Tlykog Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 40 λεπτά πριν, NickTG είπε Μάλλον αυτοί νοιάζονται περισσότερο για τα γραφικά γιατί απλά με αυτά ξεκίνησαν. Οι περισσότεροι παίζουν mobile games. Έχουν κινητά και τα έχουν μαζί τους όλη την ώρα. Το PS μένει στο σπίτι. 41 λεπτά πριν, NickTG είπε Μια χαρά μπορείς να έχει άριστον παιχνίδι χωρίς να τα συνδυάζει όλα. Ακόμα και τα παιχνίδια που ανέφερες έχουν τα προβλήματά τους. Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε παιχνίδι υπάρχει βαθμός και για τα γραφικά στα reviews. Μπορεί ένα παιχνίδι να έχει ωραίο gameplay και να είναι διασκεδαστικό χωρίς να έχει καλά γραφικά. Το θέμα είναι ότι τα γραφικά δεν αφαιρούν το καλό gameplay. Οπότε ένα παιχνίδι με φοβερό gameplay και καλά γραφικά μπορούν να είναι ακόμα καλύτερα. Κάπως πρέπει να ξεχωρίσουν και οι εταιρείες που δίνουν σημασία σε όλους τους τομείς. Αλλιώς είναι άδικο. Όλα τα παιχνίδια έχουν τα προβλήματά τους. Δεν υπάρχει τέλειο προϊόν. Αυτό που γράφεις δεν βγάζει κάποιο συμπέρασμα. 1
Billie13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, ff7lucas είπε Μα αν θυμαμαι καλα ολο το κακο ξεκινησε απο το wind waker με τα ζωγραφιστα γραφικα... Με τα cell chaded γραφικά που ξενέρωσε πολύς κόσμος όταν είδε την παρουσίαση.Οταν βγήκε όμως,όλοι πάθαμε ένα σοκ με αυτό το έπος. 1
nzeppos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάποτε που ήμουν νιος και νταβραντισμένος, με ένοιαζαν τα γραφικά. Τώρα που έγινα κωλόγερος, πήρα ένα Switch και από τότε ούτε που έχω ξανανάψει Xbox και PS. Σε μια τσάντα τα έχω κι κάθονται. Να μου το έλεγαν, δεν θα το πίστευα. Κι όμως έγινε. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από nzeppos 1
NickTG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 hour ago, Tlykog said: Οι περισσότεροι παίζουν mobile games. Έχουν κινητά και τα έχουν μαζί τους όλη την ώρα. Το PS μένει στο σπίτι. Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε παιχνίδι υπάρχει βαθμός και για τα γραφικά στα reviews. Μπορεί ένα παιχνίδι να έχει ωραίο gameplay και να είναι διασκεδαστικό χωρίς να έχει καλά γραφικά. Το θέμα είναι ότι τα γραφικά δεν αφαιρούν το καλό gameplay. Οπότε ένα παιχνίδι με φοβερό gameplay και καλά γραφικά μπορούν να είναι ακόμα καλύτερα. Κάπως πρέπει να ξεχωρίσουν και οι εταιρείες που δίνουν σημασία σε όλους τους τομείς. Αλλιώς είναι άδικο. Όλα τα παιχνίδια έχουν τα προβλήματά τους. Δεν υπάρχει τέλειο προϊόν. Αυτό που γράφεις δεν βγάζει κάποιο συμπέρασμα. Αυτοί που παίζουν mobile games δεν θα έλεγα πως ασχολούνται με κονσόλες ούτως ή άλλως για να έχουν άποψη για τα γραφικά των παιχνιδιών σε αυτές. Γενικά τις περισσότερες φορές που βλέπω αντίστοιχα σχόλια είτε εδώ είτε σε άλλες σελίδες αφορούν μικρότερης ηλικίας κόσμο. Όντως υπάρχει η βαθμολογία αυτή και τελευταία φορά που κοίταξα το Breath of the Wild για παράδειγμα μια χαρά τα έχει πάει. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα πάει το καινούριο. Λογικά θα του βάζουν 5 με 6 το πολύ με αυτά που διαβάζουμε. Το gameplay του Skyrim για παράδειγμα, το οποίο το έχω αγοράσει 2-3 φορές για να μην νομίζει κανείς τίποτα, είναι στην καλύτερη serviceable. Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο θα έλεγα ανύπαρκτη. Από ότι βλέπω όμως δεν σε απέτρεψαν αυτά από το να το βάλεις στα άριστα παιχνίδια. Γιατί αυτές του οι ελλείψεις μετράνε λιγότερο από τα γραφικά του Zelda? Που είναι η σημασία στους τομείς αυτούς? Συμπέρασμα γενικά βγαίνει. Το θέμα είναι αν θέλει κάποιος να βγάλει.
Chocobo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, ff7lucas είπε Μα αν θυμαμαι καλα ολο το κακο ξεκινησε απο το wind waker με τα ζωγραφιστα γραφικα... Ποιό όλο κακό ; Ο κόσμος απλά ξίνισε επειδή έτσι κάνει σε κάθε αλλαγή.Το windwaker ήταν έπος και τα γραφικά του τέλεια. υ.γ 1 20 χρόνια μετά είναι πανέμορφο με ένα απλό hd upscale. υ.γ 2 ο κόσμος τότε δεν είχε ένσταση με τα γραφικά αλλά με το σχεδιασμό χαρακτήρων.Το πως ήταν φτιαγμένοι οι άνθρωποι (μεγάλα κεφάλια , μικρό σώμα , πολύ μικρά πόδια κλπ) 1
whirlwind91 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, I'm_busy είπε Ποτέ δε μ άρεσε το botw: Μη το παίζεις, γιατί σχολιάζεις? Αλλά για να το πάω μέχρι τέλους, το botw είχε βγει GOTY το 2017 και είχε υπερψηφιστεί ως best game of all time (άλλο που δε πήρε τέτοιο τίτλο) και άλλαξε από τότε τον ορισμό του open world, όλα τα παιχνίδιου του είδους πια έχουν πατήσει πάνω στη φόρμουλά του. Το ότι είναι open world δεν είναι απαραίτητα θετικό. Προσωπικά μου αρέσει να υπάρχει γραμμικότητα, έστω με μια μη-γραμμικότητα σε side quests, γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει κλιμάκωση σε δυσκολία, puzzles, αντικείμενα, ιστορία κλπ. Τα περισσότερα Zelda πριν το BotW (με εξαίρεση ίσως τα πρώτα) είναι εντελώς γραμμικά και παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι καλύτερα από το BotW. Όπως επίσης χ*στηκα για το αν μπορώ να φτιάξω όπλα με κλαδιά, πέτρες κλπ που χαλάνε με 10 χτύπους. 1000 φορές συγκεκριμένα όπλα με upgrades ανάλογα με την πορεία της ιστορίας παρά 100 παραλλαγές του ίδιου πράγματος. 2
ff7lucas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Billie13 είπε Με τα cell chaded γραφικά που ξενέρωσε πολύς κόσμος όταν είδε την παρουσίαση.Οταν βγήκε όμως,όλοι πάθαμε ένα σοκ με αυτό το έπος. συγνωμη αλλα εγω οχι 59 λεπτά πριν, Chocobo είπε Ποιό όλο κακό ; Ο κόσμος απλά ξίνισε επειδή έτσι κάνει σε κάθε αλλαγή.Το windwaker ήταν έπος και τα γραφικά του τέλεια. υ.γ 1 20 χρόνια μετά είναι πανέμορφο με ένα απλό hd upscale. υ.γ 2 ο κόσμος τότε δεν είχε ένσταση με τα γραφικά αλλά με το σχεδιασμό χαρακτήρων.Το πως ήταν φτιαγμένοι οι άνθρωποι (μεγάλα κεφάλια , μικρό σώμα , πολύ μικρά πόδια κλπ) για επος δεν ξερω διοτι τοσα χρονια μετα ολοι λενε για το ocarina αλλα οκ οτι πεις. τα γραφικα του σιγα τα αβγα απλα τρωγαμε τα ιδια για χρονια και μολις καποιοι ειδαν τα ζωγραφιστα ειπαν ουαου και μαλλον οι ιδιοι ακομα λενε παλι για το ocarina...
Chocobo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, ff7lucas είπε συγνωμη αλλα εγω οχι για επος δεν ξερω διοτι τοσα χρονια μετα ολοι λενε για το ocarina αλλα οκ οτι πεις. τα γραφικα του σιγα τα αβγα απλα τρωγαμε τα ιδια για χρονια και μολις καποιοι ειδαν τα ζωγραφιστα ειπαν ουαου και μαλλον οι ιδιοι ακομα λενε παλι για το ocarina... Δεν θέλω να βάλω confused φάτσα, δεν βγάζω όμως άκρη με όσα γράφεις.
Tlykog Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, NickTG είπε Αυτοί που παίζουν mobile games δεν θα έλεγα πως ασχολούνται με κονσόλες ούτως ή άλλως για να έχουν άποψη για τα γραφικά των παιχνιδιών σε αυτές. Γενικά τις περισσότερες φορές που βλέπω αντίστοιχα σχόλια είτε εδώ είτε σε άλλες σελίδες αφορούν μικρότερης ηλικίας κόσμο. Όντως υπάρχει η βαθμολογία αυτή και τελευταία φορά που κοίταξα το Breath of the Wild για παράδειγμα μια χαρά τα έχει πάει. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα πάει το καινούριο. Λογικά θα του βάζουν 5 με 6 το πολύ με αυτά που διαβάζουμε. Το gameplay του Skyrim για παράδειγμα, το οποίο το έχω αγοράσει 2-3 φορές για να μην νομίζει κανείς τίποτα, είναι στην καλύτερη serviceable. Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο θα έλεγα ανύπαρκτη. Από ότι βλέπω όμως δεν σε απέτρεψαν αυτά από το να το βάλεις στα άριστα παιχνίδια. Γιατί αυτές του οι ελλείψεις μετράνε λιγότερο από τα γραφικά του Zelda? Που είναι η σημασία στους τομείς αυτούς? Συμπέρασμα γενικά βγαίνει. Το θέμα είναι αν θέλει κάποιος να βγάλει. Είπες για νέους και σου απάντησα ότι δε δίνουν τόση σημασία στα γραφικά, γιατί έχουν μάθει με mobile games. Το πρώτο μου παιχνίδι το έπαιξα το 1990. Δε με λες και πιτσιρικά... Ίσα ίσα που τα χρόνια ενασχόληση με έκαναν πιο απαιτητικό. Θέλω παιχνίδια που να τα συνδυάζουν ΟΛΑ. Όχι μονο gameplay. Θα γράψω για 3η φορά, αν δεν κάνω λάθος, ότι τα γραφικά του δεν τα βρίσκω χάλια, αλλά το χρώματα με χαλάνε πραγματικά. Δική μου, προσωπική, άποψη. Σε άλλους μπορεί να αρέσουν. Έγραψα ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι τέλειο. Το Skyrim βγήκε το 2011. Πες μου πόσα παιχνίδια της εποχής του είχαν καλύτερο κόσμο. Κάτι ήξεραν και το έβγαλαν game of the year... Τα γραφικά του νεου Zelda είναι χειρότερα από αυτά του Skyrim. Με 12 χρόνια διαφορά. Μιλάμε για ΑΑΑ παιχνίδια. Οπότε και τα γραφικά μπαίνουν σαν παράγοντας και δε συγχωρούνται. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Μπορεί το παιχνίδι να είναι διασκεδαστικό, αλλά κάποιος πρέπει να πει στην παραγωγή του ότι δεν είμαστε πια στο 2010... Το έβγαλα παραπάνω και ήμουν σαφής. Επιχειρηματολόγησα και δηλώνω ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι μπορεί να είναι διασκεδαστικό και να αξίζει να το πάιξει κάποιος. Απλά κρίνω από αυτά που βλέπω. Έχω κουραστεί να ακούω "άσε τα γραφικά, το gameplay μετράει" ή "τι θα προτιμούσες: καλά γραφικά ή καλό gameplay". Λες και το ένα αποκλείει το άλλο... Σε ΑΑΑ τίτλους, προσωπικά, απαιτώ ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι: γραφικά, ήχος, σεναριο, φωνές, gameplay κτλ ΟΛΑ μετράνε. Το Switch θα πρέπει να αναβαθμιστεί γιατί έμεινε πίσω τεχνολογικά. Είναι κρίμα να υπάρχουν τόσο καλά projects και να μην υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Tlykog 1
NickTG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 hours ago, Chocobo said: ο κόσμος τότε δεν είχε ένσταση με τα γραφικά αλλά με το σχεδιασμό χαρακτήρων.Το πως ήταν φτιαγμένοι οι άνθρωποι (μεγάλα κεφάλια , μικρό σώμα , πολύ μικρά πόδια κλπ) Θυμάμαι πολλά παράπονα συγκεκριμένα για τα γραφικά και σε σύγκριση με το tech demo που είχαν δείξει πιο πριν.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, whirlwind91 είπε Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Δεν είναι τα γραφικά, είναι το gameplay. Η nintendo νομίζω έχει ξεχάσει τι σημαίνει Zelda, αυτό που παρουσίασε είναι ένα adventure επιβίωσης στην αχανή και ανούσια φύση. Πάλι δεν μας βλέπω να χαιρόμαστε μεγάλα θεματικά dungeons με καλά puzzles και ιδιαίτερα αντικείμενα. Το BoTW για μένα ήταν απλά αποδεκτό, δεν τρελάθηκα, αλλά αυτό βλέπω ότι το τερματίζει πια... Σε αυτό μπορώ να συμφωνήσω και εγώ. Άσχετα αν το λατρεύω το BotW προτιμώ την παλιά συνταγή Zelda με πλήρως δομημένο κόσμο και φυσικά Βαρβάτα dungeon. 1
Marcus_Fenix Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, psof είπε Εχεις δει τι γραφικά έχει το Fortnite το 2023; Όλοι εξελίσσονται εκτός απο την nintendo. Το ιδιο καρτουνιστικα ειναι τα χρωματα (με αυτο εχει προβλημα ο φιλος). Ειναι "παιδικο" στα ματια του. 12 ώρες πριν, Tlykog είπε Παρόλα αυτά δεν λέω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει καλά γραφικά. Απλά τα χρώματα και ο σχεδιασμός τους δεν μου αρέσουν. Εμένα. Προσωπικά. Ειδικά τα χρώματα κουράζουν τα μάτια μου. 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Θα γράψω για 3η φορά, αν δεν κάνω λάθος, ότι τα γραφικά του δεν τα βρίσκω χάλια, αλλά το χρώματα με χαλάνε πραγματικά. Δική μου, προσωπική, άποψη. Σε άλλους μπορεί να αρέσουν. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από Marcus_Fenix
dbrillis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Σε αυτό μπορώ να συμφωνήσω και εγώ. Άσχετα αν το λατρεύω το BotW προτιμώ την παλιά συνταγή Zelda με πλήρως δομημένο κόσμο και φυσικά Βαρβάτα dungeon. Συμφωνω και εγω. Το BotW ειναι το πρωτο Zelda που δεν μπορω να παιξω(και τα εχω παιξει ολα ΜΑ ΟΛΑ) ενω μου αρεσει παρα πολυ να το βλεπω.
redmedusa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Ακόμα βγάζουν παιχνίδια για αρχιτεκτονική Maxwell 20nm του 2015?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα