ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Άνοιξαν γενικά τις κάνουλες για τις πιστωτικές. Αλλά έκδοση χωρις καν να τη ζητήσεις μου ακούγεται τραβηγμένο, ακόμα και για λάσκα εποχές...
korakios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Άνοιξαν γενικά τις κάνουλες για τις πιστωτικές. Αλλά έκδοση χωρις καν να τη ζητήσεις μου ακούγεται τραβηγμένο, ακόμα και για λάσκα εποχές... αντίθετα δεν είναι λάσκα , όταν ανοίγει γιόλο φάση η κάνουλα για κάρτες και δάνεια σημαίνει αρχή του τέλους Στις 23/12/2024 στις 9:56 ΜΜ, ekrepali είπε Οι πρόσφατες κάρτες που εκδίδει η Εθνική, έχουν πάλι 5 χρόνια περιθώριο λήξης. Μάλλον έφαγαν κράξιμο κι από άλλους... έπρεπε, ούτε 3ετία δεν κράτησε σε μένα
ekrepali Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, korakios said: έπρεπε, ούτε 3ετία δεν κράτησε σε μένα κάποιος ανέφερε πιο πίσω ότι η απλή mastercard εξακολουθεί να είναι 3 χρόνια, και 5 χρόνια είναι η dual
xsterg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 προκειται για ναβαντζιλικι των τραπεζων. δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
The_Judas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Στις 26/12/2024 στις 9:05 ΜΜ, andreas1gr είπε Ρε παιδιά γύρισαν οι εποχές ΠΑΣΟΚ και μοιράζουν οι τράπεζες πάλι πιστωτικές κάρτες; Εγώ έχω λογαριασμό σε Εθνική και Eurobank… H Εθνική μου έστειλε με το έτσι θέλω πιστωτική χωρίς να έχω ζητήσει ποτέ (και την ακύρωσα αμέσως) και η EuroBank με έχει πρήξει στα τηλέφωνα να πάρω πιστωτική χωρίς συνδρομή για πάντα… δινουν σχετικα πιο ευκολα εδω και μερικα ειδικα αν εχεις καποιες καταθεσεις ή προθεσμιακες. Ελεγχουν ομως την πιστοληπτικη ικανοτητα....αλλα δεν ξερω τα κριτηρια.
ekrepali Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 On 26/12/2024 at 21:05, andreas1gr said: H Εθνική μου έστειλε με το έτσι θέλω πιστωτική χωρίς να έχω ζητήσει ποτέ (και την ακύρωσα αμέσως) Για πες λεπτομέρειες... Σκέτη πιστωτική έστειλαν έτσι στα ξεκουδουνα; Η εστειλαν dual ως ανανέωση της απλής χρεωστικής;
andreas1gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, ekrepali είπε Για πες λεπτομέρειες... Σκέτη πιστωτική έστειλαν έτσι στα ξεκουδουνα; Η εστειλαν dual ως ανανέωση της απλής χρεωστικής; Σκέτη πιστωτική... Με πήραν τηλ από το σπίτι ότι ήρθε μια κάρτα από εθνική... Λέω θα είναι αντικατάσταση της χρεωστική μέχρι που είδα ότι λήγει το 2026... Όταν πήγα σπίτι είδα ότι είναι πιστωτική... Ουδέποτε ζήτησα πιστωτική κάρτα. Παίρνω τηλ κ την ακύρωσα άμεσα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από andreas1gr 1
The_Judas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ...και εμενα αυτη μου εστειλαν χωρις να την ζητησω. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από The_Judas
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Κι ειναι και εντυπωσιακά μεγάλο το πιστωτικό όριο για basic κάρτα... 1
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 μμ Στις 28/12/2024 στις 9:19 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Κι ειναι και εντυπωσιακά μεγάλο το πιστωτικό όριο για basic κάρτα... Kαι εγώ την ίδια έχω. Όταν την έβγαλα με ρώτησαν τι πιστωτικό όριο θέλω και τους λέω στην τύχη 5 χιλιάρικα και μου το δώσανε. 😄
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τρίτη στις 03:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:51 μμ 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Kαι εγώ την ίδια έχω. Όταν την έβγαλα με ρώτησαν τι πιστωτικό όριο θέλω και τους λέω στην τύχη 5 χιλιάρικα και μου το δώσανε. 😄 Γενικά η Εθνική είναι large σε κάτι τέτοια. Ενώ η Πειραιώς είχα ζητήσει 2,500 και μου λεει εγκρίθηκε αλλά για 2,200. Τεράστια μείωση ρίσκου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα