους Αμερικανούς δεν σηκώνει κεφάλι, που κατάφεραν να την απομακρύνουν από το φθηνό ρωσικο αέριο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Τελεια, εισαι διατεθιμενος να μπουκοταρεις ολα της τα προιοντα?

Χρόνια τώρα!

από παππούδες!

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, filip123go είπε

Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα έχουν και άλλες θετικές συνέπειες, όπως πχ τη μείωση της ηχορύπανσης, που νομίζω τα άτομα που ζουν κοντά σε κεντρικούς δρόμους και αυτοκινητοδρόμους, θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

ήδη για κάθε ηλεκτρικό σκούτερ γλυτώνεις πολύ βαβούρα απο τα καγκουρό

35 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αντί να "επιβάλουν" πράγματα πάντως θα μπορούσαν χώσουν λεφτά σε RnD κι να βγάλουν ηλεκτρικά με 8-10k +μια επιδότηση (που έτσι κ αλλιώς τρέχει) και πολύς κόσμος πιστεύω θα άλλαζε...

ήδη τρέχουν και μάλιστα βαρβάτες για ταξί ( κόστος αγοράς 20000 περίπου το Tesla)

αλλά μάντεψε ποιος πληρώνει τις επιδοτήσεις ....

36 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αλλά εγώ έχω την εξής ερώτηση, αυτοί που δεν έχουν δικό τους πάρκινγκ, που θα τα φορτίζουμε το βράδυ; Θα μπούνε φορτιστές παντού; 

και να μπούνε (χλωμό) παντού , πάλι το δίκτυο τοπικά δε σηκώνει . Πρέπει να γίνουν έργα σωστά στη μπανανία , αλλά το πιο πιθανό είναι να φάνε τα κονδύλια όπως συνήθως και να τα πληρώνουμε με τόκους

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

ποια Γερμανία.. Η ίδια η κατάσταση που θα διαμορφωθεί (ΑΚΑ αδιέξοδα στην ηλεκτροκίνηση) θα τους κρατήσει ζωντανούς.

Οι αιθεροβάμονες που νομίζουν ότι θα λειτουργήσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο (δλδ η ηλεκτροκίνηση) θα διαψευσθούν πανηγυρικά από την πραγματικότητα που είναι αμείλικτη. Δεν δουλεύει αυτή η ιστορία για όλους, να μην τα ξαναλέμε κάθε φορά. Που ζουν αυτοί που τα λενε; 

Μπορεί να δουλέψει μονο για μικρό ποσοστό των κατοίκων της γης και παίζεται πάλι και εκεί για πόσο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Βασικα δεν εχεις να πεις κατι, γι αυτο τοσην ωρα μιλας μιλας και δεν εχεις πει τιποτα, περα απο εναν οχετο γκρινιας και μιρλας.

Αδιαφορώ για την αναγκαιότητα σου για αυτό.

Και την ορθογραφία σου κατ' επέκταση τη μόρφωση σου.

Επεξ/σία από nefos78

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...