pifilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, stratigos24 είπε Και το focus peaking για manual focus που έχει θα έλεγα ότι είναι πολύ καλό. Είχα επίσης καλό παλαιότερα στην nx300 samsung. Πάνω κάτω το ίδιο δεν είναι σε όλες ; Δεν ξέρω να πω την αλήθεια. 2
stratigos24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, pifilos είπε Πάνω κάτω το ίδιο δεν είναι σε όλες ; Δεν ξέρω να πω την αλήθεια. Ναι ίσως δεν έχω δοκιμάσει άλλες από όσο θυμάμαι. Ίσως και φίλου την α6000 αλλά όχι εκτενώς οπότε δεν έχω άποψη. 1
babisskg Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Πέφτουν. Άλλος για τη βάρκα μας? Αν εννοείς την Nikon , είσαι πολύ κοντά στην πρόβλεψη , όχι για Z γιατί είναι βαρύ σενάριο για το πορτοφόλι μου , ίσως για κάτι άλλο όμως ....... δύσκολο πάλι φυσικά ....... η Sony είναι πολύ προσιτή λύση , κάτι που θα καλύψει τους midrange φακούς κι' από εκεί και πέρα θα παίζει η Olympus . Είδωμεν ....... αρχές Ιουνίου θα ξέρουμε . 10 λεπτά πριν, pifilos είπε Πάνω κάτω το ίδιο δεν είναι σε όλες ; Δεν ξέρω να πω την αλήθεια. Focus peaking ....... Canon ....... 1
highpriest Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, babisskg είπε Focus peaking ....... Canon ....... Μπάμπη, όλες πλέον έχουν εξίσου καλό. Ισως απλά η Canon το είχε πρώτη, αλλά σε συγχρονες μηχανές δεν παρατηρώ ουσιαστικές διαφορές. 1
babisskg Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, highpriest είπε Μπάμπη, όλες πλέον έχουν εξίσου καλό. Ισως απλά η Canon το είχε πρώτη, αλλά σε συγχρονες μηχανές δεν παρατηρώ ουσιαστικές διαφορές. Αν δοκίμασες αυτό της Canon ....... OK 👌........ έχω δοκιμάσει και αυτό της Olympus , της Sony σύντομα . Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από babisskg
highpriest Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, babisskg είπε Αν δοκίμασες αυτό της Canon ....... OK 👌........ έχω δοκιμάσει και αυτό της Olympus , της Sony σύντομα . Είχα την Μ50 μέχρι πέρσι 1
babisskg Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, highpriest είπε Είχα την Μ50 μέχρι πέρσι Σωστό ....... όταν δοκιμάσω της Sony , θα έχω πλήρη εκτίμηση ποιό είναι ποιό ξεκάθαρο . Μέχρι τώρα ψηφίζω Canon ανεπιφύλακτα . 2 λεπτά πριν, babisskg είπε Σωστό ....... όταν δοκιμάσω της Sony , θα έχω πλήρη εκτίμηση ποιό είναι ποιό ξεκάθαρο . Μέχρι τώρα ψηφίζω Canon ανεπιφύλακτα . Μέχρι στιγμής φάγαμε κόλλημα ............. 🤣🤣🤣 .......
babisskg Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, stratigos24 είπε Ποιά Sony έρχεται;; @babisskg Θα σου πω αλλά μη το πεις σε κανέναν εντάξει ........ 🤣🤣🤣 ......... rx100 ........ 2
babisskg Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Όλοι σε m4/3 θα καταλήξετε ....... να τα λέμε κι' αυτά ........ 2
highpriest Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, babisskg είπε Όλοι σε m4/3 θα καταλήξετε ....... να τα λέμε κι' αυτά ........ Πάντα πρέπει να υπάρχει μια Μ4/3 στην συλλογή😉 1
babisskg Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Αυτό που με εξιτάρει όμως ..... είναι ότι κανείς δεν μιλάει για την καινούργια Z3 ........
highpriest Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, babisskg είπε Αυτό που με εξιτάρει όμως ..... είναι ότι κανείς δεν μιλάει για την καινούργια Z3 ........ Βγηκε Ζ3; 1
babisskg Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, highpriest είπε Βγηκε Ζ3; Να ο πρώτος ....... 🤣🤣🤣 ...... ούτε καν ρώτησε αν είναι crop η full frame ........ που θα μου πάτε ........ θα σας στρώσω ....... 🤣🤣🤣 ....... 1 λεπτό πριν, babisskg είπε Να ο πρώτος ....... 🤣🤣🤣 ...... ούτε καν ρώτησε αν είναι crop η full frame ........ που θα μου πάτε ........ θα σας στρώσω ....... 🤣🤣🤣 ....... Pentax θα λέτε ....... και θα κλαίτε ........... 👍👍👍
highpriest Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, babisskg είπε Να ο πρώτος ....... 🤣🤣🤣 ...... ούτε καν ρώτησε αν είναι crop η full frame ........ που θα μου πάτε ........ θα σας στρώσω ....... 🤣🤣🤣 ....... Μα αναφέρεις ενα ονομα μοντέλου που αν ηταν να παρουσιαστεί, κάτι θα είχε πάρει το μάτι μας. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από highpriest 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα