Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ψάχνομαι και έχω πελαγώσει ρωτάω και εδώ. 

Έχω την εφαρμογή του ΟΑΣΑ Athena card για φόρτιση της προσωποποιημενης κάρτας μου από το κινητό μέσω NFC. 

Έχω κάποιες ανώνυμες κάρτες που είχα βγάλει από τα μηχανήματα για μεμονωμένα εισιτήρια πχ 2 διαδρομών, ενιαίο κτλ. 

Αυτό που ψάχνω είναι αν μπορώ μέσω της ίδιας εφαρμογής του ΟΑΣΑ να φορτίσω αυτές τις κάρτες και να αγοράσω κάποιο προϊόν. 

Βάζοντας την κάρτα για αναγνώριση μου γράφει ότι είναι κενή η ότι δεν έχει τοποθετηθεί καλά στο κινητό για την αναγνώριση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω γίνεται μέσω της εφαμρογής της Athena card, αλλά μόνο από το Android. Το έχω κάνει πολλές φορές. Πρώτα κάνεις αγορά κομίστρου μέσα από την εφαρμογή, και μετά υπάρχει επιλογή για φόρτισης της κάρτας. Νομιζω παλια γινοταν μονο για τις προσωποποιημένες και πρόσφατα έβαλαν και τις ανώνυμες. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Επεξ/σία από giwrgostr
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, smpt είπε

μια χαρα δουλευει σε android

Ποιά δουλεύει; Η χάρτινη ανώνυμη ή η πλαστική ανώνυμη; 

9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Έχω κάποιες ανώνυμες κάρτες που είχα βγάλει από τα μηχανήματα για μεμονωμένα εισιτήρια πχ 2 διαδρομών, ενιαίο κτλ. 

Δημοσ.

Έχεις δίκιο.  Τα χάρτινα εισιτήρια δεν ξαναγεμίζουν.  

Οι ανώνυμες κάρτες ξαναγεμίζουν. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, giwrgostr είπε

Νομίζω γίνεται μέσω της εφαμρογής της Athena card, αλλά μόνο από το Android. Το έχω κάνει πολλές φορές. Πρώτα κάνεις αγορά κομίστρου μέσα από την εφαρμογή, και μετά υπάρχει επιλογή για φόρτισης της κάρτας. Νομιζω παλια γινοταν μονο για τις προσωποποιημένες και πρόσφατα έβαλαν και τις ανώνυμες. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Χμμμ κατάλαβα, πρέπει πρώτα να αγοράσω και να πληρώσω μέσω της χρεωστικής μου, και μετά θα τοποθετήσω στο κινητό την ανώνυμη κάρτα που είναι κενή για να φορτίσει αν κατάλαβα καλά. 

10 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Ποιά δουλεύει; Η χάρτινη ανώνυμη ή η πλαστική ανώνυμη; 

Η πλαστική κάρτα είναι προσωποποιημενη και την έχω δοκιμάσει ήδη. Εγώ ψάχνω αυτή την χάρτινη την πιο λεπτή που μπορείς να την φορτίσεις από τα μηχανήματα, τώρα θέλω να κάνω το ίδιο από το κινητό μου. 

Δημοσ.
48 minutes ago, Basilhs23___ said:

Χμμμ κατάλαβα, πρέπει πρώτα να αγοράσω και να πληρώσω μέσω της χρεωστικής μου, και μετά θα τοποθετήσω στο κινητό την ανώνυμη κάρτα που είναι κενή για να φορτίσει αν κατάλαβα καλά. 

10 hours ago, MauroPaltoudias said:

Ακριβώς. Και σύμφωνα με τη σελίδα του ΟΑΣΑ εδώ, γίνεται και για την ανώνυμη.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, phanispal είπε

Το θέμα είναι να φτιάξουν να ανοίγουν οι μπάρες με το κινητό.

Στο Λονδινο δεν χρειαζεσαι καν καρτα, περνας με χρεωστικη η google pay

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Η πλαστική κάρτα είναι προσωποποιημενη και την έχω δοκιμάσει ήδη. Εγώ ψάχνω αυτή την χάρτινη την πιο λεπτή που μπορείς να την φορτίσεις από τα μηχανήματα, τώρα θέλω να κάνω το ίδιο από το κινητό μου. 

Κύριε Βασίλη μου, εξαρχής γράψατε ότι τις έχετε προμηθευτεί από μηχάνημα. Από μηχάνημα, προμηθεύεται κανείς μόνο χάρτινες ανώνυμες. Για να μπορέσει να γίνει αυτό που λέτε, θα πρέπει να έχετε πλαστική ανώνυμη. Πλαστική ανώνυμη εκδίδεται μόνο από κισέ (εκδοτήρια). Είναι όπως ακριβώς η προσωποποιημένη, χωρίς το προσωπάκι σας στην πίσω όψη.

Ήμουν πολύ προσεκτικός με τα όσα γράψατε και σε αυτά απάντησα!

Επίσης, δεν αναφέρθηκα ποτέ σε προσωποποιημένη.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Κύριε Βασίλη μου, εξαρχής γράψατε ότι τις έχετε προμηθευτεί από μηχάνημα. Από μηχάνημα, προμηθεύεται κανείς μόνο χάρτινες ανώνυμες. Για να μπορέσει να γίνει αυτό που λέτε, θα πρέπει να έχετε πλαστική ανώνυμη. Πλαστική ανώνυμη εκδίδεται μόνο από κισέ (εκδοτήρια). Είναι όπως ακριβώς η προσωποποιημένη, χωρίς το προσωπάκι σας στην πίσω όψη.

Ήμουν πολύ προσεκτικός με τα όσα γράψατε και σε αυτά απάντησα!

Επίσης, δεν αναφέρθηκα ποτέ σε προσωποποιημένη.

Ενταξει, δεν σας κατηγόρησα για κάτι. Νομιζα πως μπορούσα να φορτίσω και την ανώνυμη χάρτινη από κινητό. 

Την προσωποποιημενη την είχα εκδόσει από το κισε, την χάρτινη από το μηχάνημα. 

Οποτε αν θέλω να μπορώ να φορτίζω μια ανώνυμη από το κινητό μου πρέπει να εκδοσω μια πλαστική ανώνυμη κάρτα από τα εκδοτήρια χωρίς φωτογραφία και στοιχεία.

1 ώρα πριν, giwrgostr είπε

Ακριβώς. Και σύμφωνα με τη σελίδα του ΟΑΣΑ εδώ, γίνεται και για την ανώνυμη.

Οκ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, smpt είπε

Τα χάρτινα εισιτήρια δεν ξαναγεμίζουν.  

Σαφώς και φορτίζονται - άπειρες φορές μάλιστα -. Ποιός σας είπε ότι δεν φορτίζονται; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, smpt είπε

δεν ξαναγεμίζουν από το κινητό. πρέπει να πας σε μηχάνημα 

Δεν έγραψα πουθενά για κινητό, έγραψα "ότι φορτίζονται άπειρες φορές", απαντώντας σε αυτό που γράψατε "τα χάρτινα εισιτήρια δεν ξαναγεμίζουν" (το πού, δεν το αναφέρατε και έτσι όπως διατυπώνεται, είναι σαν να εννοείται ότι δεν ξαναγεμίζουν πουθενά).

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...