ekrepali Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μου έστειλαν σήμερα αυτή την απάντηση. Με απλά λόγια μπορούν τις επόμενες κάρτες να τις κάνουν να έχουν διάρκεια 2 έτη, ή 1 έτος ή 6 μήνες... όσο γουστάρουν! Αλλά το κόστος ανανέωσης θα παραμένει όσο λέει ο τιμοκατάλογος. Περιμένω να πάρω απαντήσεις και για τα υπόλοιπα μέλη της οικόγενειας ώστε να στείλω ομαδική καταγγελία υπόψιν Συνηγόρου Πολίτη και Τράπεζα της Ελλάδας για καταχρηστικούς όρους. 1
ekrepali Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Αυτοί στο ΕΚΠΟΙΖΩ μάλλον ληγμένα παίρνουν! Αφού μ'έβαλαν στη χρονοβόρα διαδικασία να πάρω απαντήσεις απ'την Εθνική, κι αφού με είχαν προτρέψει να κάνω καταγγελία με κοινοποίηση σε αυτούς και στη Τράπεζα της Ελλάδος... τελικώς μου απάντησαν ότι γνωρίζουν για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά είναι αναρμόδιοι και θα πρέπει να απευθυνθώ στο Υπουργείο και τα δικαστήρια. ΟΚ, δε περίμενα να βγάλω καμιά ιδιαίτερη άκρη...αλλά καλό είναι που διαπίστωσα ότι και το ΕΚΠΟΙΖΩ πετάει χαρταετό. Να ξέρω αν επρόκειτο για κάτι σημαντικό, να μη σπαταλήσω το χρόνο μου. 1
Titos301 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Στις 31/3/2023 στις 4:23 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Σε λίγο θα υπάρχουν και ετήσια ή μηνιαία έξοδα επειδή χρησιμοποιούμε τις κάρτες τους. Στο εξωτερικό ήδη γίνεται σε πολλές χώρες. οοοντως τωρα; 1
ekrepali Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Οι πρόσφατες κάρτες που εκδίδει η Εθνική, έχουν πάλι 5 χρόνια περιθώριο λήξης. Μάλλον έφαγαν κράξιμο κι από άλλους...
teot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Οι πρόσφατες κάρτες που εκδίδει η Εθνική, έχουν πάλι 5 χρόνια περιθώριο λήξης. Μάλλον έφαγαν κράξιμο κι από άλλους... Το θέμα ειναι οτι νέες εκδίδει μόνο Dual (ετσι με ενημέρωσαν απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και κάποια στιγμή θέλω να το επιβεβαιώσω και απο κατάστημα) που έχουν μηνιαία συνδρομή... και μόνο στις ανανεώσεις (μέχρι πότε δεν ξέρω) δίνουν την απλή χρεωστική.
IoannisSM Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, ekrepali είπε Οι πρόσφατες κάρτες που εκδίδει η Εθνική, έχουν πάλι 5 χρόνια περιθώριο λήξης. Μάλλον έφαγαν κράξιμο κι από άλλους... 3 χρόνια για χρεωστική. 1
ekrepali Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 41 minutes ago, IoannisSM said: 3 χρόνια για χρεωστική. Bιάστηκα να μιλήσω δηλαδή. 8 hours ago, teot said: Το θέμα ειναι οτι νέες εκδίδει μόνο Dual (ετσι με ενημέρωσαν απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και κάποια στιγμή θέλω να το επιβεβαιώσω και απο κατάστημα) που έχουν μηνιαία συνδρομή... και μόνο στις ανανεώσεις (μέχρι πότε δεν ξέρω) δίνουν την απλή χρεωστική. Ναι αυτη τη dual είδα να έχουν πολλοί πελάτες μου με λήξη το 2029 (τη πιστωτική δεν είναι υποχρεωτικό να την ενεργοποιήσεις). Aλλά για μηνιαία συνδρομή τώρα το άκουσα... πόσο παίρνουν; Μήπως δε παίζει ρόλο η κάρτα αλλά το είδος του καταθετικού λογαριασμού;
Mhdenistis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στις 31/3/2023 στις 4:23 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Σε λίγο θα υπάρχουν και ετήσια ή μηνιαία έξοδα επειδή χρησιμοποιούμε τις κάρτες τους. Στο εξωτερικό ήδη γίνεται σε πολλές χώρες. Έχω πετύχει αρκετά μαγαζιά τα οποία σε χρεώνουν με μεγαλύτερες τιμές αν πληρώσεις με κάρτα αντί για μετρητά.
VonLoutsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, ekrepali said: Bιάστηκα να μιλήσω δηλαδή. Ναι αυτη τη dual είδα να έχουν πολλοί πελάτες μου με λήξη το 2029 (τη πιστωτική δεν είναι υποχρεωτικό να την ενεργοποιήσεις). Aλλά για μηνιαία συνδρομή τώρα το άκουσα... πόσο παίρνουν; Μήπως δε παίζει ρόλο η κάρτα αλλά το είδος του καταθετικού λογαριασμού; Για την απλή χρεωστική που έχω ήταν δύο χρόνια και η ανανέωση που εγινε τώρα τον Νοέμβριο ειναι για 3 χρόνια. Για την Dual νομίζω είναι στα 0,50 Ευρώ τον μήνα, όμως έχει διάρκει 5 χρόνια αν θυμαμαι καλα απο συναδελφο.
ekrepali Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, VonLoutsos said: Για την Dual νομίζω είναι στα 0,50 Ευρώ τον μήνα, όμως έχει διάρκει 5 χρόνια αν θυμαμαι καλα απο συναδελφο. Στο τιμολόγιο καρτών /εργασιών της εθνικής δε βλέπω να γράφει πουθενά 0.50. Για αυτό ρώτησα αν πρόκειται για χρέωση πακέτου λογαριασμου Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali
VonLoutsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 26 minutes ago, ekrepali said: Στο τιμολόγιο καρτών /εργασιών της εθνικής δε βλέπω να γράφει πουθενά 0.50. Για αυτό ρώτησα αν πρόκειται για χρέωση πακέτου λογαριασμου https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf?rev=b4814065673b451581a36c64b8b98782&hash=B606E61ACD4B0B56AA814933220479F5 Αναφέρει μηνιαία συνδρομή. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Mhdenistis είπε Έχω πετύχει αρκετά μαγαζιά τα οποία σε χρεώνουν με μεγαλύτερες τιμές αν πληρώσεις με κάρτα αντί για μετρητά. Ποια είναι αυτα; Εκτος αν αναφέρεις τιμή μαύρη με μετρητά, και αναγραφόμενη τιμή με κάρτα 1
ekrepali Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, VonLoutsos said: https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf?rev=b4814065673b451581a36c64b8b98782&hash=B606E61ACD4B0B56AA814933220479F5 Αναφέρει μηνιαία συνδρομή. Στραβομάρα μου. Δε μου λέτε... μήπως έχει βγει και καμιά ανακοίνωση που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι, ότι η αυτοματοποιημένη ανανέωση των παλιών χρεωστικών θα γίνεται με καινούργιες dual;
teot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, ekrepali είπε Στραβομάρα μου. Δε μου λέτε... μήπως έχει βγει και καμιά ανακοίνωση που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι, ότι η αυτοματοποιημένη ανανέωση των παλιών χρεωστικών θα γίνεται με καινούργιες dual; Όχι, προς το παρόν ανανεώνει με απλές, έτσι με ενημέρωσαν αλλά υπάρχει και ειδική αναφορα στην σελιδα τους για αυτους που είχαν απλη πριν τον Οκτώβριο του 23 Το τιμολόγιο της Dual είναι 0,5/μηνα αν χρησιμοποιηθεί σαν χρωστική και 1/μηνα αν χρησιμοποιηθεί και σαν πιστωτική. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από teot 1
andreas1gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παιδιά γύρισαν οι εποχές ΠΑΣΟΚ και μοιράζουν οι τράπεζες πάλι πιστωτικές κάρτες; Εγώ έχω λογαριασμό σε Εθνική και Eurobank… H Εθνική μου έστειλε με το έτσι θέλω πιστωτική χωρίς να έχω ζητήσει ποτέ (και την ακύρωσα αμέσως) και η EuroBank με έχει πρήξει στα τηλέφωνα να πάρω πιστωτική χωρίς συνδρομή για πάντα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα