The_Judas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 50 λεπτά πριν, haris_216 είπε Σεβαστές οι θέσεις του καθενός, ειδικά όταν αφορούν τον τρόπο ζωής που επιλέγει εκείνος και δεν αφορά κανέναν άλλο. Προσωπικά όμως, από όλη την προκάτ φάση του φαγητού τον περισσότερων, εκείνο που με τρελαίνει είναι η ιστορία με τις σαλάτες. Οκ, δεν έχεις χρόνος να κάνεις παστίτσιο. Και θα το πάρεις από μαγειρίο ή κατεψυγμένο. Το αυτό και για τα παπουτσάκια. Άντε και τα τυροπιτάκια (που να κάθεσαι να τυλίγεις). Αλλά και η λαχανοσαλάτα ρε παιδιά;;; Και μετά δηλαδή λέτε στον εαυτό σας (δεν μιλάω για τους άλλους) ότι "μαγείρεψα"; Να το δεχτώ για ένα mix σαλατικών που για να το κάνεις θα σήμαινε πολλαπλές αγορές που ίσως μετά να έπρεπε να πετάξεις το υπόλοιπο. Αλλά ακόμα και το απλό μαρούλι ή το λάχανο προκάτ και pre-cut? Και μετά συζητάμε για το πλαστικό από τα καλαμάκια τη στιγμή που κάθε μερίδα σαλάτα έρχεται "σακουλάτη"; Σημ. Εννοείται πως δεν κριτικάρω τον great. Απλά πήρα αμπάριζα από το ποστ του και εγώ αυτό σκεφτόμουν προχθές όταν είδα στο σουπερ μια γυναίκα να παίρνει έτοιμη σαλάτα (μέχρι και τυρί είχε μέσα)... Καταρχάς αυτή η σαλάτα θα σου βγαίνει 13 ευρώ το κίλο αντί για 1-2/κιλό... το ίδιο και η σαλάτα φρεσκούλης που βγαίνει από 6 ευρώ ευρώ το κιλό και πάνω. Καλύτερα να την παραγγείλεις από ντελιβερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
animor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Άλλο η σαλάτα που είναι τύπου γεύμα, όπως η σιζαρς κι άλλο μια μαρουλιων στη σακούλα. Ένα πλύσιμο θέλουν τα μαρούλια, και ούτε μαχαίρι για να κοπούν. Εγώ προσωπικά τις πλένω και τις έτοιμες, όταν τύχει να πάρω. οποιος κάνει οικονομία και κοιτάζει και το ευρώ δεν θα πάρει με 2-3 ευρώ μια σακούλα καρότο λάχανο που βγάζει δυο μερίδες. Με τα ίδια θα πάρει δυο ολόκληρα λάχανα κι ενα κιλό καρότα. Κι αν δεν θέλει να ασχολείται συνεχώς, κάθεται μια φορά, τα κόβει, και τα κάνει τουρσί σε βάζα να βγάλει έναν χειμώνα! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από animor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 τι 13 ευρω ? ποσο εχει η καπριτζιοχζα του φρεσκουλη ? μου λετε να παρω 4 ειδη ζαρζχαβατικων και να κατσω να ασχοληθω , δεν παιζει !!! Kαι πραγματικα θελω μια απαντηση στην ερωτηση μου, παιδια πειτε εσεις που το κανετε ποσο γλυτωνετε τελικα ποσο βγαινει η διαφορά ωστε να ασχοληθει καποιος να πηγαινει σε τρια super market ? Συμπληρωνω οτι κρεατα εχω τον κρεοπώλη μου (ειναι κατι σαν τον φαρμακοπειο σου) νομιζω ολοι εχουμε απο εναν. Ειπε καποις πριν οτι προτιμαει σκλαβενιτη γιατι ειναι ωραια τα καταστηματα του, πες μου που πας ! διοτι σε οσα εχω παει ειναι απο τα χειροτερα σαν design/χωρος κτλ. Νομιζω τα πιο ομορφα ειναι market in. Και δεν υπαρχει περιπτωση να παω σε super που εχει κερμα στο καροτσι! ειναι σαν το γιατι κλειδωνετε το wifi στην καφετερια με password !!!!!!!!! δεν κουβαλαω κερματα ελεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
animor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Κι εμένα μου αρέσει εμφανισιακά ο Σκλαβενίτης που πηγαίνω, το χειρότερο της γειτονιάς μου ειναι ο Α-Β που τα χει όλα πεταμένα όπου να ναι, και βρίσκεις και ανοιγμένες συσκευασίες, κάτι που δεν έχω δει άλλου. Αλλο κριτήριο μου ειναι να ειναι σε ένα επίπεδο, δεν μπορώ ούτε σκάλες ούτε κυλιόμενους διαδρόμους ούτε ασανσέρ. Κι έχω κι αλλά άσχετα κριτήρια, όπως από τους πολλούς μασουτη που έχω γύρω προτιμώ ένα συγκεκριμένο, ειδικά όταν θέλω αρκετά από μαναβική, επειδή δεν μ ενοχλούν και τα ζυγίζω εγω. Και δεν μου αρέσουν και τα μεγάλα καταστήματα. τα έχω όμως όλα δίπλα μου και μπορώ να πάω κι επιστρέφοντας στο σπίτι, και αποφασίζω αναλόγως με την περίσταση, πέρα από τις προσφορές. Αν ήταν να παίρνω αυτοκίνητο και να κάνω βόλτες σε 2-3 σούπερ μάρκετ μέχρι να συγκεντρώσω αυτά που θέλω, δεν θα το έκανα για να κερδίσω 5-10 ευρώ, θα έχανα και από χρόνο και από βενζίνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 38 minutes ago, great said: Kαι πραγματικα θελω μια απαντηση στην ερωτηση μου, παιδια πειτε εσεις που το κανετε ποσο γλυτωνετε τελικα ποσο βγαινει η διαφορά ωστε να ασχοληθει καποιος να πηγαινει σε τρια super market ? προσωπικα το να παω σε 2-3 σουπερ δεν το κανω συνεχεια αλλα οταν βλεπω πραγματικη προσφορα. το ποσο κερδιζω; παραδειγμα... το μαλακτικο σουπλινε υποαλλεργικο οταν ολοι το χουν 7.50-8€ και βγαινει βασιλοπουλος με προσφορα 5.30€, ε δεν θα παε για ενα... πας για 5 κομματια και μανι μανι κερδισες 10€. αλλο παραδειγμα; οταν ο σκλαβενιτης εχει τν χλωρινη 1-1.50€ πιο κατω απτο mymarket, εννοειται κερδιζεις. το συνολικο κερδος βαλτο σε βαθος 4-6 μηνων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε το συνολικο κερδος βαλτο σε βαθος 4-6 μηνων Το κέρδος να το βάλεις. Τόσα απορρυπαντικά που θα τα βάλεις δε ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Real δίπλα στο river west. Coca cola 330ml 0,48€ Φασόλια κονσέρβα 1,08€ Φυστίκι Αιγίνης 180γρ 2,37€ Κονσέρβα χοιρινό 300γρ 2,35€ (Το ίδιο ο Σκλαβενίτης στα 200γρ το πουλάει 2,80€) Ροwerade 500ml 1,05€. Οι τιμές αυτές είναι για επαγγελματίες. Προσθέστε 5 με 10 λεπτά αν είστε ιδιώτες.(μπορεις και σαν ιδιώτης να ψωνίσεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 On 29/03/2023 at 10:00, dpolal said: Όλοι όσοι γράφεται ότι πάτε σε 2-3-4 διαφορετικά σούπερ μάρκετ για να πέρνετε τις προσφορές πάντως θα ήθελα να μας γράψετε μετά και πόσα χαλάτε σε βενζίνες με τα πήγαινέλα. Για να μην πούμε και για τον χρόνο που σπαταλάτε για όλο αυτό το πανηγύρι. Νταξ, δεν μένουν όλοι σε κατσικοχώρια ρε ψηλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis-K Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 12:17 ΜΜ, eMike είπε Πες μου μια πόλη της χώρας, όποια θες, όπου τα big-4 σουπερ μάρκετ βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 χιλιομέτρων το ένα από το άλλο. Για το χρόνο έχεις ένα point, άλλωστε κι εγώ δεν το κάνω αυτό, αλλά περισσότερο γιατί έχω το προνόμιο να μη χρειάζεται να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Τα Μελισσια Lidl AB ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΒΑΖΑΑΡ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Νούμερο ένα και για μένα το Lidl. Ειδικά πλέον που έχει κυρίως μεγάλα καταστηματα με πάρκινγκ μέσα + ο φούρνος του. Μετά θα αναφέρω ένα σουπερ μάρκετ που νομίζω δεν αναφέρθηκε (ίσως έχει λίγα καταστήματα, απλά εγώ έχω ένα δίπλα μου). Κρητικός. Αρκετά καλές τιμές ειδικά με το φυλλάδιο προσφορών και ποιότητα σε κρέατα. ΑΒ που παλιά στήριζα γιατί είχε κάθε εβδομάδα πολύ δυνατές προσφορές, πλέον έχει ξεφύγει και το φυλλάδιο του είναι για κλάμματα. Σκλαβενίτη προσωπικά δε γουστάρω. Α) το ότι είναι το μοναδικό σουπερ μαρκετ που δεν ζυγίζουν στα ταμεία τα λαχανικά και πρέπει να περιμένεις σε 2 ουρές. Β) Αν και έχει περισσότερα ταμεία και υπαλλήλους είναι πιο αργοί και από το θάνατο και πιάνουν κουβεντούλες κλπ Γ) Το ότι δεν έχει ακόμα κάποια στάνταρ μορφή ανακοίνωσης προσφορών (τύπου εβδομαδιαίο φυλλάδιο, 3ημερο προσφορών, εφαρμογή κλπ). Ουσιαστικά απλά κάνει επιλεκτικό price match σε προσφορές άλλων σούπερ (κυρίως του ΑΒ). Δ) Γίνεται απόλυτως πανικός αν πας σε ώρα αιχμής με απίστευτες ουρές σε κρεοπωλεία, τυροκομικά που όμοιος του δεν υπάρχει στα υπόλοιπα καταστήματα. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 3 hours ago, eMike said: Το κέρδος να το βάλεις. Τόσα απορρυπαντικά που θα τα βάλεις δε ξέρω 😂 κοιτα σιγουρα για τους επομενους μηνες ξεχνας να αγορασεις μαλακτικο. ειδικα για κατι τετοια που η τιμη ειναι 7-8€, στν θεση τους αντικαθιστας καποια αλλα αγαθα για την περιοδο αυτη. εμενα προσωπικα με βολευει να ξεχνω καποια "ακριβα" πραγματα και να παιρνω αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 15 ώρες πριν, Malthador είπε Εσύ λες ότι όλα τα γάλατα του ραφιού τα φτιάχνει η ίδια εταιρεία (1) Εγώ λέω ότι το γάλα ιδιωτικής ετικέτας το φτιάχνει μια από αυτές τις εταιρείες που πουλάνε το δικό τους γάλα στο ράφι (2) Oxι βεβαια, δε λεω το (1). Το (2) λεω. Δηλαδη ρωταω, δε λεω. Ρωταω βασει αυτων που εχεις πει, για να καταλαβω τι ισχυει. Αφου λοιπον η εταιρια "ΧΨΩ Α.Ε." με το ιδιο ακριβως γαλα κανει ακριβη και φτηνη συσκευασια, τοτε πιανονται κοροϊδα οι καταναλωτες που αγοραζουν την ακριβη συσκευασια πληρωνοντας τα διπλά ή και παραπανω λεφτα, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, eMike είπε Το κέρδος να το βάλεις. Τόσα απορρυπαντικά που θα τα βάλεις δε ξέρω 5 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε 😂 κοιτα σιγουρα για τους επομενους μηνες ξεχνας να αγορασεις μαλακτικο. ειδικα για κατι τετοια που η τιμη ειναι 7-8€, στν θεση τους αντικαθιστας καποια αλλα αγαθα για την περιοδο αυτη. εμενα προσωπικα με βολευει να ξεχνω καποια "ακριβα" πραγματα και να παιρνω αλλα Προσωπικα, ακομα και στο φοιτητικο μου σπιτι που ειχε τελεια διαρυθμιση, και ειχα εντοιχισμενο ντουλαπι ορθιο στο μπανιο, ειχα χωρο και καποιες φορες ειχα απο 4 μαλακτικα και απορρυπαντικα (τοτε τα εδιναν 1+1, οχι 1-2-3 ευρω φθηνοτερα, αλλα και παλι κυνηγουσα τις προσφορες). Εχει να κανει και με το σπιτι η αληθεια ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, great είπε Και σαλατες πλεον ουτε με αυτο ασχολουμε, φρεσκουλης ετοιμοι καπριτσιοζα. Δηλαδη οντως ειναι πιο φθηνα ερχετε να παω να παρω 4 διαφορετικα ειδη μαρουλιων και ζαρζαβατικων και μετα πλένε, καθαριζε, κοβε ??? (μην μου πειτε για το βατραχι που βρηκαν μέσα) πιστευω πως κάποιοι δεν εχουν φτιάξει σαλατα και απλά παίρνουν ετοιμες γιατί βαριουνται. Αν θες να κάνεις οικονομία με ενα καλό μαρούλι από λαική και με ενα ματσάκι κρεμυδάκια 50 + 50 λεπτά μπορείς να κάνεις δύο σαλάτες μεγέθους ετοιμης σαλατας που πουλάνε τα s/m με τιμη από 1,50 εως και 2,50 ευρω. Από κει πέρα αν η σαλατα θες να εχει μαρούλι ισιο , μαρούλι κατσαρό , μαρούλι γαλλικό και μαρούλι κοκκινο πλήρωσέ την 2 και 3 ευρω. Συνηθως οι ετοιμες δεν εχουν φρέσκο κρεμυδάκι και ετσι είναι ένα ανοστο κατασκεύασμα μαρουλιών😜 13 ώρες πριν, NickTG είπε Στης Ελευσίνας δεν έχει. Είχανε στο ΙΚΕΑ Κηφισού και με είχε βολέψει γιατί ήμουν μόνος κάθε φορά αλλά τελευταία φορά που ήμουν εκεί τα είχαν κλείσει. Βαλτα στο καρότσι χυμα και βάλτα σε σακούλες στο πορτ μπαγκάζ με την ησυχία σου. Πάρε μαζί σου ολη τη θετική και όχι την αρνητική ενέργεια της ουρας εστω και αν κανείς δεν σου πει κάτι. Παντα το κάνω εστω και αν θέλω να ψωνίσω 4-5 πραγματα παίρνω καρότσι να με διευκολύνει κάτι κάτι τέτοιο. Ας βοηθήσουμε ολοι μας κάνοντας την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Και αυτό που είπε κάποιος. Βρε Σκλαβενίτη βάλε ζυγισμα μαναβικής στο ταμείο και μη με κάνεις να περιμένω 5 λεπτά σε ουρα στο μανάβικο κουτουλώντας ο ενας το καρότσι του αλλουνού. (στο μεγαλο του Γερακα που ψωνίζω ναι γίνεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Πάντως, για εμένα μετράει και η συνολικά καλή φήμη της επιχείρησης. Για το λόγο αυτό, αν και γεωγραφικά με εξυπηρετεί άλλη αλυσίδα που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, προτιμώ να μετακινηθώ λίγο πιο πέρα και να πάω σε Σκλαβενίτη. Ο λόγος είναι ότι έχω ακούσει καλά λόγια τόσο ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους προμηθευτές όσο και ως προς τη συμπεριφορά προς το προσωπικό. Επειδή και οι τιμές είναι συγκριτικά ok (άλλωστε έχει και προϊόντα ετικέτας) κι επειδή εργαζόμενος είμαι κι εγώ, προτιμώ να ενισχύσω μια επιχείρηση με καλή φήμη εργοδότη. Επίσης, δε μου έχουν τύχει αποκλίσεις στις τιμές ανάμεσα στο ράφι και στο ταμείο, κάτι που προφανώς το προσέχουν (ως μέρος ίσως και της καλής φήμης τους) ενώ δεν έχει ακουστεί κάτι για πρόστιμα κακών πρακτικών, τουλάχιστον όχι όπως για άλλες αλυσίδες Super Market που για κάποιο λόγο φιγουράρουν συχνά σε τέτοιες καταγγελίες. Τέλος, έχω την αίσθηση ότι ο Σκλαβενίτης ανήκει στις αλυσίδες που δεν αλλάζουν συχνά τη χωροταξική διάταξη των προϊόντων στα καταστήματα κι είναι κάτι που το εκτιμώ, ενώ κάποιες άλλες σε αναγκάζουν να ψάχνεσαι κάθε τόσο ως προς το πού βρίσκεται το καθετί, (προφανώς θεωρώντας ότι τριγυρνώντας μέσα στο κατάστημα για να βρεις αυτά που χρειάζεσαι, θα αγοράσεις κι άλλα προϊόντα στα οποία θα πέσει το μάτι σου) κάτι που εμένα με εκνευρίζει απίστευτα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις