McRis69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, lneam είπε συμφωνω και στα 2 σκελη της προτασης σου. Ελπιζω να ηταν κατανοητο το ποστ που εκανα, ως χιουμοριστικο. Δυστυχως στο ερωτημα σου δεν ειμαι σε θεση να απαντησω, λογο πληρης αγνοιας με το αντικειμενο ..... εμεις οι ..... ασχημοι δεν βγαζουμε φωτο !!!!!!! xa xa xa χαιρομαι που υπαρχει εστω και μια μικρη μεριδα καταναλωτων που εχει γνωσεις. Τωρα για τα λεφτα, ειμαστε στην ιδια μοιρα μου τρεχουν τα σαλια >>>> https://www.gsmarena.com/sony_announces_zve1_vlogging_camera_with_fullframe_sensor-news-58064.php Καταλαβα ακριβώς το ύφος σου, άλλωστε και εγω στο δεν βγάζουμε φωτογραφίες είμαι 😂😂 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από McRis69 1
kp1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, sattack είπε https://www.amazon.de/Google-Pixel-Freigeschaltetes-fähiges-Smartphone-12-Megapixel-Kamera/dp/B0B4DMBH5T/ref=mp_s_a_1_3?keywords=pixel+6a&qid=1680158593&sr=8-3 Eχει προσφοράτο pixel 6a στο αμαζον 325 αλλά νομίζω λήγει, ίσως και σήμερα. (Η αυριο). Όποιος το θέλει στα σοβαρά, πρέπει να το πάρει άμεσα, γιατί θα λήξει η προσφορα. ΥΓ, νόμιζα ότι ήταν το spring deal αλλά αυτό έληξε ηδη? Σε κάθε περίπτωση, λέει πρισφορα -30% και κανονική τιμή 460, οπότε αν το θέλει κάποιος σοβαρα και αργήσει, θα το μετανοιώσει. Το ψήνω πολύ φίλε έχεις ιδέα πόση εγγύηση δίνει αμαζον για αυτό το κινητό;Το βρίσκω 250€ 3 μηνών λες αξίζει ή όχι; Ευχαριστώ
kp1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, sattack είπε https://www.amazon.de/Google-Pixel-Freigeschaltetes-fähiges-Smartphone-12-Megapixel-Kamera/dp/B0B4DMBH5T/ref=mp_s_a_1_3?keywords=pixel+6a&qid=1680158593&sr=8-3 Eχει προσφοράτο pixel 6a στο αμαζον 325 αλλά νομίζω λήγει, ίσως και σήμερα. (Η αυριο). Όποιος το θέλει στα σοβαρά, πρέπει να το πάρει άμεσα, γιατί θα λήξει η προσφορα. ΥΓ, νόμιζα ότι ήταν το spring deal αλλά αυτό έληξε ηδη? Σε κάθε περίπτωση, λέει πρισφορα -30% και κανονική τιμή 460, οπότε αν το θέλει κάποιος σοβαρα και αργήσει, θα το μετανοιώσει. 330€ το βρίσκω και Ελλάδα στο netmobile και εγγύηση 2 χρόνια σε αυτούς λες καλύτερα από αμαζον ;ίδια λεφτά έχει απλά είναι από έξω αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλω κλπ ενώ εδώ είναι Ελλάδα τι λες;
sattack Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kp1 είπε Το ψήνω πολύ φίλε έχεις ιδέα πόση εγγύηση δίνει αμαζον για αυτό το κινητό;Το βρίσκω 250€ 3 μηνών λες αξίζει ή όχι; Ευχαριστώ 8 ώρες πριν, kp1 είπε 330€ το βρίσκω και Ελλάδα στο netmobile και εγγύηση 2 χρόνια σε αυτούς λες καλύτερα από αμαζον ;ίδια λεφτά έχει απλά είναι από έξω αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλω κλπ ενώ εδώ είναι Ελλάδα τι λες; φιλε μου λυπαμαι, δεν μπορω να σε βοηθησω πολυ. Εγω το ποσταρα γιατι ρωτησατε και ετυχε να το εχω δει στις πρροσφορες του Amazon spring deals. Αλλιως προσωπικα προτιμω τα Samsung (ή τα iphone) για να εχει κανεις το κεφαλι του ησυχο. Οποτε δεν μπορω να συμβουλεψω για το αν αξιζει ενα pixel. Απο οτι βλεπω στο amazon, λενε "free product support up to 2 years". Λογικα ενα ευρωπαικο amazon πρεπει να ακολουθει την Ευρωπαικη οδηγια για 2 χρονια εγγυηση. Αυτο που γινεται με τα skroutzoμαγαζα στην Ελλαδα, δεν το εχω δει πουθενα αλλου εδω στην Ευρωπη. Απο οτι καταλαβαινω, καποια κομπινα κανουν για να μην πληρωσουν τον ΦΠΑ. Προφανως αυτο ειναι παρανομο και ανα πασα στιγμη μπορει να τους κυνηγησουν και να τους κλεισουν. Βασικα το παραλογο ειναι που γραφω αυτην εδω τη φραση, "ανα πασα στιγμη μπορει..." στην Ευρωπη θα τους ειχαν μπουζουριασει σε χρονο dt τους 2-3 πρωτους που θα προσπαθουσαν να κανουν κατι τετοιο και μετα κανεις αλλος δεν θα το τολμουσε παλι. Μονο η Ελλαδα ειναι μπανανία και βλεπεις το skroutz και το Bestprice να ειναι γεματο απο σελιδες ολοκληρες καταστηματων που εμφανως κλεβουν το ΦΠΑ και εμφανιζονται πανω απο τα κανονικα καταστηματα με κατι τεραστιες διαφορες τιμης.... Αφου ζεις μεσα σε ενα τετοιο περιβαλλον, αναγκαστικα ζεις με αυτα. Οπως το βλεπω εγω, ο 1ος κινδυνος ειναι να σου τυχει να πληρωσεις και να κλεισει το καταστημα πριν παραλαβεις. Ας πουμε οτι πολλοι υπολογιζουν οτι δεν θα ειναι αυτοι οι ατυχοι, και θα παραλαβουν. Αν ηταν αλλη μαρκα, θα ησουν οκ, θα ειχες εγγυηση αντιπροσωπειας, Θα ελεγες, το παρελαβα, ξπερασα το σκοπελο του σκρουτζομαγαζου, τελος τωρα, δεν εχω να ξανακανω με αυτους. ΟΚ. Ελα μου ομως που το pixel δεν εχει αντιπροσωπευση στην Ελλαδα! Οποτε για 2 χρονια θα εισαι ακομα δεμενος με το σκρουτζομαγαζο και θα παρακαλας να μην κλεισει. Τι θα κανεις τοτε? Να πεις οτι το εβρισκες μιση τιμη απο οτι το αμαζον και θα το ρισκαρεις, να πω παλι οκ, ειναι κι αυτο μια οπτικη γωνια. Αλλα να εχεις ιδια τιμη και αποστολη σε γερμανικο αμαζον για 2 χρονια vs αποστολη σε ελληνικο σκρουτζομαγαζο για 2 χρονια? δεν ειναι προφανες ποιος ειναι ο κινδυνος? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από sattack 2
kp1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, sattack είπε φιλε μου λυπαμαι, δεν μπορω να σε βοηθησω πολυ. Εγω το ποσταρα γιατι ρωτησατε και ετυχε να το εχω δει στις πρροσφορες του Amazon spring deals. Αλλιως προσωπικα προτιμω τα Samsung (ή τα iphone) για να εχει κανεις το κεφαλι του ησυχο. Οποτε δεν μπορω να συμβουλεψω για το αν αξιζει ενα pixel. Απο οτι βλεπω στο amazon, λενε "free product support up to 2 years". Λογικα ενα ευρωπαικο amazon πρεπει να ακολουθει την Ευρωπαικη οδηγια για 2 χρονια εγγυηση. Αυτο που γινεται με τα skroutzoμαγαζα στην Ελλαδα, δεν το εχω δει πουθενα αλλου εδω στην Ευρωπη. Απο οτι καταλαβαινω, καποια κομπινα κανουν για να μην πληρωσουν τον ΦΠΑ. Προφανως αυτο ειναι παρανομο και ανα πασα στιγμη μπορει να τους κυνηγησουν και να τους κλεισουν. Βασικα το παραλογο ειναι που γραφω αυτην εδω τη φραση, "ανα πασα στιγμη μπορει..." στην Ευρωπη θα τους ειχαν μπουζουριασει σε χρονο dt τους 2-3 πρωτους που θα προσπαθουσαν να κανουν κατι τετοιο και μετα κανεις αλλος δεν θα το τολμουσε παλι. Μονο η Ελλαδα ειναι μπανανία και βλεπεις το skroutz και το Bestprice να ειναι γεματο απο σελιδες ολοκληρες καταστηματων που εμφανως κλεβουν το ΦΠΑ και εμφανιζονται πανω απο τα κανονικα καταστηματα με κατι τεραστιες διαφορες τιμης.... Αφου ζεις μεσα σε ενα τετοιο περιβαλλον, αναγκαστικα ζεις με αυτα. Οπως το βλεπω εγω, ο 1ος κινδυνος ειναι να σου τυχει να πληρωσεις και να κλεισει το καταστημα πριν παραλαβεις. Ας πουμε οτι πολλοι υπολογιζουν οτι δεν θα ειναι αυτοι οι ατυχοι, και θα παραλαβουν. Αν ηταν αλλη μαρκα, θα ησουν οκ, θα ειχες εγγυηση αντιπροσωπειας, Θα ελεγες, το παρελαβα, ξπερασα το σκοπελο του σκρουτζομαγαζου, τελος τωρα, δεν εχω να ξανακανω με αυτους. ΟΚ. Ελα μου ομως που το pixel δεν εχει αντιπροσωπευση στην Ελλαδα! Οποτε για 2 χρονια θα εισαι ακομα δεμενος με το σκρουτζομαγαζο και θα παρακαλας να μην κλεισει. Τι θα κανεις τοτε? Να πεις οτι το εβρισκες μιση τιμη απο οτι το αμαζον και θα το ρισκαρεις, να πω παλι οκ, ειναι κι αυτο μια οπτικη γωνια. Αλλα να εχεις ιδια τιμη και αποστολη σε γερμανικο αμαζον για 2 χρονια vs αποστολη σε ελληνικο σκρουτζομαγαζο για 2 χρονια? δεν ειναι προφανες ποιος ειναι ο κινδυνος? Συμφωνώ δίκαιο έχεις το ψάχνω μήπως το βρω στα 220€ από καλό σκρουτσομαγαζο ..θα ήθελα να δοκιμάσω iPhone αλλά πολύ ακριβά για μένα ευχαριστώ πάντως 1
artist1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Στις 29/3/2023 στις 8:38 ΜΜ, Donalhioy είπε Καλύτερη κάμερα έχουν τα google αλλά έχουν θέματα Άλλωστε αυτό εννοούμε όταν λέμε gcam Μετά είσαι στο oneplus nord 2t άντε και στο Α53 Στα υπόλοιπα ότι και να πάρεις θα βάλεις gcam και τα αποτελέσματα είναι ιδια Καλημερα. Τι εννοεις οτι οτι και αν πάρεις θα βαλεις gcam? Ειναι σαν εφαρμογη; Συγνώμη αλλα ειμαι ασχετη με τα κινητα. Θελω ένα με καλή κάμερα και εγώ! Και σχετικά οικονομικό εως 300 ευρω περιπου. Οποιος εχει κατι να μου προτείνει μιας και έχουμε εκπτώσεις τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα