Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ababapanos είπε

επειδή δεν έχω καταλάβει , ο κάτω κόσμος είναι ο ίδιος με το πρώτο παιχνίδι? το μόνο που πρόσθεσαν σε τοποθεσίες του χάρτη είναι τα επάνω νησιά στον αέρα?

Κανείς δεν ξέρει. Έχουν πει ότι θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές, αλλά δεν τα δείχνουν. Εγώ πιστεύω ότι θα έχει και underground τοποθεσίες, παίρνοντας υπόψη το  leak του artbook. Μένει να δούμε.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Majoras Mask εαν δεν είχε πατήσει στην έτοιμη συνταγή του ocarina ίσως και να ήταν καλύτερο.Προσωπικά το έβλεπα σαν expansion του ocarina γιατί ποτέ δεν θα μπορέσω να διαλέξω ποιο είναι καλύτερο απο τα δύο και κατ επέκταση το καλύτερο zelda ever made.

Πάντως κρίμα που σταμάτησες στο majoras καθώς το επόμενο zelda είναι για μένα το δεύτερο καλύτερο ever μετά απο oot/majoras.Wind Waker για πολλούς το καλύτερο.

Για πολλούς βέβαια το botw είναι το καλύτερο.Για μένα ήταν κάτι μεταξύ 4ου - 5ου και καταυδρωμένου…για να δούμε και το tears.Αν πάλι έχει ένα flat map , no dungeons ή ίδια shrines , 900.000 korok πίσω απο κάθε puzzles δεν θα μπω καν στον κόπο…

Έκατσα και παρακολούθησα λίγο wind waker!

Να σου πω την αλήθεια , αν συνέχιζα με κονσόλες και έπαιρνα το game cube σίγουρα θα το αγόραζα .

Φαίνεται ωραίο 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως παίζω νιντέντο παιχνίδια ενώ δεν είχα ποτέ κονσόλα νιντέντο. Πειρατεία με emulation μόνο. Και πολύ καλύτερα γραφικά και refresh rate στο πισι τζάμπα ενώ άλλοι πληρώνουν στις κονσόλες χωρίς να χουν τα γραφικά και το refresh rate που πετυχαίνω.🤣

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, adamv123 είπε

Κανείς δεν ξέρει. Έχουν πει ότι θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές, αλλά δεν τα δείχνουν. Εγώ πιστεύω ότι θα έχει και underground τοποθεσίες, παίρνοντας υπόψη το  leak του artbook. Μένει να δούμε.

Πάντως και ο ίδιος περίπου με το BotW να ειναι ο "κατω κόσμος", προσωπικά I'm sold. 

Ok καλη φαση τα γραφικα του PlayStation μου, wow factor κλπ, αλλα την διασκέδαση και το χάσιμο στον κοσμο του που μου εδωσε το BotW δεν υπήρχε.  Εδω επιανα τον εαυτό μου να χαζολογαει τριγυρνώντας μόνο και μονο για να βλέπει τα δεντρα ξερωγω και να αγνοεί το επόμενο Divine Beast, αυτο δεν στο προσφέρουν μονο τα γραφικά, αλλα ολο το concept και το immersive gameplay.

• Like 4
Δημοσ.
25 minutes ago, marios02 said:

Εγώ πάντως παίζω νιντέντο παιχνίδια ενώ δεν είχα ποτέ κονσόλα νιντέντο. Πειρατεία με emulation μόνο. Και πολύ καλύτερα γραφικά και refresh rate στο πισι τζάμπα ενώ άλλοι πληρώνουν στις κονσόλες χωρίς να χουν τα γραφικά και το refresh rate που πετυχαίνω.🤣

Ουαου! 

Μιλάμε για μαγκιά όχι αστεία! 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε σεις μην τρελαίνεστε. Switch έχουμε και έχουμε λιώσει και το Zelda.

Αυτό που λένε κάποιοι και συμφωνώ είναι ότι με λίγο καλύτερο hardware θα μπορέσει να αποδίδει καλύτερα το παιχνίδι και όλος αυτός ο φοβερός κόσμος να γίνει λίγο πιο immersive.

Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και όποιος λέει την γνωμη του είναι Sony fun boy.

Λογικά θα ξεπουλήσει πάλι.

Φανταστείτε όμως ένα Zelda με γραφικά Hogwarts Legacy πόσο πολύ θα μετραγε.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ πάει την δημιουργικότητα στο άπειρο με τα νέα abilities.Νομιζω ότι τέτοιο πράγμα δεν έχουμε ξαναδεί.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Galaxies είπε

Έχει πλάκα που πολλοί εδώ γράφουν για τα γραφικά λες και είναι το παν σε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι ο περισσότερος κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα γραφικά.

Τρανη αποδειξη το Fortnight...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Marcus_Fenix είπε

Τρανη αποδειξη το Fortnight...

Εχεις δει τι γραφικά έχει το Fortnite το 2023; Όλοι εξελίσσονται εκτός απο την nintendo.

Επεξ/σία από psof
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου.

Δεν είναι τα γραφικά, είναι το gameplay. Η nintendo νομίζω έχει ξεχάσει τι σημαίνει Zelda, αυτό που παρουσίασε είναι ένα adventure επιβίωσης στην αχανή και ανούσια φύση. Πάλι δεν μας βλέπω να χαιρόμαστε μεγάλα θεματικά dungeons με καλά puzzles και ιδιαίτερα αντικείμενα. Το BoTW για μένα ήταν απλά αποδεκτό, δεν τρελάθηκα, αλλά αυτό βλέπω ότι το τερματίζει πια...

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Θα το τιμησω στον Cemu γιατι τα 30 fps δεν παλευονται

Υπερβολικός..

Spoiler

Σε πολλά σημεία δεν έπιανε ούτε 30 όπως εκεί που έπαιρνες το master sword , korok forest / sanctuary δεν θυμάμαι όνομα ακριβώς αλλά ήταν slide show κάτω απο 20fps.

Πέραν αυτού βέβαια μιλάμε για zelda game.Το μέτριο του είναι goty σε sony-ms.

56 λεπτά πριν, whirlwind91 είπε

Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου.

Δεν είναι τα γραφικά, είναι το gameplay. Η nintendo νομίζω έχει ξεχάσει τι σημαίνει Zelda, αυτό που παρουσίασε είναι ένα adventure επιβίωσης στην αχανή και ανούσια φύση. Πάλι δεν μας βλέπω να χαιρόμαστε μεγάλα θεματικά dungeons με καλά puzzles και ιδιαίτερα αντικείμενα. Το BoTW για μένα ήταν απλά αποδεκτό, δεν τρελάθηκα, αλλά αυτό βλέπω ότι το τερματίζει πια...

Δεν σου άρεσαν τα 120 ίδια shrines και τα 900 korok ? 🤔

Το μόνο που με χάλασε ήταν αυτά.Μετά απο ένα σημείο ~20 ώρες ήξερες το αποτέλεσμα πριν καν αρχίσω κάποιο puzzle.

Λίγο παραπάνω ποικιλία και θα ήταν masterpiece όμως.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, karamela693 είπε

πλέον ελάχιστα παίζω στο Switch δεν αντέχω άλλο αυτά τα γραφικά, όλα τα παιχνίδια του μοιάζουν Retro, ειδικά αν έχεις μεγάλη τηλεόραση 65+ φαίνονται οι ατέλειες και η χαμηλή ανάλυση για τα σημερινά δεδομένα...

δεν αντέχω πλέον τα γραφικά αυτά όσο ωραίο και αν είναι σαν παιχνίδι.

Τι τραβάς πσυχούλα και εσύ από την κακιά Nintendo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...