Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εχουν κλειδωσει το ipad απο μονη τους ισως επειδη δεν εμπαινα στο icloud. το ειχα μονο για μουσικη μιας και η υποστηριξει εχει σταματησει και δεν μπορεις να κατεβασεις νεα app. ειχα βαλει email ανακτησεις αλλα δεν θυμαμαι πιο ειναι μιλαμε ειχα παρει αυτο το ipad απο τοτε που η cosmote ηταν οτε με δοσεις ερχοταν στο λογαριασμο καθε μηνα . Δεν εχω κρατησει αποδειξη τοσα χρονια . τι να κανω?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

μου εχουν κλειδωσει το ipad απο μονη τους ισως επειδη δεν εμπαινα στο icloud. το ειχα μονο για μουσικη μιας και η υποστηριξει εχει σταματησει και δεν μπορεις να κατεβασεις νεα app. ειχα βαλει email ανακτησεις αλλα δεν θυμαμαι πιο ειναι μιλαμε ειχα παρει αυτο το ipad απο τοτε που η cosmote ηταν οτε με δοσεις ερχοταν στο λογαριασμο καθε μηνα . Δεν εχω κρατησει αποδειξη τοσα χρονια . τι να κανω?

Το βάζεις στο συρτάρι 🙂

Χωρίς πρόσβαση στο iCloud email και γνωστοποίηση αυτού σε Apple Support δεν υπάρχει λύση...

Δημοσ.
Just now, kormos said:

Το βάζεις στο συρτάρι 🙂

Χωρίς πρόσβαση στο iCloud email και γνωστοποίηση αυτού σε Apple Support δεν υπάρχει λύση...

Το έκανα γνωστοποιηση αλλά που   να βρω απόδειξη αγοράς μετα από 10 και  βάλε χρόνια 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, speedman_26 είπε

Το έκανα γνωστοποιηση αλλά που   να βρω απόδειξη αγοράς μετα από 10 και  βάλε χρόνια 

Αν έχεις πρόσβαση στο iCloud email κάνε αλλαγή κωδικού...

Δεν χρειάζεσαι το Support για αυτή την ενέργεια.

Δημοσ.
3 minutes ago, kormos said:

Αν έχεις πρόσβαση στο iCloud email κάνε αλλαγή κωδικού...

Δεν χρειάζεσαι το Support για αυτή την ενέργεια.

Έχω τους κωδικούς αλλά είχα βάλει νομίζω email ανακτησεις το me.com και δεν με αφήνει να μπω 

• Super Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Έχω τους κωδικούς αλλά είχα βάλει νομίζω email ανακτησεις το me.com και δεν με αφήνει να μπω 

Ο,τι είχες σε me.com παίζει και σε mac.com

Δημοσ.
Just now, billdanos said:

Ο,τι είχες σε me.com παίζει και σε mac.com

Είχα  βάλει ένα email ανακτησεις αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν μιλάμε για 10 χρονια δεν έτυχε ποτέ να το χρησιμοποιήσω. Θα δοκιμάσω αυτό που λες 

που να θυμαμαι τοσα χρονια αυτο μου βγαζει image.jpeg.d4a45b4ee1c81f4dbbd6f509382a6097.jpegαζει 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Είχα  βάλει ένα email ανακτησεις αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν μιλάμε για 10 χρονια δεν έτυχε ποτέ να το χρησιμοποιήσω. Θα δοκιμάσω αυτό που λες 

που να θυμαμαι τοσα χρονια αυτο μου βγαζει image.jpeg.d4a45b4ee1c81f4dbbd6f509382a6097.jpegαζει 

Δοκίμασε με τις ερωτήσεις ασφαλείας.

Εναλλακτικά χάνεις το χρόνο σου. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνει κάτι...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

δεν ξερω αν οτε εχει αντιγραφο αγορας απο τοτε αλλα σιγα μην ψαξουν

Χωρίς πρόσβαση σε εμαιλ και να γνωρίζεις τις ερωτήσεις ασφαλείας δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα...
Αλλά και από την αρχική σου αναφορά, δε νομίζω να βρεθεί αντίγραφο προ 10 ετών....

Δημοσ.
21 minutes ago, kormos said:

Χωρίς πρόσβαση σε εμαιλ και να γνωρίζεις τις ερωτήσεις ασφαλείας δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα...
Αλλά και από την αρχική σου αναφορά, δε νομίζω να βρεθεί αντίγραφο προ 10 ετών....

Άρα συρτάρι ευτυχώς που είναι παλιό είναι και το τελευταίο ios device που είχα μετά πήγα σε android 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Άρα συρτάρι ευτυχώς που είναι παλιό είναι και το τελευταίο ios device που είχα μετά πήγα σε android 

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή...
Θα έπρεπε να έχει ρυθμιστεί ο τρόπος ανάκτησης... σωστά!

Δημοσ.

εφοσον μιλάμε για ipad τόσων ετών ειναι εφικτή η ενέργεια του bypass μέσω jailbreak , εφοσον ικανοποιούσε τις ανάγκες σου δεν βρίσκω τον λόγο να παροπλιστεί ακομα .

Δημοσ.

Το έβαζα για μουσική στο μαγαζί ραδιόφωνο,  Spotify η απευθείας μουσική αποθηκευμένη στο iPad 

5 hours ago, koukis hlias said:

εφοσον μιλάμε για ipad τόσων ετών ειναι εφικτή η ενέργεια του bypass μέσω jailbreak , εφοσον ικανοποιούσε τις ανάγκες σου δεν βρίσκω τον λόγο να παροπλιστεί ακομα .

Έχεις κάποια λύση γιατί μόλις το ανοίγω ζητάει τον κωδικό? Δεν υπάρχει τρόπος με την apple να βγάλω άκρη να με βοηθήσει?

Δημοσ.

βρηκα 3 λογαριασμους του οτε που πληρωνα μαζι το ipad καθε μηνα για τρεις μηνες γραφει και τον αριθμο παραστατικου. πιανεται για αποδειξη αν το στειλω στην apple 3 λογαριασμοι ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...