McRis69 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Καλησπερα σας, ενδιαφέρετε η αδερφή μου για αγορά κινητου μέχρι 300-350€ μαξ με την προϋπόθεση να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Τι θα προτείνατε εσείς;
life is music Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, McRis69 είπε Καλησπερα σας, ενδιαφέρετε η αδερφή μου για αγορά κινητου μέχρι 300-350€ μαξ με την προϋπόθεση να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Τι θα προτείνατε εσείς; Realme gt2 1
ilias43 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, McRis69 είπε Καλησπερα σας, ενδιαφέρετε η αδερφή μου για αγορά κινητου μέχρι 300-350€ μαξ με την προϋπόθεση να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Τι θα προτείνατε εσείς; Με κριτήριο μόνο την κάμερα το pixel 6a δεν έχει αντίπαλο στα χρήματα αυτά. Μιλάμε για φωτογραφίες επιπέδου ναυαρχίδας. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από ilias43 2
life is music Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, ilias43 είπε Με κριτήριο μόνο την κάμερα το pixel 6a δεν έχει αντίπαλο στα χρήματα αυτά. Μιλάμε για φωτογραφίες επιπέδου ναυαρχίδας. καλησπερα τα κινητα της google εχουν σερβις ελλαδα ?
kp1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 39 λεπτά πριν, life is music είπε καλησπερα τα κινητα της google εχουν σερβις ελλαδα ? Όχι δεν εχουν αλλά αν το πάρει από Amazon έχεις φοβερή εγγύηση και ίδια τιμή όσο έχει Ελλάδα αλλά απίστευτη κάμερα και smooth 1
life is music Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, kp1 είπε Όχι δεν εχουν αλλά αν το πάρει από Amazon έχεις φοβερή εγγύηση και ίδια τιμή όσο έχει Ελλάδα αλλά απίστευτη κάμερα και smooth δεν αντιλέγω...αν μετα απο 3 χρονια ενα κινητο της google βγαλει θεμα στην μπαταρια ...στην ελλαδα θα μπορεσουμε να την βρουμε ...η πρεπει να την παραγγείλουμε απο εξωτερικο ?
vargas77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Έχει προβλήματα με το σήμα δεν έχει 5g κλπ. Το realme gt 2 είναι η λογική επιλογή αν κ λίγο παλιό πλέον , εξίσου καλή κάμερα έχει και το poco f4 . Τα ειχα κ τα δυο κ δεν έιχαν διάφορες , αν κ το poco είναι με custom rom κ gcam 1
kp1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, vargas77 είπε Έχει προβλήματα με το σήμα δεν έχει 5g κλπ. Το realme gt 2 είναι η λογική επιλογή αν κ λίγο παλιό πλέον , εξίσου καλή κάμερα έχει και το poco f4 . Τα ειχα κ τα δυο κ δεν έιχαν διάφορες , αν κ το poco είναι με custom rom κ gcam με κλήσεις το έφτιαξαν τουλάχιστον στην κοσμοτε τώρα για το 5g ισχύει περιμένουμε μπας και το φτιάξουν..δεν έχω το κινητό σκέφτομαι να το πάρω 1
lneam Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, McRis69 είπε Καλησπερα σας, ενδιαφέρετε η αδερφή μου για αγορά κινητου μέχρι 300-350€ μαξ με την προϋπόθεση να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Τι θα προτείνατε εσείς; εαν η αδελφη σου ειναι .... ομορφη, οτι και να αγορασει δεν θα υπαρχει προβλημα !!!! 1 2
Λύση Donalhioy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλύτερη κάμερα έχουν τα google αλλά έχουν θέματα Άλλωστε αυτό εννοούμε όταν λέμε gcam Μετά είσαι στο oneplus nord 2t άντε και στο Α53 Στα υπόλοιπα ότι και να πάρεις θα βάλεις gcam και τα αποτελέσματα είναι ιδια 1
ilias43 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kp1 είπε με κλήσεις το έφτιαξαν τουλάχιστον στην κοσμοτε τώρα για το 5g ισχύει περιμένουμε μπας και το φτιάξουν..δεν έχω το κινητό σκέφτομαι να το πάρω Ευσεβής πόθος να πάρω και γω ένα προσιτό οικονομικά κινητό με πραγματικά καλή κάμερα! Προσέξτε, 12.2 πραγματικά megapixels. Αναγκαστικά θα κάνουμε και παραχωρήσεις... Το pixel 6a είναι η πρώτη μου επιλογή. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από ilias43 1
kp1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, ilias43 είπε Ευσεβής πόθος να πάρω και γω ένα προσιτό οικονομικά κινητό με πραγματικά καλή κάμερα! Προσέξτε, 12.2 πραγματικά megapixels. Αναγκαστικά θα κάνουμε και παραχωρήσεις... Το pixel 6a είναι η πρώτη μου επιλογή. Τσεκαρε το καλύτερα από αμαζον πιο καλή εγγύηση απο Ελλάδα φίλε αν το βρεις σε τιμή κάτω από 300€ στείλε και εδώ σε εμάς κάνα link.. Εδώ το συγκρίνουν με. iPhone 13 που κάνει 670€ και κερδίζει οριακά το iPhone ...Στο μόνο που δεν πιάνονται τα iPhone είναι ότι αντέχουν 5 χρόνια αν αλλάξεις μπαταρία δεν κολλάνε ποτέ
sattack Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, kp1 είπε Τσεκαρε το καλύτερα από αμαζον πιο καλή εγγύηση απο Ελλάδα φίλε αν το βρεις σε τιμή κάτω από 300€ στείλε και εδώ σε εμάς κάνα link.. Εδώ το συγκρίνουν με. iPhone 13 που κάνει 670€ και κερδίζει οριακά το iPhone ...Στο μόνο που δεν πιάνονται τα iPhone είναι ότι αντέχουν 5 χρόνια αν αλλάξεις μπαταρία δεν κολλάνε ποτέ https://www.amazon.de/Google-Pixel-Freigeschaltetes-fähiges-Smartphone-12-Megapixel-Kamera/dp/B0B4DMBH5T/ref=mp_s_a_1_3?keywords=pixel+6a&qid=1680158593&sr=8-3 Eχει προσφοράτο pixel 6a στο αμαζον 325 αλλά νομίζω λήγει, ίσως και σήμερα. (Η αυριο). Όποιος το θέλει στα σοβαρά, πρέπει να το πάρει άμεσα, γιατί θα λήξει η προσφορα. ΥΓ, νόμιζα ότι ήταν το spring deal αλλά αυτό έληξε ηδη? Σε κάθε περίπτωση, λέει πρισφορα -30% και κανονική τιμή 460, οπότε αν το θέλει κάποιος σοβαρα και αργήσει, θα το μετανοιώσει.
McRis69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, lneam είπε εαν η αδελφη σου ειναι .... ομορφη, οτι και να αγορασει δεν θα υπαρχει προβλημα !!!! Στα μάτια κάποιου όλοι όμορφοι είμαστε… όμως δεν είναι το ίδιο να βγάζεις φωτό με ένα a12 και με ένα mate 50 pro… 1
lneam Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, McRis69 είπε Στα μάτια κάποιου όλοι όμορφοι είμαστε… όμως δεν είναι το ίδιο να βγάζεις φωτό με ένα a12 και με ένα mate 50 pro… συμφωνω και στα 2 σκελη της προτασης σου. Ελπιζω να ηταν κατανοητο το ποστ που εκανα, ως χιουμοριστικο. Δυστυχως στο ερωτημα σου δεν ειμαι σε θεση να απαντησω, λογο πληρης αγνοιας με το αντικειμενο ..... εμεις οι ..... ασχημοι δεν βγαζουμε φωτο !!!!!!! xa xa xa 15 ώρες πριν, ilias43 είπε Ευσεβής πόθος να πάρω και γω ένα προσιτό οικονομικά κινητό με πραγματικά καλή κάμερα! Προσέξτε, 12.2 πραγματικά megapixels. χαιρομαι που υπαρχει εστω και μια μικρη μεριδα καταναλωτων που εχει γνωσεις. Τωρα για τα λεφτα, ειμαστε στην ιδια μοιρα μου τρεχουν τα σαλια >>>> https://www.gsmarena.com/sony_announces_zve1_vlogging_camera_with_fullframe_sensor-news-58064.php 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα