NickTG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 minutes ago, redmedusa said: Ακόμα βγάζουν παιχνίδια για αρχιτεκτονική Maxwell 20nm του 2015? Και όχι μόνο αυτό. Πουλάνε και μερικές φορές παραπάνω από παιχνίδια για φρέσκες αρχιτεκτονικές! 1 2
Tlykog Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Marcus_Fenix είπε Το ιδιο καρτουνιστικα ειναι τα χρωματα (με αυτο εχει προβλημα ο φιλος). Ειναι "παιδικο" στα ματια του. Δεν είναι παιδικό. Τα χρώματα με κουράζουν στα μάτια. Πόσο πιο σαφές να το γράψω; 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Στις 28/3/2023 στις 6:35 ΜΜ, poulinos είπε Οτι και να βγει σε zelda απλα ειναι ωραιο no matter what. Στο τσακ ειμαι να παρω Switch για τα Zelda και ας εχω σταματησει να παιζω παιχνιδια εδω και καιρο. Τα zelda ειναι δεντρο με λεφτα για την Nintendo οπως και τα Pokemon. Ελπιζω να μην βγουν τωρα οι haters και να ξεκινησουν τα κλασσικα Switch vs xbox vs ps5 και δεν ξερω τι αλλο. και οτι η nintendo εχει μονο το zelda και το Mario και τα Pokemon. Απλα θα πω η καθε κονσολα ειναι για αλλους ανθρωπους. Ειδικα το να συγκρινεις το switch και γενικα την Nintendo με αλλες εταιρειες ειναι σαν να προσπαθεις να συγκρινεις αμαξι βενζινης με αμαξι πετρελαιο και με αμαξι μπαταριας (nintendo) που ειναι ασχετα μεταξυ τους περα απο το κοινο οτι ειναι αμαξια. Αγάπησα το Zelda από το πρώτο zelda που επαιξα σε gameboy. Πήρα switch oled και zelda. Η καλύτερη μου επένδυση.
ff7lucas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, Chocobo είπε Δεν θέλω να βάλω confused φάτσα, δεν βγάζω όμως άκρη με όσα γράφεις. κοιτα, το ocarina ολοι το ξερουν-θυμουνται και εχουν να λενε. το wind waker εγω είχα ξεχασει μεχρι και το ονομα του. γι αυτο διαφωνω με το επικο κομματι του. για τα γραφικα που γραφω μεχρι το wind waker απο εποχη ps1 ηταν τα ιδια 3d που τωρα πια μας βγαζουν τα ματια να τα δουμε. για να κανει κατι διαφορετικο η nintendo εφτιαξε τις ζωγραφιες τοτε και ολοι τρελαθηκαν με την καινοτομια που την κρατησε μεχρι σημερα και ολοι γκρινιαζουν για την ιδια καινοτομια που φαινεται αναχρονιστικη πια. και σιγα την εξελιξη δηλαδη αφου σχεδον κανενας δεν την αντεγραψε σε δικο του παιχνιδι. αυτα.
Chocobo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, ff7lucas είπε κοιτα, το ocarina ολοι το ξερουν-θυμουνται και εχουν να λενε. το wind waker εγω είχα ξεχασει μεχρι και το ονομα του. γι αυτο διαφωνω με το επικο κομματι του. για τα γραφικα που γραφω μεχρι το wind waker απο εποχη ps1 ηταν τα ιδια 3d που τωρα πια μας βγαζουν τα ματια να τα δουμε. για να κανει κατι διαφορετικο η nintendo εφτιαξε τις ζωγραφιες τοτε και ολοι τρελαθηκαν με την καινοτομια που την κρατησε μεχρι σημερα και ολοι γκρινιαζουν για την ιδια καινοτομια που φαινεται αναχρονιστικη πια. και σιγα την εξελιξη δηλαδη αφου σχεδον κανενας δεν την αντεγραψε σε δικο του παιχνιδι. αυτα. Εντύπωση μου κάνει που δεν το θυμώσουν.Προσωπικά αλλά και απο φίλους , ακόμα και απο μεγάλα websites , windwaker είναι στα τοπ 3 zelda. Τα γραφικά αυτά προσωπικά τα θεωρώ τέλεια καθώς μπορείς να παίξεις όπως έγραψα παιχνίδι 20 χρονών χωρίς να φαίνεται παλιό. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα.Ειδικά για το ύφος του zelda ταιριάζουν άψογα.Υπάρχει δηλαδή κάποιος που θεωρεί πως το zelda πρέπει να έχει ρεαλιστικά γραφικά ; p.s πολλά γνωστά παιχνίδια υπάρχουν βασισμένα σε cel shade.Το θέμα είναι πως τα γραφικά πρέπει και να ταιριάζουν με το θέμα.Δεν ταιριάζει πχ cel shade Resident Evil όπως δεν ταιριάζει ρεαλιστικό Mario. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Chocobo
redmedusa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, Tlykog είπε Δεν είναι παιδικό. Τα χρώματα με κουράζουν στα μάτια. Πόσο πιο σαφές να το γράψω; Καταλαβαίνω τι εννοείς. Με πειράζουν τόσο όσο όταν κατεβάζω τη ποιότητα των textures σε low. Φαίνονται όλα σαν νερομπογιές λες και τα έριξε κάποιος στο πάτωμα, αναμείχθηκαν και έγιναν χάλια. Είναι εμφανής η διαφορά αν έχεις συνηθίσει σε high textures, 1440p, Ambient Occlusion, κλπ. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι το θεωρούν στυλιστική επιλογή και μοναδικό χαρακτήρα. Όταν ήμουν δεκατριών και έπαιζα Mario δεν με ένοιαζε καθόλου. Ίσως, οι μεγαλύτεροι που δεν έχουν συνηθίσει σε καλύτερα γραφικά (δεν είχαν κάτι καλύτερο από PS4) προσπαθούν να στηρίξουν το Switch με πιο όριμα επιχειρηματα. Ίσως, η Nintendo ξέρει οτι αν είσαι δεκατριών δεν σε νοιάζει και ανάπευεται χρόνια τώρα με γραφικά Intel HD 5000. Η πραγματικότητα είναι οτι φτιάχνουν πολύ καλά παχνίδια για πολύ παλιό hardware που υποβαθμίζει τα γραφικά αυτών των παιχνιδιών. 1 1
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 10 minutes ago, redmedusa said: Δεν ξέρω γιατί κάποιοι το θεωρούν στυλιστική επιλογή και μοναδικό χαρακτήρα. Όταν ήμουν δεκατριών και έπαιζα Mario δεν με ένοιαζε καθόλου. Ίσως, οι μεγαλύτεροι που δεν έχουν συνηθίσει σε καλύτερα γραφικά (δεν είχαν κάτι καλύτερο από PS4) προσπαθούν να στηρίξουν το Switch με πιο όριμα επιχειρηματα. Ίσως, η Nintendo ξέρει οτι αν είσαι δεκατριών δεν σε νοιάζει και ανάπευεται χρόνια τώρα με γραφικά Intel HD 5000. Ξεκάθαρα όσοι δεν έχουν πρόβλημα είτε είναι 13 είτε δεν είχαν κάτι καλύτερο από PS4. Το βρήκες! 2
Marcus_Fenix Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, Tlykog είπε Δεν είναι παιδικό. Τα χρώματα με κουράζουν στα μάτια. Πόσο πιο σαφές να το γράψω; Δηλαδη πως το θες για να μην σε "κουραζουν"; Ασπρομαυρο; Εχεις καμια OLED με τιγκα saturated χρωματα; 1
Tlykog Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Marcus_Fenix είπε Δηλαδη πως το θες για να μην σε "κουραζουν"; Ασπρομαυρο; Εχεις καμια OLED με τιγκα saturated χρωματα; Σου έγραψα πως τα βλέπω εγώ. Με τα δικά μου μάτια. Τα χρώματα μου φαίνονται έντονα και ταυτόχρονα σαν λάσπη. Δηλαδή σαν παστέλ. Δε μου αρέσουν. Αυτό δεν είναι αντικειμενικό. Είναι υποκειμενικό. Το καταλαβαίνω. Σε άλλους μπορεί να αρέσει.
Marcus_Fenix Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Σου έγραψα πως τα βλέπω εγώ. Με τα δικά μου μάτια. Τα χρώματα μου φαίνονται έντονα και ταυτόχρονα σαν λάσπη. Δηλαδή σαν παστέλ. Δε μου αρέσουν. Αυτό δεν είναι αντικειμενικό. Είναι υποκειμενικό. Το καταλαβαίνω. Σε άλλους μπορεί να αρέσει. Οταν ομως εγραψα οτι παρομοια χρωματικη παλετα εχει και το Fortnight, καποιοι διαφωνησαν....... Νομιζω καλο θα ηταν να ξεχωρισουμε την παλετα με την ποιοτητα των γραφικων/σκιασεων. Η αληθεια ειναι οτι το Switch τοσο μπορει σε ποιοτητα γραφικων, δεν παει παραπανω. Και οσο πουλαει, δεν θα βγαλουν κατι καινουριο.
Tlykog Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Marcus_Fenix είπε Οταν ομως εγραψα οτι παρομοια χρωματικη παλετα εχει και το Fortnight, καποιοι διαφωνησαν....... Νομιζω καλο θα ηταν να ξεχωρισουμε την παλετα με την ποιοτητα των γραφικων/σκιασεων. Η αληθεια ειναι οτι το Switch τοσο μπορει σε ποιοτητα γραφικων, δεν παει παραπανω. Και οσο πουλαει, δεν θα βγαλουν κατι καινουριο. Εγώ όχι και δεν είπα καν ότι μου αρέσει η χρωματική παλέτα του fortnite. Τα έχω ξεχωρίσει. Έχω γράψει πολλές φορές μέχρι τώρα ότι το συνολικό αποτέλεσμα των γραφικών (κυρίως λόγω των χρωματων) δε μου αρέσει. Θα συμφωνήσω. Το καταλαβαίνω, αλλά εξακολουθεί να μη μου αρέσει. Είναι κρίμα τέτοια project, όπως το Zelda, να μην υλοποιούνται όπως τους αξίζει.
redmedusa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2023 στις 1:59 ΜΜ, NickTG είπε Ξεκάθαρα όσοι δεν έχουν πρόβλημα είτε είναι 13 είτε δεν είχαν κάτι καλύτερο από PS4. Το βρήκες! Χαίρομαι που συμφωνούμε. Αν έχεις PS5 δηλαδή και δεν σε πειράζουν τα 25fps με low textures εχεις θέμα. Δεν είναι κατι σοβαρο. Το ίδιο θέμα έχουν και αυτοι που θεωρούν ακόμα τα μακαρόνια με κρέμα γάλακτος, καλαμπόκι, μπέικον και μανιτάρια επιλογή για γεύμα στα 30 τους. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από redmedusa
NickTG Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 38 minutes ago, redmedusa said: Χαίρομαι που συμφωνούμε. Αν έχεις PS5 δηλαδή και δεν σε πειράζουν τα 25fps με low textures εχεις θέμα. Δεν είναι κατι σοβαρο. Το ίδιο θέμα έχουν και αυτοι που θεωρούν ακόμα τα μακαρόνια με κρέμα γάλακτος, καλαμπόκι, μπέικον και μανιτάρια επιλογή για γεύμα στα 30 τους. Εκεί την πατήσαμε μάλλον μερικοί. Δεν έχουμε ακόμα PS5 και έχουμε ξεμείνει με το Series X. Ίσως με την αγορά του PS5 να εκτιμούμε τα γραφικά πάνω από όλα. Ίσως βέβαια αν σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου θεωρούσες πως το καλαμπόκι πάει με τα υπόλοιπα να έχει δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 On 30/03/2023 at 08:38, mariosraptor1984 said: Πήρα switch oled και zelda. Η καλύτερη μου επένδυση. αν πραγματι καποιος δεν θελει τα extreme Γραφικα πραγματι ειναι πολυ ωραια επενδυση. On 28/03/2023 at 18:59, drpaneas said: Εγω ακομα παιζω το Link to The Past πάντως Δεν ξερω, αλλα κατι μαγικο εχει αυτο top down 2D rpg (αν και δεν ειναι ακριβως top down). Μπορείτε να παίξετε το Oceans Heart στο Switch αν εχετε την ιδια "τρελα" https://www.solarus-games.org/games/oceans-heart/ @poulinos σε κανω tag γιατι ανεφερες κατι για gameboy, μπορει να σου αρεσει thanxs για το tag. πραγματι κατι τετοια παιχνιδια οσο απλα και να φαινονται με λιτα γραφικα κτλ παλι ειναι Power On 28/03/2023 at 19:36, tombyraider13 said: Το zelda μπορεί να μην έχει τα super γραφικά που θέλουν πολλοί, αλλά την nintendo ποτέ δεν την ενδιέφερε κυρίως αυτό. Πάντα είχε και έχει σε προτεραιότητα το gameplay. Αυτό είναι και που την ξεχωρίζει. Τα game της είναι πάντα fun to play. Θα συμφωνήσω με τον μπρο, poulinos, ότι τα zelda είναι υπέροχα no matter what. Το gameplay, που σου επιτρέπει να δημιουργείς πράγματα και συνδυασμούς, να περνάς μέσα από ταβάνια, να γυρνάς πίσω το χρόνο, να είσαι και hyrule και sky islands, με δράκους και λοιπά, με κάνει προσωπικά, να ανυπομονώ να το παίξω. Για όλα τα αδέρφια του insomnia, που αγαπούν το zelda και ανυπομονούν, υπομονή. Λίγο έμεινε μέχρι τον Μάϊο. Ετοιμάστε τα τόξα σας!!! σιγουρα αν βελτιωσουν και το γραφικο κακο δεν θα ειναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα