Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, li@m είπε

Τι είναι περίεργο αγαπητέ;

Περίεργο είναι ότι θες να πηγαίνεις στον παιδικό σταθμό, αλλά χωρίς να βάζεις το παιδί στο μηχανάκι, και μετά λες ότι όταν πας με το παιδί έχει κίνηση και στο τέλος ότι θα αφήνεις το μηχανάκι στο σταθμό το βράδυ! Δεν έχουν συνοχή ή τέλος πάντων τα γράφεις μπερδεμένα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Περίεργο είναι ότι θες να πηγαίνεις στον παιδικό σταθμό, αλλά χωρίς να βάζεις το παιδί στο μηχανάκι, και μετά λες ότι όταν πας με το παιδί έχει κίνηση και στο τέλος ότι θα αφήνεις το μηχανάκι στο σταθμό το βράδυ! Δεν έχουν συνοχή ή τέλος πάντων τα γράφεις μπερδεμένα. 

Δεν έχεις άδικο να σου πω την αλήθεια. Σκέψου το παρακάτω σενάριο που θέλω να εφαρμόσω.

Αυριο το πρώι πάμε με το αυτοκίνητο στον σταθμό με το παιδί.

Αφήνω όπου βρω πάρκινγκ το αυτοκίνητο και αναχωρώ με το υποτιθέμενο δίκυκλο. 

Έπειτα με το δίκυκλο πηγαίνω πάλι στον σταθμό και αναχωρώ με το αυτοκίνητο. 

That's the plan :)

• Like 3
Δημοσ.

πάρε sym ,kymco η κανένα κινέζικο, ότι πιο φτηνό βρεις με abs. κανείς δεν τα κλέβει 

Δημοσ.

Νομίζω πιο πολύ χρόνο θα σου πάρει να βρεις να παρκάρεις το αυτοκίνητο και να πας με τα πόδια εκεί που είχες το δίκυκλο και πάλι πίσω, παρά αυτό που κάνεις τώρα.

Δημοσ.

Νομίζω για την κατάσταση που περιγράφεις θέλεις κατι να το εχεις μαζί σου στο αμάξι. Κατι της μορφής ηλεκτρικό πατίνι/σκειτ/ποδήλατο/κοκ θα σου λύσει τα χέρια. Και χρόνο δεν θα χάσεις ανάμεσα στα παρκαρίσματα, και αν και μέρα βρέχει συνεχίζεις με τον αμάξι πίσω, και δεν ασχολείσαι για κλοπές κλπ. Έχει πολύ καλές επιλογές σε ηλεκτροκίνηση. Βεβαίως πάντα με εξοπλισμό προστασίας 😊

• Like 3
Δημοσ.

τα ηλεκτρικα δεν τα θέλει κανενας. ειναι πολύ φθηνα, ανταλλακτικα δεν εχουν αξια, οι μπαταρίες ειναι μικρες κτλ. Δεν τα κλέβουν και κοστίζουν πολύ φθηνα. Αντί για πατινι που ειναι αρκετά πιο επικύνδινο, ενα πολύ μικρο σκουτερακι κανει τη δουλειά ανετα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ένα αναδιπλώμενο ηλεκτρικό πατίνι θα κάνει αυτή τη δουλειά που θες. Όπως είπε κι ο @mitsdim1, θα το βάζεις μες στο αυτοκίνητο και δεν θα έχεις άγχος για κλοπή ;)

1. Πηγαίνεις το πρωί με το παιδί+πατίνι στο σταθμό.
  2. Αφήνεις αυτοκίνητο και παιδί στο σταθμό.
  3. Παίρνεις το πατίνι και γυρνάς σπίτι.
  4. Παίρνεις πατίνι και πας στο σταθμό.
  5. Βάζεις παιδί+πατίνι στο αυτοκίνητο.
  6. Γυρνάς σπίτι.
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες νομίζω το πατίνι δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Στη σκέψη και μόνο να βγω μεσογείων τρομάζω. 

Έχει κάτι ηλεκτρικά ο γκοργκολης στο χιλιάρικο που με επιδότηση πολύτεκνου βγαίνει στα 400.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, li@m είπε

Παίδες νομίζω το πατίνι δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Στη σκέψη και μόνο να βγω μεσογείων τρομάζω. 

Έχει κάτι ηλεκτρικά ο γκοργκολης στο χιλιάρικο που με επιδότηση πολύτεκνου βγαίνει στα 400.

παρε μου και μενα ενα 😄

Επεξ/σία από basilis_k6

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...