zoranb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Οι αποδείξεις 5ετίας που κρατάμε έχουν αρχίσει κ ξεθωριάζουν, χώρια το ότι πιάνουν χώρο, τί θα τις κάνουμε τελικά; Έχει βγεί κάποια οδηγία; Με ακάρι να υπήρχε κάποιο application που να μπορούσε κανείς να τι καταχωρίσει να τελειώνε αυτό το πανηγύρι πιά!
Maurikycli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Θεωρητικά, σε περίπτωση ελέγχου χρειάζονται αλλά ειναι απίθανα να συμβεί
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Θεωρητικά, σε περίπτωση ελέγχου χρειάζονται αλλά ειναι απίθανα να συμβεί Ελέγχου από ποιον και γιατί? 1
AristidisZ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Tώρα με τις συναλλαγές με κάρτες δε χτίζεται το αφορολόγητο ; 1
GREGORYMO Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ελέγχου από ποιον και γιατί? Για την κάλυψη του αφορολογητου
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Για την κάλυψη του αφορολογητου Μα με κάρτες χτίζεις πλέον
GREGORYMO Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Μα με κάρτες χτίζεις πλέον Χαίρω πολύ. Ο φίλος λέει προ 5ετιας.
Maurikycli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Αναφορά σε κείμενο 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ελέγχου από ποιον και γιατί? Υπάρχει μια απειροελοχιστη πιθανότητα δειγματοληπτικου- τυχαίου ελέγχου
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Υπάρχει μια απειροελοχιστη πιθανότητα δειγματοληπτικου- τυχαίου ελέγχου Επειδη δεν το έχω ψάξει, μέχρι πόσα χρόνια πίσω μπορεί να ζητήσουν? Προφανώς κανείς από τους γνωστούς μου δεν κρατάει αποδείξεις, αλλά λέμε τώρα. Κατά τ άλλα 4η βιομηχανική επανάσταση και θέλουμε ακόμα χαρτουρα
Maurikycli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Ούτε εγώ έχω ακούσει να συμβαίνει έλεγχος. Πλέον ισχύει η 5ετης παραγραφή πλην εξαιρέσεων που φτάνει τα 15
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Συνταξιούχοι ηλικιωμένοι και άλλες κατηγορίες που ανήκουν στις εξαιρέσεις τα βάζουν με χάρτινες αποδείξεις. Όσο για τις παλιές αποδείξεις. Ήταν είτε 5ετια ειτε 10ετια. Πιθανότητα να ζητηθούν σε έλεγχο πολύ μικρή. Αν όμως ζητηθούν και δεν τις έχεις, θα θεωρήσουν ότι είναι μηδέν τα έξοδα και θα πληρώσεις όλο το πέναλτι συν προσαυξήσεις. 4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ούτε εγώ έχω ακούσει να συμβαίνει έλεγχος. Πλέον ισχύει η 5ετης παραγραφή πλην εξαιρέσεων που φτάνει τα 15 5ετης είναι η παραγραφή οφειλών. Μπορεί να συντρέχουν όμως προϋποθέσεις για έλεγχο και στην 15ετια πχ σε μη υποβολή δήλωσης οπότε εκεί πρέπει να τις έχεις....
JakeKaufman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Τις έχω πετάξει χρόνια. Δεν υπάρχει περίπτωση ελέγχου
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Συνταξιούχοι ηλικιωμένοι και άλλες κατηγορίες που ανήκουν στις εξαιρέσεις τα βάζουν με χάρτινες αποδείξεις. Αυτοι εχουν την δυνατοτητα ΚΑΙ για χαρτινες αποδειξεις. Αν χρησιμοποιουν καρτα ομως, ειναι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα