Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή δεν έχω καταλάβει , ο κάτω κόσμος είναι ο ίδιος με το πρώτο παιχνίδι? το μόνο που πρόσθεσαν σε τοποθεσίες του χάρτη είναι τα επάνω νησιά στον αέρα?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να ασχοληθούν πολλοί, πέρα από παλιούς gamers που μεγάλωσαν με Zelda κλπ (είμαι ένας απ αυτούς αλλά και πάλι δεν θα ασχοληθώ)
Ειδικά όσο υπάρχουν games τύπου, Genshin Impact / Tower of Fantasy κλπ.

Ωραίο φαίνεται πάντως με μια πρώτη ματιά.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, Chris_BMW said:

Σαν φανατικός της σειράς που σταμάτησε στο majora’s mask

Σταμάτησες να παίζεις στο Majora's Mask? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Όχι φίλε μου .

Σαν φανατικός της σειράς που σταμάτησε στο majora’s mask . Θα πω πως είναι συνδυασμός και των δυο .

Το καλύτερο Zelda που συνδιάζει και τα δυο στον υπερθετικό βαθμό ήταν το ocarina of time .

Είχε και την καλύτερη ιστορία για μένα ( μπρος πίσω στο χρόνο -χαρούμενο σκοτεινό )

ΑΛΛΑ και τα γραφικά ελαίου Nintendo 64( που ήταν ότι καλύτερο σε hardware κυκλοφορούσε την εποχή ) ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να αποδώσει κονσόλα την εποχή εκείνη .

Majoras Mask εαν δεν είχε πατήσει στην έτοιμη συνταγή του ocarina ίσως και να ήταν καλύτερο.Προσωπικά το έβλεπα σαν expansion του ocarina γιατί ποτέ δεν θα μπορέσω να διαλέξω ποιο είναι καλύτερο απο τα δύο και κατ επέκταση το καλύτερο zelda ever made.

Πάντως κρίμα που σταμάτησες στο majoras καθώς το επόμενο zelda είναι για μένα το δεύτερο καλύτερο ever μετά απο oot/majoras.Wind Waker για πολλούς το καλύτερο.

Για πολλούς βέβαια το botw είναι το καλύτερο.Για μένα ήταν κάτι μεταξύ 4ου - 5ου και καταυδρωμένου…για να δούμε και το tears.Αν πάλι έχει ένα flat map , no dungeons ή ίδια shrines , 900.000 korok πίσω απο κάθε puzzles δεν θα μπω καν στον κόπο…

Δημοσ.

Έλεος ρε nintendo είσαι 10 χρόνια πίσω σε τεχνολογία και όλα τα παιχνίδια σου δεν παίρνουν έκπτωση ποτέ.

Γραφικά PS3, τραγικό εως ανύπαρκτο online κομμάτι, ολα τα παιχνίδια που γίνονται port στο switch ειτε λαγκάρουν είτε παίρνουν τραγικά lifting και σχεδόν πάντοτε έρχονται μήνες αργότερα απο το PC/PS/XBOX.

Βγάλε μια καινούργια κονσόλα επιτέλους και παράτα την τοστιέρα. Ακόμα και το λάπτοπ της μάνας μου που κλείνει 11 χρόνια είναι ισχυρότερο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, psof είπε

Έλεος ρε nintendo είσαι 10 χρόνια πίσω σε τεχνολογία και όλα τα παιχνίδια σου δεν παίρνουν έκπτωση ποτέ.

Γραφικά PS3, τραγικό εως ανύπαρκτο online κομμάτι, ολα τα παιχνίδια που γίνονται port στο switch ειτε λαγκάρουν είτε παίρνουν τραγικά lifting και σχεδόν πάντοτε έρχονται μήνες αργότερα απο το PC/PS/XBOX.

Βγάλε μια καινούργια κονσόλα επιτέλους και παράτα την τοστιέρα. Ακόμα και το λάπτοπ της μάνας μου που κλείνει 11 χρόνια είναι ισχυρότερο.

PC/Xbox/PS5/PS4 και αφήστε τη nintendo να πουλάει σε αυτούς που δεν πονάνε τα μάτια τους με τα γραφικά του zelda. 

• Like 7
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν έκανα καν κόπο να διαβάσω σχόλια αλλά κόβω το δεξί μου ότι η πλειονότητα έχει να κάνει με "χάλια γραφικά, ακριβές τιμές, σιγά τα ωά" και ένα ακόμα κάρο τέτοιων σχολίων. 

Έπεσα μέσα; 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει πλάκα που πολλοί εδώ γράφουν για τα γραφικά λες και είναι το παν σε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι ο περισσότερος κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα γραφικά.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πούλησα στην καραντίνα το switch, αφού το είχα κατά ευχαριστηθεί πιστεύοντας ότι που θα πάει θα βγάλει νέα κονσόλα...τελικά έβγαλε ένα oled μοντέλο που δεν έπεισε για επαναγορά, κ τώρα βγάζει ξανά Zelda κάνοντας με να σκέφτομαι πως έκανα βλακεια που το πούλησα.....παιχνιδιάρα μεν αλλά κακά γραφικά δε όσο κ optimization και αν έχουν κάνει που έχουν κάνει φοβερό....θα περιμένω ελπίζοντας μια μέρα σε άλλη κονσόλα κ με καλύτερα γραφικά σε ανάλυση.skip 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Σταμάτησες να παίζεις στο Majora's Mask? 

Ναι . Σταμάτησα γενικά με το Gaming!

Υποχρεώσεις και ελάχιστος χρόνος ! Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν αφοσίωση και χρόνο .

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...