Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, στην κοινότητα!! 

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγή κινητού μετά από 4 χρόνια. Έχω το Xiaomi Mi Note 10 από την αρχή της κυκλοφορίας του και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, οπότε θα ξανά πάω σε Xiaomi. 

Η χρήση που κάνω στο κινητό πλέον είναι ελάχιστα έως καθόλου μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παιχνίδια (αυτό το διάστημα παίζω rise of empires, και περιστασιακά real racing 3) και φωτογραφίες πολλές με κύριο θέμα τον γιο μου. 😁😁😁 Το budget είναι μέχρι 500€-550€. 

Σκέφτομαι για το Poco F4 Gt Poco X5 Pro αν και το ψιλό απορρίπτω λόγω επεξεργαστή, Xiaomi 11T Pro και τέλος Xiaomi 12T Pro  αν και είναι πάνω από το budget μου θα κάνω μια εξαίρεση για το συγκεκριμένο. 

Δεν θέλω να κοιτάξω σε άλλες εταιρείες οπότε μην μπείτε στο κόπο να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα. 

Για πείτε καμιά γνώμη μπας και καταφέρω να επιλέξω κάποια στιγμή... 

Επεξ/σία από WestMan_swiftsport
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GATE123 είπε

Εγώ τόσα λεφτά σε Xiaomi δεν θα έδινα.

Γούστα είναι αυτά.

Καλή συνέχεια.

Apple δεν γουστάρω, Samsung το ίδιο, οπότε μένει η Huawei αλλά δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ και να μάθω το καινούργιο λογισμικό 

2 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Αφου ειμαστε 100% xiaomi θα προτεινω και το νεο παιχτη https://www.skroutz.gr/s/40766686/Xiaomi-13-Lite-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Μαύρο.html

Το έβλεπα χθες το συγκεκριμένο αλλά το απέρριψα επειδή είναι η lite έκδοση, τις άλλες δύο εκδόσεις δεν τις σκέφτομαι καν 😂😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, WestMan_swiftsport είπε

Apple δεν γουστάρω, Samsung το ίδιο, οπότε μένει η Huawei αλλά δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ και να μάθω το καινούργιο λογισμικό 

Το έβλεπα χθες το συγκεκριμένο αλλά το απέρριψα επειδή είναι η lite έκδοση, τις άλλες δύο εκδόσεις δεν τις σκέφτομαι καν 😂😂

Κοιτα συγκριτικα ειναι προφανως ανωτερο απο mi note 10. καλώς ή κακώς το 13 lite θεωρειται το... lite flagship

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kag1ante είπε

Κοιτα συγκριτικα ειναι προφανως ανωτερο απο mi note 10. καλώς ή κακώς το 13 lite θεωρειται το... lite flagship

Εννοείται αυτό που λες, αλλά προτιμώ να πάρω κινητό ενός χρόνου ή δύο πάρα lite έκδοση,  δεν τις γουστάρω καθόλου τις lite εκδόσεις 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Καλά υπάρχουν κι άλλες εταιρίες εκτος απο Apple, Samsung και Huawei 😉

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Καλά υπάρχουν κι άλλες εταιρίες εκτος απο Apple, Samsung και Huawei 😉

Σίγουρα, αλλά αφού με βόλεψε το τωρινό κινητό καθώς είναι το πρώτο Xiaomi που αγόρασα, θα πάω πάλι σε Xiaomi 😁

Δημοσ.
3 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε

Σίγουρα, αλλά αφού με βόλεψε το τωρινό κινητό καθώς είναι το πρώτο Xiaomi που αγόρασα, θα πάω πάλι σε Xiaomi 😁

δυο κινητα που θα κοιταζα ειναι αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/30591122/Motorola-Edge-20-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Frosted-Grey.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/36794392/Xiaomi-Poco-F4-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Night-Black.html

• Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, life is music είπε

Το Motorola καλό δείχνει αλλά δεν θέλω να αλλάξω εταιρία. Για το Poco σκέφτομαι αλλά το Poco F4 Gt 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Το Motorola καλό δείχνει αλλά δεν θέλω να αλλάξω εταιρία. Για το Poco σκέφτομαι αλλά το Poco F4 Gt 

Κοίτα να δεις είναι θέμα συνήθειας ..απλά το μοτορολα είναι ποιο γρήγορο λόγο του στοκ android ...ένα με το xiaomi μπορεί να έχεις θέματα με της διαφήμισης και τα updates αν θα γίνονται σωστά η όχι ....από εκεί και πέρα αν θες να πας στο xiaomi να πας...παντώς το μοτορολα είναι τοπ 

Δημοσ.

Αφού σας λέει από την αρχή ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΜΆΡΚΑ!!!!!

Και να μην του προτείνουμε άλλη μάρκα.

Τι δεν καταλαβαίνετε!!!!

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε

Κατι σε realme ισως; Με πολυ καλυτερο λογισμικο απο το miui.Και φυσικα υπαρχουν η oppo,η oneplus και το αδερφακι της huawei η honor οπου εχει κανονικα τα google services.

Δημοσ.

αγορασε οποιο μοντελο σου αρεσει, με μονη δικη μου συμβουλη να ειναι προσφατη παραγωγη, δηλαδη ποτε εγινε η συναρμολογιση. Συνηθως το γραφουν πισω, στο κατω μερος

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Κατι σε realme ισως; Με πολυ καλυτερο λογισμικο απο το miui.Και φυσικα υπαρχουν η oppo,η oneplus και το αδερφακι της huawei η honor οπου εχει κανονικα τα google services.

Τρία πουλάκια κάθονταν......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...