Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί δε φτιάχνεις μια ψεύτικη απόδειξη; Σιγά αφού είναι όντως δικό σου γνωρίζεις πότε περίπου αγοράστηκε, τα στοιχεία, το κατάστημα κλπ. Δε νομίζω να το καταλάβει κανείς. Απλά ξαναπάρτους και πες τους ότι τη βρήκες. Τύπωσε τη, τσαλάκωσε τη, ξανασκάναρε τη και μετά ξανατύπωσέ τη και μετά βγάλτη φωτογραφία και στείλτους τη

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, enlightened είπε

Γιατί δε φτιάχνεις μια ψεύτικη απόδειξη; Σιγά αφού είναι όντως δικό σου γνωρίζεις πότε περίπου αγοράστηκε, τα στοιχεία, το κατάστημα κλπ. Δε νομίζω να το καταλάβει κανείς. Απλά ξαναπάρτους και πες τους ότι τη βρήκες. Τύπωσε τη, τσαλάκωσε τη, ξανασκάναρε τη και μετά ξανατύπωσέ τη και μετά βγάλτη φωτογραφία και στείλτους τη

Έλα πες το τώρα.... κάνεις πλακίτσα με αυτό που αναφέρεις έτσι; :)

Δημοσ.

Η λύση είναι να το στείλω εκεί μόνο. Το ήθελα για μουσική στο μαγαζί έβαζα ράδιο κάτι τραγούδια που είχα περάσει στην μνήμη. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Η λύση είναι να το στείλω εκεί μόνο. Το ήθελα για μουσική στο μαγαζί έβαζα ράδιο κάτι τραγούδια που είχα περάσει στην μνήμη. 

Με όσα έχεις περιγράψει το κόστος επισκευής είναι ασύμφορο εφόσον ούτε τα δεδομένα θα έχεις που υπάρχουν μέσα αλλά με αυτό το κόστος 80+ που είδα παραπάνω να γίνεται αναφορά μπορείς να πάρεις νεότερο μοντέλο.

https://www.insomnia.gr/classifieds/category/15-ipad/

Μφχ

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kormos είπε

Έλα πες το τώρα.... κάνεις πλακίτσα με αυτό που αναφέρεις έτσι; :)

Το έχω κάνει σε παρόμοια περίπτωση συγγενικού μου προσώπου που είχε κλείσει το κατάστημα που το αγόρασε (σκρουτζομάγαζο). Πηραμε το λογοτυπο της εταιρειας, μια αλλη αποδειξη καταστηματος ηλεκτρονικων ειδων βρηκαμε το part number του iphone, το σειριακο, φτιαξαμε και τα αλλα πεδια οπως επρεπε στο photoshop (καθαρη αξια, φπα, κλπ κλπ) και τη στειλαμε και το ξεκλειδωσανε. Ρωτησανε κι αλλα πραματα βεβαια τοτε που μονο αυτος που ειχε το apple id θα μπορουσε να τα ξερει (νομιζω ονομα, διευθυνση, τηλεφωνο δηλωμενα στο apple id).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, enlightened είπε

Το έχω κάνει σε παρόμοια περίπτωση συγγενικού μου προσώπου που είχε κλείσει το κατάστημα που το αγόρασε (σκρουτζομάγαζο). Πηραμε το λογοτυπο της εταιρειας, μια αλλη αποδειξη καταστηματος ηλεκτρονικων ειδων βρηκαμε το part number του iphone, το σειριακο, φτιαξαμε και τα αλλα πεδια οπως επρεπε στο photoshop (καθαρη αξια, φπα, κλπ κλπ) και τη στειλαμε και το ξεκλειδωσανε. Ρωτησανε κι αλλα πραματα βεβαια τοτε που μονο αυτος που ειχε το apple id θα μπορουσε να τα ξερει (νομιζω ονομα, διευθυνση, τηλεφωνο δηλωμενα στο apple id).

no comment :)

Δημοσ.

Σούζη φταις!

Δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρησε αφου το ειχες παροπλισμενο! δηλαδη εχεις android και ειχες το ipad για μουσικη και spotify ?!??! το αναποδο γινεται συνήθως!

Εχεις και θάλλασα εκει, βαψτο μπλε και πετα το

Δημοσ.
14 hours ago, great said:

Σούζη φταις!

Δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρησε αφου το ειχες παροπλισμενο! δηλαδη εχεις android και ειχες το ipad για μουσικη και spotify ?!??! το αναποδο γινεται συνήθως!

Εχεις και θάλλασα εκει, βαψτο μπλε και πετα το

Γιατί το android έχει εφαρμογές για το YouTube να παίζουν στο background 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...