Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/12/2024 στις 1:29 ΜΜ, ekrepali είπε

Δε μου λέτε... μήπως έχει βγει και καμιά ανακοίνωση που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι, ότι η αυτοματοποιημένη ανανέωση των παλιών χρεωστικών θα γίνεται με καινούργιες dual; 

Σήμερα παρέλαβα νέα  απλή χρεωστική Mastercard  για αντικατάσταση  της υπάρχουσας που λήγει 02/2025  και ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα έπρεπε να λήγει  02/2028  η λήξη της είναι 12/2027 (δυο μήνες νωρίτερα).

Το 6ευρω πάντως για την αντικατάσταση χρεώθηκε ακέραιο....

Κατι μου μυρίζει ότι  εκεί θα είναι το τέλος των απλών χρεωστικών  και θα μας γυρίσουν όλους σε dual η  κατι άλλο  που έχουν σκεφτεί   που θα τους αφήνει περισσότερα έσοδα.

Θα προσπαθήσω τις επόμενες ημέρες να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω γιατι λήγει 2 μήνες νωρίτερα.

Επεξ/σία από teot
  • Haha 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, teot είπε

Σήμερα παρέλαβα νέα  απλή χρεωστική Mastercard  για αντικατάσταση  της υπάρχουσας που λήγει 02/2025  και ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα έπρεπε να λήγει  02/2028  η λήξη της είναι 12/2027 (δυο μήνες νωρίτερα).

Το 6ευρω πάντως για την αντικατάσταση χρεώθηκε ακέραιο....

Κατι μου μυρίζει ότι  εκεί θα είναι το τέλος των απλών χρεωστικών  και θα μας γυρίσουν όλους σε dual η  κατι άλλο  που έχουν σκεφτεί   που θα τους αφήνει περισσότερα έσοδα.

Θα προσπαθήσω τις επόμενες ημέρες να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω γιατι λήγει 2 μήνες νωρίτερα.

Ενημέρωση

Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών ... και η απάντηση ηταν....

Οτι η κάρτα εκδίδεται δύο μήνες νωρίτερα (η συγκεκριμένη εκδόθηκε τον Δεκέμβριο)  και η ημερομηνία λήξης ειναι 3 χρόνια απο την έκδοση της και οχι 3 χρόνια απο την λήξη της κάρτας που αντικαθιστά.... που ισχυε μέχρι τώρα.....

Νέα ήθη, νέα έθιμα.... να δω τι άλλο θα σκεφτούν για να τσιμπολογήσουν  κάποια λεπτά...  κάποια ευρώ.... οτι μπορέσουν..... 

Ενημέρωση  #2

Απο δύο συγγενικά μου πρόσωπα  που οι κάρτες έληξαν  τον Νοέμβρη και Δεκέμβρη  ενημερώθηκα  οτι και σ αυτούς οι  νέες κάρτες  δεν είναι για ακέραια  τριετία  αλλά  λήγουν 2 μήνες νωρίτερα....  είπαμε νέα ήθη, νέα έθιμα...

Επεξ/σία από teot
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...