stelaras12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δεν είναι καμιά συγκλονιστική προσφορά αλλά με τον κωδικό SIMPLY2 έχετε έκπτωση 2€ με ελάχιστη τα 8€ στα simply burgers μέσω BOX 1
Titos301 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, stelaras12 είπε Δεν είναι καμιά συγκλονιστική προσφορά αλλά με τον κωδικό SIMPLY2 έχετε έκπτωση 2€ με ελάχιστη τα 8€ στα simply burgers μέσω BOX Αν δεν εχει κοστος delivery κατι λεει
stelaras12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε Αν δεν εχει κοστος delivery κατι λεει Όχι δεν έχει και μόλις άρχισε να βρέχει. Ώρα να παραγγείλουμε
gamer73 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Απατεωνιές δήθεν 2 ευρώ εκπτωση μου έφεραν το μπέργκερ πήρα αυτό με τα μανιτάρια κατσικίσιο τυρί το έφεραν χωρίς πατάτες αίσχος και τελική τιμή είχε 8.5 ευρώ
stelaras12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, gamer73 είπε Απατεωνιές δήθεν 2 ευρώ εκπτωση μου έφεραν το μπέργκερ πήρα αυτό με τα μανιτάρια κατσικίσιο τυρί το έφεραν χωρίς πατάτες αίσχος και τελική τιμή είχε 8.5 ευρώ Με πατάτες είναι 2€ παραπάνω για κάποιο λόγο. Άρα δεν άξιζε λες;
gamer73 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, stelaras12 είπε Με πατάτες είναι 2€ παραπάνω για κάποιο λόγο. Άρα δεν άξιζε λες; 8.5 ευρώ με χωρίς πατάτες? Τι λες τώρα τα μπέργκερ όλα έχουν πατάτες μαζί
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 εγώ έχω παρατηρήσει μέσω box και efood όλο απατεωνιές κάνουν τα καταστήματα με τις δήθεν "προσφορές", σε ποσότητα, ποιότητα και κυρίως μέγεθος. 1
stelaras12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, gamer73 είπε 8.5 ευρώ με χωρίς πατάτες? Τι λες τώρα τα μπέργκερ όλα έχουν πατάτες μαζί Δε σου βάζουν πατάτες για να είναι πιο υγιεινό ρε συ
safridia Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, gamer73 είπε 8.5 ευρώ με χωρίς πατάτες? Τι λες τώρα τα μπέργκερ όλα έχουν πατάτες μαζί Και ομως αυτο που πηρες με πατατες εχει 10,5 και χωρις πατατες 8,5. Τα αξιζει η οχι εσυ θα μας πεις. Εγω λεω οχι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ισως αξιζε μεχρι πριν τις ανατιμησεις, ειχε ας πουμε σαν προσφορα -20% με παραλαβη απο το καταστημα και εβγαινε σε τιμη συγκρισιμο με δυο σουβλακια. Τοτε ηταν τιμιο. Πλεον αυτα τα εχουν αλλαξει με κατι δυσχρηστα κουπονια που ληγουν και...δεν αξιζει. 1
greekfragma Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Ήθελε προσπάθεια για να φέρουν τόσο χάλια μπεργκερ σε ποιότητα και ποσότητα. πεταμένα και τα 6.9ευρώ (9.9+πατατες) (-2προσφορα -1ποντων) Αδιάφορο ψωμάκι-Μπιφτέκι άνοστο-Πατάτες μουσκεμένες σε υγρασία κρύες. που να μην πείναγα κιόλας...παίζει να είχα πάρει τηλέφωνο να έρθουν να το πάρουν πίσω. 1
gamer73 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, stelaras12 είπε Δε σου βάζουν πατάτες για να είναι πιο υγιεινό ρε συ Εγώ ήθελα να φάω ανθυγιεινό χα χα 2 ώρες πριν, safridia είπε Και ομως αυτο που πηρες με πατατες εχει 10,5 και χωρις πατατες 8,5. Τα αξιζει η οχι εσυ θα μας πεις. Εγω λεω οχι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ισως αξιζε μεχρι πριν τις ανατιμησεις, ειχε ας πουμε σαν προσφορα -20% με παραλαβη απο το καταστημα και εβγαινε σε τιμη συγκρισιμο με δυο σουβλακια. Τοτε ηταν τιμιο. Πλεον αυτα τα εχουν αλλαξει με κατι δυσχρηστα κουπονια που ληγουν και...δεν αξιζει. Α μάλιστα πανάκριβο 8.5 ευρώ χωρίς πατάτες πάντως το μπέργκερ τους νόστιμο ήταν αλλά δεν θα με ξανά δουν ακριβές τιμές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μα και εσυ πηγαινες γυρευοντας. Αλλαζεις ξαφνικα την κλασσικη "μακαροναδα φουρνου" σου;;;; Γιατι;;;; 😄
safridia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, gamer73 είπε Εγώ ήθελα να φάω ανθυγιεινό χα χα Α μάλιστα πανάκριβο 8.5 ευρώ χωρίς πατάτες πάντως το μπέργκερ τους νόστιμο ήταν αλλά δεν θα με ξανά δουν ακριβές τιμές Προσπαθουν να το παρουσιασουν σαν ψιλογκουρμε φαση καποια μπεργκερ. Και καποια ειναι γαματα σε γευση. Πχ θυμαμαι ενα με κοκκινη σαλτσα και πρασιναδες, ηταν τελειο, ηταν περιορισμενης εκδοσης (limited edition το λεγαμε στο χουριο) και δεν υπαρχει πλεον... 1
gamer73 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, safridia είπε Προσπαθουν να το παρουσιασουν σαν ψιλογκουρμε φαση καποια μπεργκερ. Και καποια ειναι γαματα σε γευση. Πχ θυμαμαι ενα με κοκκινη σαλτσα και πρασιναδες, ηταν τελειο, ηταν περιορισμενης εκδοσης (limited edition το λεγαμε στο χουριο) και δεν υπαρχει πλεον... Δοκίμασε αυτό με τα μανιτάρια και το κατσικίσιο τυρί θα πάθεις πλάκα πολύ νόστιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα