life is music Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε 67W φορτιση... εγω θα ημουν κομπλε. Εδώ αντέχω με 4500MaH a52s και ουτε τα μισα W φόρτιση για αυτο λενε πως το a52 s εχει καυτο επεξεργαστη και η μπαταρια του ειναι σχετικα μικρη 7 ώρες πριν, osfp1978 είπε Οπως και να χει προσεξε την εγγυηση των χιαομι γιατι τα σκρουτζομαγαζα δινουν ενα χρονο εγγυηση καταστηματος και οχι αντιπροσωπειας.Η ινφοκουεστ δεν τα αναγνωριζει. απο σκρουτζομαγαζο πηρα κινητο xiaomi προσφατα δυο χρονια εγγυηση καταστηματος μου εδωσαν 11 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε Πάνω κάτω τα ίδια είναι στα μάτια μου, το ένα έχει καλύτερη κάμερα το άλλο έχει καλύτερο επεξεργαστή και μικρές διαφορές σε οθόνη και μπαταρία φιλαρακο αν θες να εχεις εγγυηση της infoquest ...το foxbox καθως και το cosmodata στα κινητα της xiaomi εχουν εγγυηση απο την infoquest
WestMan_swiftsport Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, life is music είπε για αυτο λενε πως το a52 s εχει καυτο επεξεργαστη και η μπαταρια του ειναι σχετικα μικρη απο σκρουτζομαγαζο πηρα κινητο xiaomi προσφατα δυο χρονια εγγυηση καταστηματος μου εδωσαν φιλαρακο αν θες να εχεις εγγυηση της infoquest ...το foxbox καθως και το cosmodata στα κινητα της xiaomi εχουν εγγυηση απο την infoquest Θα κοιτάξω τα μαγαζιά που λες, αν έχουν δόσεις χωρίς κάρτα ακόμα καλύτερα. Το you που κάνει δόσεις χωρίς κάρτα γράφει ότι είναι επίσημο reseller της Xiaomi, πιστεύω θα έχει εγγύηση κανονικα
life is music Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, WestMan_swiftsport είπε Θα κοιτάξω τα μαγαζιά που λες, αν έχουν δόσεις χωρίς κάρτα ακόμα καλύτερα. Το you που κάνει δόσεις χωρίς κάρτα γράφει ότι είναι επίσημο reseller της Xiaomi, πιστεύω θα έχει εγγύηση κανονικα εγω για το cosmodata ξερω 100% γιατι προσφατα πηρα σε εναν συγγενη μου το note 11s και εγραφε το κουτι επανω infoquest technologies
WestMan_swiftsport Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, life is music είπε εγω για το cosmodata ξερω 100% γιατι προσφατα πηρα σε εναν συγγενη μου το note 11s και εγραφε το κουτι επανω infoquest technologies Και τα δύο μαγαζιά που πρότεινες δεν κάνουν δόσεις και δεν έχουν το Poco F4 Gt
life is music Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε Και τα δύο μαγαζιά που πρότεινες δεν κάνουν δόσεις και δεν έχουν το Poco F4 Gt καταλαβα ....μπορεις να το παρεις απο plaιsio αν κανουν δωσεις η κανενα public
osfp1978 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, life is music είπε απο σκρουτζομαγαζο πηρα κινητο xiaomi προσφατα δυο χρονια εγγυηση καταστηματος μου εδωσαν Καταστήματος όχι αντιπροσωπείας.
Kag1ante Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, life is music είπε για αυτο λενε πως το a52 s εχει καυτο επεξεργαστη και η μπαταρια του ειναι σχετικα μικρη Αν λέμε για θερμότητα ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Η μπαταρία όντως είναι μικρότερη (σε σχέση με Χ3 που είχα πριν) αλλά ένα χρόνο τώρα απλά το φορτίζω κλασσικά μία φορά την ημέρα. Αν μιλάμε για επιδόσεις ναι είναι καυτό το μασινι..
WestMan_swiftsport Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, life is music είπε καταλαβα ....μπορεις να το παρεις απο plaιsio αν κανουν δωσεις η κανενα public Αυτά τα δύο καταστήματα σίγουρα κάνουν τέτοιου είδους δόσεις αλλά τα έχουν ακριβότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα