Joshua21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 hour ago, corsair04 said: Τα γλιτώνει …πρόσφατα έκανα νέα παραγγελία κάρτας (χρεωστικής) και δε χρεώθηκα 6€ …Η Κάρτα μου έληγε τον Μάρτιο την ακύρωσα μέσω ibank και ζήτησα να εκδώσω νέα και δε χρεώθηκα απολύτως τίποτα… Η Κάρτα μου έληγε τον Μάρτιο του 2023 και για να γλυτώσω τα 6€ …σκέφτηκα να την ακυρώσω μέσω του ibank και ζήτησα να εκδοθεί νέα (βέβαια άργησε πάνω από δέκα εργάσιμες μέρες) …δε μου χρέωσαν τίποτα απολύτως… Δεν παίζει αυτό, η αρχική έκδοση δεν χρεώνεται, αλλά αν έχεις ξαναβγάλει χρεωστική τότε δεν πιάνεται σαν αρχική έκδοση και σε χρεώνουν κανονικά. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στην περίπτωση σου, πιθανότατα δεν σε έχουν χρεώσει ακόμα.
corsair04 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν παίζει αυτό, η αρχική έκδοση δεν χρεώνεται, αλλά αν έχεις ξαναβγάλει χρεωστική τότε δεν πιάνεται σαν αρχική έκδοση και σε χρεώνουν κανονικά. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στην περίπτωση σου, πιθανότατα δεν σε έχουν χρεώσει ακόμα. Το δοκίμασα σε αρκετά άτομα και δουλεύει …και όχι μόνο στην εθνική
Joshua21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 6 minutes ago, corsair04 said: Το δοκίμασα σε αρκετά άτομα και δουλεύει …και όχι μόνο στην εθνική Εγώ πάλι το έχω κάνει με δική μου κάρτα της alpha, χρεώθηκε κανονικά.
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, corsair04 είπε Τα γλιτώνει …πρόσφατα έκανα νέα παραγγελία κάρτας (χρεωστικής) και δε χρεώθηκα 6€ …Η Κάρτα μου έληγε τον Μάρτιο την ακύρωσα μέσω ibank και ζήτησα να εκδώσω νέα και δε χρεώθηκα απολύτως τίποτα… Η Κάρτα μου έληγε τον Μάρτιο του 2023 και για να γλυτώσω τα 6€ …σκέφτηκα να την ακυρώσω μέσω του ibank και ζήτησα να εκδοθεί νέα (βέβαια άργησε πάνω από δέκα εργάσιμες μέρες) …δε μου χρέωσαν τίποτα απολύτως… Γιατί την ακύρωσες? Νομίζω δε χρειαζόταν. Και σε μένα έληγε τον Φεβρουάριο και μου έστειλαν καινούρια με 3ετή διάρκεια χωρίς χρέωση.
corsair04 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Γιατί την ακύρωσες? Νομίζω δε χρειαζόταν. Και σε μένα έληγε τον Φεβρουάριο και μου έστειλαν καινούρια με 3ετή διάρκεια χωρίς χρέωση. Δοκιμές έκανα στις τράπεζες που έχω εάν θα γλυτώσω το 6€ και είδα ότι δούλεψε…
AristidisZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 10:36 ΠΜ, ekrepali είπε Κι εμένα ανανεώθηκε πρόσφατα, δεν το είχα προσέξει. Αρχικά θα ρωτήσω σε ποιο σημείο της ιστοσελίδας η του τιμοκαταλόγου ανακοινώθηκε ότι οι νέες κάρτες θα έχουν μικρότερη διάρκεια. Εν συνεχεία η διαδικασία είναι καταγγελία στην Εθνική, με κοινοποίηση στην Ένωση Καταναλωτών και την Τράπεζα της Ελλάδος. Θα καταγγείλεις δηλαδή την ΕΤΕ επειδή άλλαξε πολιτική με τον χρόνο ανανέωσης των καρτών ; Good luck with that...
ekrepali Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Θα καταγγείλεις δηλαδή την ΕΤΕ επειδή άλλαξε πολιτική με τον χρόνο ανανέωσης των καρτών ; Good luck with that... Έχουν κάθε δικαίωμα να αλλάξουν πολιτική σχετικά με τη διάρκεια της κάρτας, αρκεί να ενημερώσουν όμως τους πελάτες. Μπορεί κάποιος να μη θέλει να ανανεώσει γι'αυτό το λόγο. Δηλαδή αν το κόστος ανανέωσης παραμείνει 6 ευρώ και η τράπεζα αλλάξει πάλι τη πολιτική και οι μελλοντικές κάρτες έχουν διάρκεια 2 χρόνια ή 1 χρόνο, δε θα πρέπει ο πελάτης να το γνωρίζει εκ των προτέρων; Έχω όρεξη να το τραβήξω όσο πάει... γιατί δεν ανέχομαι τη κοροϊδία. Κοίτα τι απάντησαν στο τελευταίο μου μήνυμα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από ekrepali 1
AristidisZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Έχουν κάθε δικαίωμα να αλλάξουν πολιτική σχετικά με τη διάρκεια της κάρτας, αρκεί να ενημερώσουν όμως τους πελάτες. Μπορεί κάποιος να μη θέλει να ανανεώσει γι'αυτό το λόγο. Δηλαδή αν το κόστος ανανέωσης παραμείνει 6 ευρώ και η τράπεζα αλλάξει πάλι τη πολιτική και οι μελλοντικές κάρτες έχουν διάρκεια 2 χρόνια ή 1 χρόνο, δε θα πρέπει ο πελάτης να το γνωρίζει εκ των προτέρων; Έχω όρεξη να το τραβήξω όσο πάει... γιατί δεν ανέχομαι τη κοροϊδία. Κοίτα τι απάντησαν στο τελευταίο μου μήνυμα. Είμαι 99.99% βέβαιος στη σύμβαση που έχεις μαζί τους θα αναφέρεται ότι εσύ οφείλεις να ελέγχεις για αλλαγές Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να ενημερώνουν όλους προσωπικά για τα πάντα, λίγο χλωμό το κόβω... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από AristidisZ
ekrepali Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Είμαι 99.99% βέβαιος στη σύμβαση που έχεις μαζί τους θα αναφέρεται ότι εσύ οφείλεις να ελέγχεις για αλλαγές Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να ενημερώνουν όλους προσωπικά για τα πάντα, λίγο χλωμό το κόβω... Συμφωνώ μαζί σου (σ'αυτό με bold). Γι'αυτό και ζητώ να μου υποδείξουν πού και πότε υπήρξε ενημέρωση πχ στην ιστοσελίδα ή στον τιμοκατάλογο για την αλλαγή της πολιτικής τους σχετικά με τη διάρκεια των καρτών.
Joshua21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 11 minutes ago, ekrepali said: Συμφωνώ μαζί σου (σ'αυτό με bold). Γι'αυτό και ζητώ να μου υποδείξουν πού και πότε υπήρξε ενημέρωση πχ στην ιστοσελίδα ή στον τιμοκατάλογο για την αλλαγή της πολιτικής τους σχετικά με τη διάρκεια των καρτών. Δεν μιλάμε για το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς, μιλάμε για μεγάλη τράπεζα που διαθέτει ολόκληρο νομικό τμήμα, λες να υπάρχει περίπτωση να μην ενημέρωσαν για μια τόσο σημαντική αλλαγή? Με μια γρήγορη αναζήτηση πάντως βρήκα το παρακάτω με ημερομηνία Νοέμβριος 2021: "Το πλαστικό της κάρτας ισχύει για 3 έτη" https://www.nbg.gr/greek/transaction-transparency/retail/cards/Documents/Χρεωστικές Κάρτες [1]/DEBIT MASTERCARD (Φυσικών Προσώπων) [1]/ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ DEBIT MASTERCARD ΦΥΣ.pdf 1
BlackBoldog Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Είπα να ελέγξω την κάρτα της Eurobank mastercard όπου άνοιξα λογαριασμό και την έβγαλα τον Ιανουάριο και βλέπω λήγει μετά από 4 χρόνια συγκεκριμένα 12/27 2
Gatoskylo8 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Σε λίγο θα υπάρχουν και ετήσια ή μηνιαία έξοδα επειδή χρησιμοποιούμε τις κάρτες τους. Στο εξωτερικό ήδη γίνεται σε πολλές χώρες.
Joshua21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 On 30/03/2023 at 13:56, BlackBoldog said: Είπα να ελέγξω την κάρτα της Eurobank mastercard όπου άνοιξα λογαριασμό και την έβγαλα τον Ιανουάριο και βλέπω λήγει μετά από 4 χρόνια συγκεκριμένα 12/27 Δεν το έχεις με τα μαθηματικά ε? 😂 Από Ιανουάριο 2023 έως και Δεκέμβριο 2027 είναι ακριβώς 5 (πέντε) έτη. Η δική μου χρεωστική της Eurobank εκδόθηκε Ιούνιο 2018 και λήγει Μάιο 2023, πιθανότατα θα έχει μειώσει και αυτή η τράπεζα την διάρκεια μέχρι τότε. Οι άλλες 3 μεγάλες τράπεζες το έχουν ήδη μειώσει όλες στα 3.
Kag1ante Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Στις 31/3/2023 στις 4:23 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Σε λίγο θα υπάρχουν και ετήσια ή μηνιαία έξοδα επειδή χρησιμοποιούμε τις κάρτες τους. Στο εξωτερικό ήδη γίνεται σε πολλές χώρες. Θα πάμε όλοι revolut its fine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα