Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Σίγουρα, μπορεις να δώσεις σήμα 4κ 60 hz . Hdmi 1.4 (10.2Gbps.) Display port 1.2(17.28Gbps)

Οπότε θα έχω και καλύτερη ταχύτητα μεταφοράς μια χαρά, πρέπει να είναι όμως απαραίτητα 2.1 το hdmi που θα συνδεθει στη tv ή και με 2 θα είμαι οκ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίθανο το motion smoothness το δοκίμασα και μου αρέσει πολύ, έχω 30hz μέσω του pc και οι ταινίες μοιάζουν σαν να είναι 60hz, μόνο που δε μπορώ να το ενεργοποιήσω σε 1080p είσοδο αλλά μόνο σε 4k δε ξέρω γιατι

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/3/2023 στις 3:43 ΜΜ, alexzorb είπε

Σίγουρα, μπορεις να δώσεις σήμα 4κ 60 hz . Hdmi 1.4 (10.2Gbps.) Display port 1.2(17.28Gbps)

Τρίχες το δοκιμασα.. Πήρα dp σε hdmi 2.0 και πάλι μέχρι 24 hz βγάζει έκανα update τα πάντα όλα.. Πάνω από 24hz και 4K κρασαρουν τα πάντα.. Δεν έχει καν επιλογή για 60hz.. Μάλλον αργότερα θα πάω για nvidia shield.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Πίστευα ότι θα έδινε τα specs του source. Το shield είναι σίγουρη λύση για τα πάντα. Ενδιάμεση λύση είναι πάντως και μια φθηνη καρτα γραφικών πχ μεταχειρισμένη gt 1030 . (όχι πιο παλιά)

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Πίστευα ότι θα έδινε τα specs του source. Το shield είναι σίγουρη λύση για τα πάντα. Ενδιάμεση λύση είναι πάντως και μια φθηνη καρτα γραφικών πχ μεταχειρισμένη gt 1030 . (όχι πιο παλιά)

Ναι κι εγώ έτσι πίστευα αλλά τελικά κι εγώ νομίζω το shield είναι ότι πιο must, να ρωτήσω κάτι αλλο αν γνωρίζεις, βάζω vpn μέσω tunelbear για να ξεκλειδώσω την υπηρεσία xbox cloud gaming στη tv μου αλλά δυστηχως δεν πιάνει στο WiFi το vpn αλλά μόνο στο pc που έχω με ethernet, υπάρχει κάποιος τρόπος?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ναι κι εγώ έτσι πίστευα αλλά τελικά κι εγώ νομίζω το shield είναι ότι πιο must, να ρωτήσω κάτι αλλο αν γνωρίζεις, βάζω vpn μέσω tunelbear για να ξεκλειδώσω την υπηρεσία xbox cloud gaming στη tv μου αλλά δυστηχως δεν πιάνει στο WiFi το vpn αλλά μόνο στο pc που έχω με ethernet, υπάρχει κάποιος τρόπος?

Δεν ξέρω με σιγουριά , μία φορά το έχω κάνει σαν τεστ για 3-4 λεπτα  στο κινητό με bit defender VPN και χώρα Γερμανία,  δούλεψε. Δεν ξέρω γιατί έχεις θέμα με wifi. Δοκίμασε κι εσύ στο αν δουλευέι στο τηλ σου να δεις αν είναι θέμα wifi ή συσκευής.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Δεν ξέρω με σιγουριά , μία φορά το έχω κάνει σαν τεστ για 3-4 λεπτα  στο κινητό με bit defender VPN και χώρα Γερμανία,  δούλεψε. Δεν ξέρω γιατί έχεις θέμα με wifi. Δοκίμασε κι εσύ στο αν δουλευέι στο τηλ σου να δεις αν είναι θέμα wifi ή συσκευής.

Όχι εννοω πως βάζω το vpn στο σταθερό υπολογιστή με το ethernet αλλά αν συνδεθώ μετά στο WiFi από κινητό και τηλεόραση βγάζει ελληνική ip δηλαδή δεν ενεργοποίηται μέσω του WiFi

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε

Όχι εννοω πως βάζω το vpn στο σταθερό υπολογιστή με το ethernet αλλά αν συνδεθώ μετά στο WiFi από κινητό και τηλεόραση βγάζει ελληνική ip δηλαδή δεν ενεργοποίηται μέσω του WiFi

Tο vpn το τρέχεις σε κάθε συσκευή ξεχωριστά που θες να της αλλάξεις χώρα. Πχ θες το pc να φαίνεται Γερμανία τρέχεις το vpn στο pc . Θες το shield να φαινεται Γερμανία τρέχεις την εφαρμογή VPN στο shiled. Για να το κάνεις να δουλέυει σε όλες τις συσκευές ταυτόχρωνα πρέπει να σετάρεις το ρούτερ σου για το vpn όμως πρέπει το ρούτερ σου να το υποστιρίζει και είναι πιο τεχνικό απ το ανοίγω κλείνω μια εφαρμογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexzorb είπε

Tο vpn το τρέχεις σε κάθε συσκευή ξεχωριστά που θες να της αλλάξεις χώρα. Πχ θες το pc να φαίνεται Γερμανία τρέχεις το vpn στο pc . Θες το shield να φαινεται Γερμανία τρέχεις την εφαρμογή VPN στο shiled. Για να το κάνεις να δουλέυει σε όλες τις συσκευές ταυτόχρωνα πρέπει να σετάρεις το ρούτερ σου για το vpn όμως πρέπει το ρούτερ σου να το υποστιρίζει και είναι πιο τεχνικό απ το ανοίγω κλείνω μια εφαρμογή.

Αν συνδέσω τη tv με ethernet με το router?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Τελικα πήρα το km2 plus και ησύχασα.

Έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι ο exoplayer του stremio είναι ότι καλύτερο σε performance 4K σε tv boxes στο stremio? vlc και libvlc είναι για πέταμα μαζι με τον player των Windows τίγκα stuttering και πολυ lag και crashes. Ότι καλύτερο ο exo player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...