Προς το περιεχόμενο

Οικονομικότερο και τίμιο supermarket κατα τη γνώμη σας;

trelaras22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα τοματίνια μια χαρά γεύση έχουν τον χειμώνα. Δεν έχουμε απαίτηση της τέλειας τομάτας. Το καλοκαίρι να ναι καλά ο μπαξές του father.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχουμε ξεχάσει τη γεύση της ντομάτας , της φέτας οπως και πολλών άλλων προιόντων. Τα τοματίνια που υποτίθεται κρατανε λίγο γεύση εχουν φτάσει στην τιμη των 6 ευρω το κιλό τα ποιοτικά (απαγορευτικη για τους περισσότερους) γιατί αν πας σε πιο φτηνα ειναι ξύδια.

• Like 2

λιγο πολυ θα συμφωνησω με τους περισοτερους εδω μεσα για τον σκλαβενιτη.

δεν ειναι τυχαιο οτι μπαινεις στα καταστηματα του και γινεται χαμος απο κοσμο και απο προσωπικο που δουλευει. προσωπικα θα παω και αβ μια φορα τον μηνα απο οπου θα παρω τα ζυμαρικα του και το ρυζι του που ειναι εξαιρετικα και σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με των υπολοιπων. (οπως και τα παγωτα του οταν βρισκω τα ξυλακια του)

μια φορα στα τοσα και αφου δω πραγματα που χρειαζομαι θα παω και λιντλ γιατι βγαζει καλα προιοντα σε καλες τιμες (ειδικα τα silvercrest μπλεντερ και αλλα ηλεκτρικα της φιρμας ειναι εξαιρετικα)

1 φορα το μηνα θα παω και mymarket απο οπου θα στοκαρω καφεδες χαρτια υγειας γιατι εχει πραγματικα απαιχτες προσφορες.

για την μαναβικη δεν το συζητω ,η ποικιλια η ποιοτητα και οι τιμες της λαικης απλα δεν συναντιουντε σε κανενα σουπερ μαρκετ.

τελος κατι που δεν ειδα να αναφερει κανεις και για εμενα ειναι πολυ σημαντικο ειναι το προσωπικο των σουπερμαρκετ.

αυτα που εχω συναντησει με αρκετους υπαλληλους των ΑΒ  σε θεμα αντιληψης και επικοινωνιας ειναι πραγματικα απογοητευτικα. καποιοι ειναι λες και ειναι μειωμενης αντιληψης.

αντιθετα το προσωπικο του σκλαβενιτη ειναι εξαιρετικου επιπεδου με ελαχιστες εξαιρεσεις.

εννοειται οτι κερμα για καροτσακι δεν δεχομαι να κουβαλαω επουδενι.

θα ηθελα και  εγω ο σκλαβενιτης να αρχισει να ζυγιζει φρουτα και λαχανικα  στα ταμεια. (παροτι το μονο που αγοραζω απο εκει ειναι οι βιολογικες μπανανες του

• Like 2

Μιας και μιλάμε για τη γεύση της ντομάτας…

ειχα βρεθεί σε επαγγελματικό γεύμα στην Ιταλία, μεταξύ άλλων ήταν και 3-4 Αμερικανοί από διάφορα μέρη. Έπαθαν πλάκα με τη γεύση της ντομάτας, δεν είχαν φάει νοστιμότερη και δεν την είχαν  γευτεί ποτέ τόσο έντονα. Τη δοκίμασα και ήταν μέτρια και αδιάφορη, απ τις συνηθισμένες για εμάς, ποιος ξέρει τι τρώνε εκεί… 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, animor είπε

ειχα βρεθεί σε επαγγελματικό γεύμα στην Ιταλία, μεταξύ άλλων ήταν και 3-4 Αμερικανοί από διάφορα μέρη. Έπαθαν πλάκα με τη γεύση της ντομάτας, δεν είχαν φάει νοστιμότερη και δεν την είχαν  γευτεί ποτέ τόσο έντονα. Τη δοκίμασα και ήταν μέτρια και αδιάφορη, απ τις συνηθισμένες για εμάς, ποιος ξέρει τι τρώνε εκεί… 

Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με τα λαχανικα που πουλανε τα δικα μας σουπερ μαρκετ, απλα καταλαβαινεις τι τρως απο το χρωμα, καθολου τιμιο

Επεξ/σία από Titos301

εάν έχεις οργανωθεί για να την βγάλεις πας και παίρνεις στις χαμηλότερες τιμές αυτά που σε ενδιαφέρουν από όσα καταστήματα μπορείς, υπάρχουν καλές τιμές με πολλά εισαγωγικά από την στιγμή που αύξησαν τις τιμές υπέρμετρα παρουσιάζοντας τις όποιες μειώσεις σε σχέση με το παρελθόν ως προσφορές

μακάρι να είχε την νοημοσύνη ο Ελληνόφωνος, να έκανε "αποχή" από ορισμένα τρόφιμα, για να δούνε τι εστί βερίκοκο, καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν αντοχές, αλλά τις είδα και στην αρχή της "κρίσης" που αισθάνθηκαν ένοχοι και μπατακτσήδες  οι περισσότεροι, επειδή το είπε το δελτίο των 8 

μπεεεεε σε όλα μέχρι να σβήσει το έθνος 

• Like 1
  • Confused 1

26 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εχουμε ξεχάσει τη γεύση της ντομάτας , της φέτας οπως και πολλών άλλων προιόντων. Τα τοματίνια που υποτίθεται κρατανε λίγο γεύση εχουν φτάσει στην τιμη των 6 ευρω το κιλό τα ποιοτικά (απαγορευτικη για τους περισσότερους) γιατί αν πας σε πιο φτηνα ειναι ξύδια.

Aυτό συμβαίνει όταν θες όλο τον χρόνο να τρως τομάτες μαρούλια λάχανα αγγούρια.Κανονικά το κάθε ένα ένα έχει την εποχή του.

• Like 5

1 ώρα πριν, papoys1 είπε

ξαναλέω ντομάτα το χειμώνα και θες και γεύση.

πάλι καλά που έχεις κάτι που μοιάζει με ντομάτα.

3 ώρες πριν, animor είπε

Δεν χρειαζεται να φτασεις στην Αμερικη. Στην Μαγιορκα που ειναι Ισπανια εζησα ενα μηνα. Στο ματι ολη η μαναβικη αψογη. Στην γευση, αθλια! Ακομα και το κωλοκοτοπουλο που πηρα, δεν ψήθηκε ποτέ στον φούρνο!

1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Δεν χρειαζεται να φτασεις στην Αμερικη. Στην Μαγιορκα που ειναι Ισπανια εζησα ενα μηνα. Στο ματι ολη η μαναβικη αψογη. Στην γευση, αθλια! Ακομα και το κωλοκοτοπουλο που πηρα, δεν ψήθηκε ποτέ στον φούρνο!

Βουλγαρία πριν χρόνια σε Billa .Ελληνικά πορτοκάλια σαν να είναι απο διαφήμιση,άψογη εμφάνιση.Πήρα μερικά και ήταν σαν να έτρωγα το χαρτοκιβώτιο που τα μετέφεραν.

Πιστεύω πως έχει να κάνει πάντα με τον κάθε εναν μας,   παλιότερα πχ είχε βγει το μακρυά απο τα Lidl,   μάλλον λόγο Γερμανικών συμφερόντων.

Αλλά πραγματικά είναι τίμια σε αυτά που προσφέρουν,  καλές τιμές για σχετικά μέτρια προς το καλή ποιότητα,   σε κάποια πράγματα είναι πολύ καλύτερα απο τα πιο ακριβά εκεί έξω,  πχ χαρτιά υγείας, μακαρόνια.

Μετά είναι ο Μασούτης,  που είναι μεν ποιο ακριβός,  αλλά είναι καλός στο προσωπικό του,  κάτι σαν τον Σκλαβενίτη του Βορα.

Ο ΑΒ όπως έχουν αναφέρει και άλλοι,  είναι ακριβός σε γενικές γραμμές,  αλλά μερικές φορές έχει καλές προσφορές.

Για απορρυπαντικά κλπ   αρκετές φορές μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές  σε διάφορα μαγαζιά που φέρνουν απο Βουλγαρία, πχ Αλικο εδώ Θεσσαλονίκη.

Γενικά θέλει λίγο ψάξιμο,  εδώ και πολλά χρονιά για να βρεις την καλύτερη τιμή, αλλά  αυτό πλέον είναι πολύ εύκολο απο την οθόνη του υπολογιστή μας, δεν χρειάζεται να πάρεις σβάρνα τα καταστήματα.

Για εμένα η επιλογή ήταν πρίν  μερικά χρόνια Μασούτης,  Lidl,  τώρα έχει γίνει Lidl, Μασούτης και μετά όλα τα άλλα

• Like 1

6 ώρες πριν, animor είπε

Δεν υπάρχει τουρίστας να έχω φιλοξενήσω στην Ελλάδα και να μην έχει πάθει πλάκα με την γεύση της ντομάτας εδώ παρόλο που μπορεί να είναι χάλια για τα στάνταρ μου. Και μιλάμε για εστιατόρια ή σε σουβλατζιδικα... 

Σχετικά με τα ψώνια, όταν έχω χρόνο πάω λαϊκή γιατί εκτός από τα φρούτα (μήλα, αχλάδια, φράουλες κτλ), σε όλα τα υπόλοιπα βρίσκω παραγωγούς που γνωρίζω χρόνια. Πατάτες, κρεμμύδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, όλα τα πράσινα, καρότα, ντομάτες κτλ, δεν μπορώ να τα συγκρινω με του σούπερ. Δεν γινεται. Χωρια και στις τιμές στην λαϊκή είναι φθηνότερα. Ελευθέρας βοσκης αυγα 35 λεπτά το τεμάχιο, δεν υπάρχει περίπτωση να βρω στο σούπερ. Οι τιμές του σούπερ συγκρίνονται με τις τιμές της βιολογικής λαϊκής της περιοχής μου.

Στα σούπερ, θεωρώ άθλιο ως προς την αντιμετώπιση στον πελάτη το lidl. Ελάχιστη ποικιλία, υπάλληλοι να τρέχουν από ταμεία στα ράφια και πίσω, πάω μόνο για συγκεκριμένα πράγματα, συγκεκριμένες ώρες γιατί δεν μου αρέσει να περιμένω ώρες στην ουρά. Πχ δεν έχει σχεδόν καθόλου βρεφικές τροφές, πάνες, Ο Σκλαβενίτης είναι μάλλον ο καλύτερος στην εξυπηρέτηση (έχει το περισσότερο προσωπικό) και ίσως και στις τιμες στα περισσότερα. Ο ΑΒ μάλλον έχει τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Αλεύρι, μαρμελάδες, τυριά, όσπρια, ρυζια ειναι πολυ καλά. Αλλά είναι κάποια λεπτά ακριβότερος σε αρκετά πράγματα. 

• Like 2

13 ώρες πριν, james01gr είπε

Δεν υπάρχει τουρίστας να έχω φιλοξενήσω στην Ελλάδα και να μην έχει πάθει πλάκα με την γεύση της ντομάτας εδώ παρόλο που μπορεί να είναι χάλια για τα στάνταρ μου. Και μιλάμε για εστιατόρια ή σε σουβλατζιδικα... 

Σχετικά με τα ψώνια, όταν έχω χρόνο πάω λαϊκή γιατί εκτός από τα φρούτα (μήλα, αχλάδια, φράουλες κτλ), σε όλα τα υπόλοιπα βρίσκω παραγωγούς που γνωρίζω χρόνια. Πατάτες, κρεμμύδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, όλα τα πράσινα, καρότα, ντομάτες κτλ, δεν μπορώ να τα συγκρινω με του σούπερ. Δεν γινεται. Χωρια και στις τιμές στην λαϊκή είναι φθηνότερα. Ελευθέρας βοσκης αυγα 35 λεπτά το τεμάχιο, δεν υπάρχει περίπτωση να βρω στο σούπερ. Οι τιμές του σούπερ συγκρίνονται με τις τιμές της βιολογικής λαϊκής της περιοχής μου.

Στα σούπερ, θεωρώ άθλιο ως προς την αντιμετώπιση στον πελάτη το lidl. Ελάχιστη ποικιλία, υπάλληλοι να τρέχουν από ταμεία στα ράφια και πίσω, πάω μόνο για συγκεκριμένα πράγματα, συγκεκριμένες ώρες γιατί δεν μου αρέσει να περιμένω ώρες στην ουρά. Πχ δεν έχει σχεδόν καθόλου βρεφικές τροφές, πάνες, Ο Σκλαβενίτης είναι μάλλον ο καλύτερος στην εξυπηρέτηση (έχει το περισσότερο προσωπικό) και ίσως και στις τιμες στα περισσότερα. Ο ΑΒ μάλλον έχει τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Αλεύρι, μαρμελάδες, τυριά, όσπρια, ρυζια ειναι πολυ καλά. Αλλά είναι κάποια λεπτά ακριβότερος σε αρκετά πράγματα. 

Έχει βρεφικά το lidl και μάλιστα πάνες καλύτερα από επώνυμες. Πλέον στο Σκλαβενίτη οι υπάλληλοι αρχίζουν και γίνονται δημόσιο απλά δε φαίνεται λόγω ότι σε κάτι αβ έχει ιδρύματα. Στα lidl πάλι οι υπάλληλοι είναι άψογοι και είναι ήρωες εκεί φταίει η εταιρεία.

20 ώρες πριν, christou είπε

εννοειται οτι κερμα για καροτσακι δεν δεχομαι να κουβαλαω επουδενι.

Aντι για κερμα μπορεις να βαλεις κλειδι. Εγω δε κουβαλαω ποτε κερματα πανω μου, στο καροτσακι του Λιντλ βαζω μαρκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...