Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/3/2023 στις 5:57 ΜΜ, Georgios Pappas είπε

Μίλησε ο Ελληνάρας που δεν αντέχει να διαβάσει μία λέξη στα Αγγλικά. Να σου πούνε συγγνώμη κιόλας απο το ινσόμνια που γράφουνε τόσα άρθρα να διαβάζεις εσύ τσάμπα για να τους την λές και απο πάνω. Δεν χρειάζετε να σου πούνε πώς κάνουνε την δουλειά τους. Αμα δεν σου αρέσει απλά φύγε. Τα σχόλια σου και η τοξικότητα σου δεν χρειάζονται εδω μέσα.

Εισαι σε ολα λαθος φιλε..... (ενω συμφωνω)

α) το παιδι μιλησε για κατι που αυτος νομιζει σωστο κ οτι καλο θα ηταν να διορθωθει. Γνωμη του. Δεν συμφωνω μαζι του, αλλα δεν εχει δικαιωμα σε αυτην??

β) κατι που ειναι τσαμπα δεν ειναι υποχρεωτικο οτι μας αρεσει. Αυτο δεν ισχυει στην ζωη. Τσαμπα μπορει να ειναι κ οτι χειροτερο υπαρχει (κατα το "οτι πληρωνεις, παιρνεις").

γ) αμα ειμασταν Αμερικη που εχει 300 σαιτ σαν αυτο εδω, να εισαι σιγουρος οτι δεν θα καθοταν για πολυ ακομα. Ειμαστε ψωροκωσταινα ομως, οπου το να λες την γνωμη σου εγκυμονει κινδυνους να φας ξυλο επειδη δεν αρεσει σε καποιους, κ απο σαιτ με ηλεκτρονικα ειναι ισως το μονο.

δ) το αν τα σχολια που εκανε ειναι τοξικα ειναι σχετικο κ εντελως υποκειμενικο. Παρολο που δεν νομιζω οτι ειπε κατι που χρειαζεται, σιγουρα μιλησε καλυτερα απο εσενα (δεν ηταν επιθετικος).

ε) δεν μιλησε σε εσενα. Δεν ξερω πως την ειδες, αλλα δεν μιλησε σε σενα, εκτος κ αν εισαι εξουσιοδοτημενος εκπροσωπος του Ινσομνια.

στ) αν προσεξες, μπορει εμεις να μην συμφωνουμε, αλλα καποιοι αλλοι το καναν!! Καποιοι συμφωνησαν με αυτο που ελεγε! Αν ειναι να γινει καλυτερο κατι, δεν ειναι πρεπον να υπαρχει δημοκρατια λιγακι??? να λενε κ οι αλλοι την γνωμη τους, χωρις να φοβουνται εξοστρακισμους, καρπαζιες, δημοσιους εξευτελισμους κλπ??? Λεω τωρα εγω ο χαζος...

ζ) δεν αφηνουμε τους μοντ να κανουν μοντ?? Γιατι σε ενα θρεντ για τους Ραυζεν να πεταγομαστε κ να κραζουμε ο ενας τον αλλον?? (μπας κ εισαι Ιντελακιας κ σαμποταρεις το θρεντ με τους amd??)

η) η πολιτικη ιδεολογια/ φρασεολογια ειναι καλη για πολιτικα/ ιδεολογικα φορουμ. Εδω ειναι τεχνολογικο, την τελευταια φορα που κοιταξα. Ας ηρεμησουμε λοιπον.

λιγακι χιουμορ ισως?

image.gif.d6f486a78da805035ee1131a0dbd1582.gif

• Thanks 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Εισαι σε ολα λαθος φιλε..... (ενω συμφωνω)

α) το παιδι μιλησε για κατι που αυτος νομιζει σωστο κ οτι καλο θα ηταν να διορθωθει. Γνωμη του. Δεν συμφωνω μαζι του, αλλα δεν εχει δικαιωμα σε αυτην??

β) κατι που ειναι τσαμπα δεν ειναι υποχρεωτικο οτι μας αρεσει. Αυτο δεν ισχυει στην ζωη. Τσαμπα μπορει να ειναι κ οτι χειροτερο υπαρχει (κατα το "οτι πληρωνεις, παιρνεις").

γ) αμα ειμασταν Αμερικη που εχει 300 σαιτ σαν αυτο εδω, να εισαι σιγουρος οτι δεν θα καθοταν για πολυ ακομα. Ειμαστε ψωροκωσταινα ομως, οπου το να λες την γνωμη σου εγκυμονει κινδυνους να φας ξυλο επειδη δεν αρεσει σε καποιους, κ απο σαιτ με ηλεκτρονικα ειναι ισως το μονο.

δ) το αν τα σχολια που εκανε ειναι τοξικα ειναι σχετικο κ εντελως υποκειμενικο. Παρολο που δεν νομιζω οτι ειπε κατι που χρειαζεται, σιγουρα μιλησε καλυτερα απο εσενα (δεν ηταν επιθετικος).

ε) δεν μιλησε σε εσενα. Δεν ξερω πως την ειδες, αλλα δεν μιλησε σε σενα, εκτος κ αν εισαι εξουσιοδοτημενος εκπροσωπος του Ινσομνια.

στ) αν προσεξες, μπορει εμεις να μην συμφωνουμε, αλλα καποιοι αλλοι το καναν!! Καποιοι συμφωνησαν με αυτο που ελεγε! Αν ειναι να γινει καλυτερο κατι, δεν ειναι πρεπον να υπαρχει δημοκρατια λιγακι??? να λενε κ οι αλλοι την γνωμη τους, χωρις να φοβουνται εξοστρακισμους, καρπαζιες, δημοσιους εξευτελισμους κλπ??? Λεω τωρα εγω ο χαζος...

ζ) δεν αφηνουμε τους μοντ να κανουν μοντ?? Γιατι σε ενα θρεντ για τους Ραυζεν να πεταγομαστε κ να κραζουμε ο ενας τον αλλον?? (μπας κ εισαι Ιντελακιας κ σαμποταρεις το θρεντ με τους amd??)

η) η πολιτικη ιδεολογια/ φρασεολογια ειναι καλη για πολιτικα/ ιδεολογικα φορουμ. Εδω ειναι τεχνολογικο, την τελευταια φορα που κοιταξα. Ας ηρεμησουμε λοιπον.

λιγακι χιουμορ ισως?

image.gif.d6f486a78da805035ee1131a0dbd1582.gif

Καλησπέρα. Μου απάντησες με ωραίο τρόπο και ευχαριστώς να σου εξηγήσω τον λόγο της απάντησης όσο καλύτερα μπορώ γιατι μάλλον πάς να με βγάλεις τρελό. Εδωσες πολύ παραπάνω σκέψη στην απάντηση μου απο ότι έπρεπε και βγήκες κάπως εκτός θέματος, έτσι νομίζω.

α) Το παιδί δεν μίλησε για κάτι που είχε θέμα τεχνολογικά με το άρθρο. Κοροιδεύει, ειρωνικά μάλιστα την γραματική του άρθρου, το γεγονός δηλαδή ότι γράψανε μερικές λέξεις στα Αγγλικά και όχι στα Ελληνικά

β) Ακυρο το σχόλιο σου εδω. Οπως είπα στο άλφα δεν μιλάμε για το content (συγγνώμη που έγραψα λέξη στα Αγγλικα) του άρθρου αλλά για το συγκεκριμενο σχόλιο του παιδιού που αναφέρετε στην Αγγλική ορολογία

γ) Παλι άκυρο και αυτό το σχόλιο. Δεν μιλάμε για το άρθρο και το περιεχόμενο του.

δ) Δεν ξέρω τι σκέφτεσε εδώ πραγματικά. Νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές τι έγραψε και για πιό λόγο. Λυπάμε άμα νομίζεις ότι αυτό που έγραψε ήτανε κάτι χαλαρό και ήπιο. Η απάντηση μου ήτανε η ανάλογη του σχολίου του. Νομίζω με τις απαντήσεις που μου έχεις δώσει δεν κατάλαβες τι ακριβός έγραψε και νομίζεις ότι αναφέρετε στο περιεχόμενο του άρθρου ενώ αυτό δεν ισχύει.

ε) Εγραψε σε σχολιο που επιτρέπει απάντηση, εκτός αμα θες να μου πείς ότι ενώ εκείνος έχει δικαίομα στο να είναι ειρωνικός όπως έιναι, εγώ δεν έχω το δικαίομα στην απάντηση? Επίσης δεν ήξερα ότι πρέπει να είμαι εξουσιοδοτιμένος για να απαντήσω σε σχόλιο άρθρου. Δεν νομίζω ότι δουλεύει έτσι το site (έγραψα πάλι στα Αγγλικά sorry) έκτος αμα δεν γνωρίζω κάτι απο τους κανόνες??

στ) Δημοκρατία υπάρχει γιαυτό και εγώ και εσύ και εκείνος μπορεί να αφήσει το σχόλιο του. Λυπάμε όσους συμφωνήσανε με το ειρωνικό του σχόλιο γιατι δεν αναφερότανε στο άρθρο αλλα στην ορθογραφέια του άρθρου. Αλλα γνωρίσω σε τι κοινωνία ζούμε και σε αυτή την κοινωνία μας αρέσει πολύ να ρίχνουμε κάτω την δούλεια κάποιου άλλου και να τον κάνουμε να αισθάνετε άσχημα. Μπορείς να το πέις και ένα είδος Bullying αυτό. (νάτο πάλι το Αγγλικό)

ζ) Δεν έχω ίδεα τι απάντησες εδώ. Εκτός θέματος μάλλον. Ασχέτος έχω 4 Ryzen PC και πάνω απο 5 Intel και φτιάχνω και υπολογιστές για συναδέλφους. Καμια σχέση όμως με αυτό που συζητάμε εδώ.

η) Συμφωνό με το κομμάτι ότι είναι τεχνολογικό φορουμ (Forum με άλλα λόγια, ίσως απαντήσει να στην πεί και σε σένα για το Greeklish σου). Το comment/σχολιο του δεν είχε καμία σχέση με την τεχνολογία αλλα με την γραματική του άρθρου.

Δεν βλέπω το χιουμορ (και αυτό δεν είναι Ελληνική λέξη) στο σχόλιο του.

Μετά από όλα που γράψαμε αναρωτιέμε.. διαβάσαμε όντως το ίδιο σχόλιο η μεταφράζουμε διαφορετικά την ίδια γλώσσα?

Σας αφήνω να σκεφτήτε λίγο το σχόλιο του παιδιού πριν πατήσετε Like (αντε παλι τα Αγγλικα) σε αυτο που έγραψε το οποίο να πούμε ότι δεν προσέφερε τίποτα καινούριο στο community (Αγγλικα...) εκτός από αυτή την συζήτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...