therock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Έχω ένα Asus ROG Z13 με i9 και σήμερα ειναι άργο σαν θανατος. Από ότι βλέπω τρέχει με 390 mhz ενώ έχω επιλέξει το πιο επιθετικό προφίλ. Ανοίγεις ένα file explorer και κάνει 10 δευτερόλεπτα.να ανταπεξελθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, therock είπε Έχω ένα Asus ROG Z13 με i9 και σήμερα ειναι άργο σαν θανατος. Από ότι βλέπω τρέχει με 390 mhz ενώ έχω επιλέξει το πιο επιθετικό προφίλ. Ανοίγεις ένα file explorer και κάνει 10 δευτερόλεπτα.να ανταπεξελθει Κατι εγινε και κολλησε το low power state του επεξεργαστη ρεσταρτ δοκιμασες? κλειστο και βγαλε και τη μπαταρια. πειραξες κατι στο bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Ενταξει ευτυχως ξεμπλοκαρε. Εχει εναν αυθεντικο Asus usbc φορτιστη και πολλες φορες χρησιμοποιω 3rd party usbc φρτιστες. Αν χρησιμοποιω για μεγαλο διαστημα τους 3rd party κατι παθαινει και τα παιζει... Δοκιμαζα στο armory crate να αλλαζω τα προφιλ, το χω σε battery mode, restart τα παντα. Μετα ετρεξα σπιτι πηρα τον Origina usbc adapter και τωρα εστρωσε... Μαλλον δεν θελει με τιποτα να τον αποχωριστει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Dell. HP. Lenovo Mονο γνήσιο φορτιστή. Με τα μαϊμού υπολειτουργούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 + Asus που είναι εμένα. Οπότε τι άλλη μάρκετ εμείνε... Turbo x? Ναι οκ εδώ δε μιλάμε ότι υπολειτουργίας, άλλωστε στο λέει ότι μόνο με τον original δίνει την μέγιστη ισχύ και μέγιστη φόρτιση. Εδώ μιλάμε ότι έπεσε στα 390mhz, ακόμα και όταν αποσυνεδεσα τελείως τον φορτιστή και ήταν στην μπαταρία, και χωρίς να αναφέρει κάποιο μήνυμα απλα ξεμπλοκαρε όταν μου έκοψε να συνδέσω τον οριτζιναλ. Σαν παιδάκι που ξαναζωντάνεψε όταν είδε τη μαμά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα