gbouros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα Γυρίζοντας από τη δουλειά βρήκα ένα πακετάκι πεταμένο στην πυλωτή. Ξεκίνησε από Ολλανδία και η διεύθυνση είναι του σπιτιού μου αλλά το όνομα άγνωστο. Ρώτησα και τους άλλους 2 στην πολυκατοικία αλλά κανείς δεν γνωρίζει κάποιον με το όνομα στο φάκελο. Τηλέφωνο δεν υπάρχει. Μέσα είχε ένα καλώδιο. Γνωρίζετε τι καλώδιο είναι; Μοιάζει με HDMI αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Kthulhou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 βγάλε το πλαστικό καπάκι κ δείξε μας το σχήμα της επαφής για DisplayPort το κόβω 1
Λύση Turamarth Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 16κ DP2.0 γράφει στην μια άκρη άρα Display Port 2.0 και η νέα φωτογραφία επιβεβαιώνει πως είναι Display Port (φάλτσο μόνο από την μια πλευρά) Δεν ξέρω την εταιρία αλλά βάση του προτύπου που αναγράφει θεωρητικά μπορεί να σηκώσει μέχρι ανάλυση 16κ στα 60hz (15360 x 8460) συνολικά. 3
gbouros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Θα μπορουσα να συνδεσω το pc με την οθόνη αλλά είναι μόνο 30cm και εμενα το κουτι απεχει απο το monitor τουλαχιστον 1 μετρο. Ευχαριστώ για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα