Προς το περιεχόμενο

Οικονομικότερο και τίμιο supermarket κατα τη γνώμη σας;

trelaras22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, trelaras22 είπε

e-shop στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ο Σκλαβενίτης που συνεργάζεται με το e-food μου έχει λύσει  τα χέρια στο κομμάτι της διανομής, η οποία απο 30 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν κι έρχεται την επόμενη, σε συγκεκριμένο δίωρο, και προσεγμένη! 

o sklavenitis εχει πια το δικο του eshop, δεν εχει Minimum παραγγελια που εχει το efood και το βρισκω πιο ευχρηστο με τις λιστες και τα favorites σε προιοντα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

18 λεπτά πριν, great είπε

o sklavenitis εχει πια το δικο του eshop, δεν εχει Minimum παραγγελια που εχει το efood και το βρισκω πιο ευχρηστο με τις λιστες και τα favorites σε προιοντα.

Έχει εφαρμογή; 

Αυτό που βολεύει στο e-food, κάτι σαν το favorites  που λες, είναι το γεγονός οτι σου έχει έτοιμη την λίστα με  τα προιόντα που είχες επιλέξει σε προηγούμενες παραγγελίες, οπότε εγώ μπαίνω εκεί και σε 5 έχω ετοιμη την επόμενη. Έχει και τις προσφορές ξεχωριστά οργανωμένες... 

Δεν έχω τσεκάρει το δικό τους, αλλα είναι καλό κι απο εκεί.

Ας μιλήσει και ένας άκυρος νέος.

Για τα περισσότερα ψώνια λόγου περίεργου προγράμματος στη δουλειά παίρνω απο e-fresh επειδή είμαι δίπλα στη κυριολεξία οι παραγγελίες έρχονται και αυθημερόν κάποιες φορές. Δεν έχω κοιτάξει διαφορές στις τιμές ή αν υπάρχει αύξηση σε σχέση με κλασσικό sm αλλά για τα προιόντα που δεν είναι μαναβικής (εκεί υπάρχει γνωστός που παίρνουμε απο εκεί) εμένα με βολεύει άπειρα.

Για κοντινά ψώνια και κάποιες φορές και εκεί διανομή υπάρχει πολύ κοντά μου mymarket το οποίο ψωνίζαμε ανέκαθεν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, trelaras22 είπε

Έχει εφαρμογή; 

Αυτό που βολεύει στο e-food, κάτι σαν το favorites  που λες, είναι το γεγονός οτι σου έχει έτοιμη την λίστα με  τα προιόντα που είχες επιλέξει σε προηγούμενες παραγγελίες, οπότε εγώ μπαίνω εκεί και σε 5 έχω ετοιμη την επόμενη. Έχει και τις προσφορές ξεχωριστά οργανωμένες... 

Και στο σκλαβενίτη βλέπεις τις προηγούμενες παραγγελίες σου και σε 2 λεπτά παραγγέλνεις αν δεν ψάχνεις κάτι έξτρα.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1

2 ώρες πριν, trelaras22 είπε

Και μιας κι έχει αναφερθεί το ζήτημα ντομάτας και γεύσης, εμείς στο χωριό μου (Ριζώματα) παράγουμε ντομάτες ποικιλία  extacy. 

Η διαφορά στη γεμάτη γεύση μ εκείνες των SM, είναι σε σημείο να θεωρείς οτι τρως άλλου είδους "φρούτο". 

Επίσης, μιας κι έχει αναφρεθεί το lidl αρκετές φορές, να υποθέσω οτι ούτε κατα διάνοια δεν υπάρχει διανομή, e-shop στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ο Σκλαβενίτης που συνεργάζεται με το e-food μου έχει λύσει  τα χέρια στο κομμάτι της διανομής, η οποία απο 30 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν κι έρχεται την επόμενη, σε συγκεκριμένο δίωρο, και προσεγμένη! 

Αρχικά η extasy είναι αναριχώμενη ντομάτα την έχω αναφέρει και εγώ εδώ σε προηγούμενο σχόλιο. Για εμένα είναι ότι καλύτερο μπορείς να φας, αν την συγκρίνω με κάποια είναι με beladona ίσως. Είναι κυρίως θερμοκηπίου αλλά αν καλλιεργηθεί υπαίθρια σε ορεινή περιοχή με κρύα νερά είναι ότι καλύτερο. 

Το θέμα είναι ότι αυτές οι ντομάτες δεν φθάνουν σχεδόν ποτέ σε s/m. Αυτές τις ποικιλίες τις προμηθεύονται κυρίως καλά μανάβικα. 

7 ώρες πριν, haris_216 είπε

Οι ντομάτες πια είναι τέλειες ως μοντέλα για φωτογράφο/ ζωγράφο για "νεκρή φύση" αλλά μέχρι εκεί. Γεύση και άρωμα σε ντομάτα δεν υπάρχει εδώ και χρόνια. Τουλάχιστον για εμάς που δεν έχουμε μποστάνι και θα πάρουμε από supermarket ή λαϊκή. Το πιο κοντινό στη μνήμες του παρελθόντος είναι η μυρωδιά που αναδίδεται από το όποιο κοτσάνι/φύλλο μπορεί συμπτωματικά να βρεθεί μέσα στη σακούλα.

Κάποια ντοματίνια διατηρούν κάποια γεύση που θυμίζει περισσότερο ντομάτα και λιγότερο (κακό) αγγούρι, αλλά μέχρι εκεί.

Και δεν μιλάω καν για εκτός εποχή ντομάτες

Ψάξε βρες στην λαϊκή παραγωγούς που έχουν μικρά μποστάνια και δεν έχουν ντομάτες όλον τον χρονο. Βρίσκω ντομάτες και αγγούρια που είναι κομμένα το προηγούμενο βράδυ. Οι ντομάτες να μην χαλάνε και τα αγγουράκια τοσο τραγανά... Ψάξε και θα βρεις κάποιους που έχουν καλή ποικιλία. Το ίδιο για καρότα και πρασινάδες. 

5 hours ago, trelaras22 said:

Και μιας κι έχει αναφερθεί το ζήτημα ντομάτας και γεύσης, εμείς στο χωριό μου (Ριζώματα) παράγουμε ντομάτες ποικιλία  extacy. 

Η διαφορά στη γεμάτη γεύση μ εκείνες των SM, είναι σε σημείο να θεωρείς οτι τρως άλλου είδους "φρούτο". 

Επίσης, μιας κι έχει αναφρεθεί το lidl αρκετές φορές, να υποθέσω οτι ούτε κατα διάνοια δεν υπάρχει διανομή, e-shop στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ο Σκλαβενίτης που συνεργάζεται με το e-food μου έχει λύσει  τα χέρια στο κομμάτι της διανομής, η οποία απο 30 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν κι έρχεται την επόμενη, σε συγκεκριμένο δίωρο, και προσεγμένη! 

Σημ.: Δεν ερχεται μονο την επομενη μερα. Μπορεις να επιλεξεις και 2ωρο της ιδιας μερας (αν πχ μπεις πρωι να κανεις την παραγγελια σου, θα βρεις διαθεσιμο 2ωρο απο μεσημερι και μετα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, great είπε

και πάλι, πρεπει να κουβαλας κατι μαζι σου,

για το κλειδι του σπιτιου μιλησα, αν δε το καταλαβες. Μπορεις να βαλεις τη στρογγυλη μερια του στη σχισμη του καροτσιου

Επεξ/σία από rus

2 ώρες πριν, rus είπε

για το κλειδι του σπιτιου μιλησα, αν δε το καταλαβες. Μπορεις να βαλεις τη στρογγυλη μερια του στη σχισμη του καροτσιου

δεν κουβαλαω τα κλειδια του σπιτιου μαζι μου στο supermarket 😁 (αλήθεια)

59 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πάρτε λίγα ευρώ μετρητά μαζί σας ρε παιδιά, κάτι μπορεί να γίνει και να χρειαστούν!

οπως ?

14 ώρες πριν, trelaras22 είπε

Έχει εφαρμογή;

Αυτό που βολεύει στο e-food, κάτι σαν το favorites που λες, είναι το γεγονός οτι σου έχει έτοιμη την λίστα με τα προιόντα που είχες επιλέξει σε προηγούμενες παραγγελίες, οπότε εγώ μπαίνω εκεί και σε 5 έχω ετοιμη την επόμενη. Έχει και τις προσφορές ξεχωριστά οργανωμένες...

οχι ακομα δεν εχει εφαρμογη, μεσω web και ειναι ευχρηστο. Εχει προηγουμενες παραγγελιες αλλα δεν βολευει αυτο τοσο οσο το οτι μπορεις να εχεις αγαπημενα και λίστες δηλαδη μια λιστα ΣΚ μια ξερω γω "ερχετε η πεθερα" κτλ κτλ

Μόλις τώρα, great είπε

οπως ?

Όπως να λιγουρεύτηκες ένα κουλούρι από υπαίθριο κουλουρτζή.

Ή να περπάτησες σε ένα πεζόδρομο και να είδες κάποιο μουσικό ή γκρουπάκι να παίζει μουσική και να θέλεις να ρίξεις τον "οβολό" σου.

Ή να θες να δώσεις ένα tip σε κάποιον που σε σέρβιρε και να γνωρίζεις ότι πολλές φορές δεν καταλήγουν εκεί τα tips, ειδικά όταν περνάνε μέσα από το pos του καταστήματος (δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι αλλά για το τι συμβαίνει).

Ή τέλος να περπατάς με ένα φίλο, να γουστάρετε το ίδιο άτομο που είδατε και να λύσετε το "θέμα" του ποιος θα την "πέσει" με ένα "κορώνα ή γράμματα" :P

• Like 2
  • Thanks 2

Αν και ξέρω ότι όσοι μένουν βόρεια πιθανόν να με κράξουν θα πω ότι αν όχι ο πιο φθηνός αλλά φθηνότερος από Βασιλόπουλο και My Market και σε ορισμένα είδη και από Σκλαβενίτη είναι για όσους μένουν Βόρεια Προάστια ο Θανόπουλος.Υπάρχει βέβαια ένα τρίκ .Να συγκρίνεις αυτά που θα έπαιρνες σε όποιαδήποτε άλλη αλυσίδα.Γιατί όταν πχ στις μουστάρδες σου έχει 40 κωδικούς και μπείς στην διαδικασία να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο θα ανέβει ο λογαριασμός .Ενδεικτικά αναφέρω μακαρόνια ΑΒΕΖ 0,56-0,75 πελτές μπαξές 1,24 κονκασέ 0,75 κτλ... ιδια πράγματα σε My market +20€

1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Όπως να λιγουρεύτηκες ένα κουλούρι από υπαίθριο κουλουρτζή.

Ή να περπάτησες σε ένα πεζόδρομο και να είδες κάποιο μουσικό ή γκρουπάκι να παίζει μουσική και να θέλεις να ρίξεις τον "οβολό" σου.

Ή να θες να δώσεις ένα tip σε κάποιον που σε σέρβιρε και να γνωρίζεις ότι πολλές φορές δεν καταλήγουν εκεί τα tips, ειδικά όταν περνάνε μέσα από το pos του καταστήματος (δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι αλλά για το τι συμβαίνει).

Ή τέλος να περπατάς με ένα φίλο, να γουστάρετε το ίδιο άτομο που είδατε και να λύσετε το "θέμα" του ποιος θα την "πέσει" με ένα "κορώνα ή γράμματα" :P

καταλαβαινω αυτα που λες αλλα δεν με ξερεις! ουτε περπαταω για να παρω κουλουρι, tip παντα αφήνω σε καθε παραγγελια, πλεον σε ρωτανε με το PΟS εαν θες να δωσεις tip, οι αποψεις διγουρα ειναι διαφορετικες για το αν παει εκει που πρεπει ολο το ποσο, εχω ακουσει και ναι και οχι αλλα εχω δωσει και 5€ απο το efood se πιτζαρια πουθ μου εφερε παραμονη προτοχρωνιας πιτσα,

Το τελευταιο ειανι το μονο που δεχομαι, αν και εχουν app στο κινητο KAI για αυτο 😅

33 λεπτά πριν, billias7815 είπε

Αν και ξέρω ότι όσοι μένουν βόρεια πιθανόν να με κράξουν θα πω ότι αν όχι ο πιο φθηνός αλλά φθηνότερος από Βασιλόπουλο και My Market και σε ορισμένα είδη και από Σκλαβενίτη είναι για όσους μένουν Βόρεια Προάστια ο Θανόπουλος.Υπάρχει βέβαια ένα τρίκ .Να συγκρίνεις αυτά που θα έπαιρνες σε όποιαδήποτε άλλη αλυσίδα.Γιατί όταν πχ στις μουστάρδες σου έχει 40 κωδικούς και μπείς στην διαδικασία να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο θα ανέβει ο λογαριασμός .Ενδεικτικά αναφέρω μακαρόνια ΑΒΕΖ 0,56-0,75 πελτές μπαξές 1,24 κονκασέ 0,75 κτλ... ιδια πράγματα σε My market +20€

Ο θανόπουλος είναι λίγο underrated πάντως. Στης νέας Ερυθραίας και στης Κηφισιάς που έχω πάει 2-3 φορές έχει καλή ποικιλία και γενικά ωραία καταστήματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...