Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου...αυτες τις μερες <<πεφτει>> χρημα[εδω γελαμε,σιγα το χρημα...].....θελω να ρωτησω το εξης: ειμαι συνταξ-χος του δημοσιου, τριανταπεντε χρονια εργασιας[απο τους παλιους]....Εκτος απο την Προσωπικη Διαφορα-ηταν μεγαλη-δεν πηρα καμμια αυξηση που δοθηκε, εκτος απο τεσσερα ευρω...εχω πολυ μπερδευτει μ αυτη την ΕΕΑ...Κοιταζω σ ενα μηνιατικο εκκαθαριστικο να την δω,αλλα πουθενα....Παιζει καποιο ρολο στα ποσα που θα δοθουν σ αυτο το 3ημερο-την παρασκευη συγκεκριμενα, για τα 200-250-300 ?   Αν καποιος φιλος εδω το κατεχει το θεμα, ας μας ενημερωσει. Ευχαριστω πολυ! 

Δημοσ.
15 minutes ago, vounisios said:

Καλησπερα φιλοι μου...αυτες τις μερες <<πεφτει>> χρημα[εδω γελαμε,σιγα το χρημα...].....θελω να ρωτησω το εξης: ειμαι συνταξ-χος του δημοσιου, τριανταπεντε χρονια εργασιας[απο τους παλιους]....Εκτος απο την Προσωπικη Διαφορα-ηταν μεγαλη-δεν πηρα καμμια αυξηση που δοθηκε, εκτος απο τεσσερα ευρω...εχω πολυ μπερδευτει μ αυτη την ΕΕΑ...Κοιταζω σ ενα μηνιατικο εκκαθαριστικο να την δω,αλλα πουθενα....Παιζει καποιο ρολο στα ποσα που θα δοθουν σ αυτο το 3ημερο-την παρασκευη συγκεκριμενα, για τα 200-250-300 ?   Αν καποιος φιλος εδω το κατεχει το θεμα, ας μας ενημερωσει. Ευχαριστω πολυ! 

Το θέμα της εισφοράς αλληλεγγύης παίζει ρολο υπό την έννοια ότι το άπαξ βοήθημα έχει διαφορετικό ύψος με βάση το ύψος της σύνταξης 

ισως βοηθήσει αυτό το άρθρο https://www.odigostoupoliti.eu/plironetai-efapaks-epidoma-eos-300-evro-se-syntaksiouchous/

Δημοσ.

Για να δουμε τι θα δουμε την Παρασκευη 31 Μαρτιου 2023.....Σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου. να ειστε καλα.

Υ.Γ Το διαβασα το αρθρο...απλα επειδη ειχα σχετικα μεγαλη προσωπικη διαφορα, γι αυτο ειπα να ρωτησω...κοντος ψαλμος, λοιπον...καλο σας βραδυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...