Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα πανω στο γραφειο ειχα ενα ποτηρι νερο που επεσε πανω στο πολυμπριζο το νερο.ολες οι συσκευες ηταν συνδεμενες στο πολυμπριζο και εκτος ρευματος εκτος απο το πολυμπριζο.Μετα απο 3 λεπτα επεσε το ρευμα.Πεταω πολυμπριζο παιρνω καινουριο ( νομιζω εννοειται) Θα παρω ενα apc συμφωνειτε;;2 ελα που δε θυμαμαι ποιες πριζες απο τη συσκευες επεσε το νερο ( τα σκουπισα βεβαια) οποτε βαζω μια μια στο νεο πολυμπριζο και αναβω;;; Και κανω το σταυρο μου;;; Οι συσκευες ειναι οθονη,μοντεμ και υπολογιστης αυτες οι 3 πριζες ηταν συνδεμενες πανω στο τροφοδοτικο.

Εννοειται οτι το ρευμα επανηλθε επεσε ο γενικος το σηκωσα εχω ρευμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα πολυμπιζα και οι υποδοχες που εχουν δεν ειναι waterproof. Οι υποδοχες που εχουν λεγονται μπριζες. Γι' αυτο και ονομαζονται πολυ - μπριζα.

Στις υποδοχες συνδεουμε τους ακροδεκτες των καλωδιων που τροφοδοτουν τις συσκευες με ρευμα. Αυτα λεγονται φις (οχι δεν ειναι στα αγγλικα το ψαρι), λεγεται και ρευματοληπτης. Αυτα σε μεγαλο βαθμο ειναι αδιαβροχα, αφου ειναι συνηθως απο το εργοστασιο και το συνολο της κατασκευης ειναι fix (απο πρεσα) και ειναι ενα κομματι. Μπορουν να βραχουν και αφου στεγνωσουν να συνδεθουν ξανα στην μπιζα. Για ταχυτερο στεγνωμα, υπαρχει και το σεσουαρ μαλλιων.

εαν ξεχασα σε κατι να σου απαντησω, κανε μια νεα ερωτηση

Επεξ/σία από lneam
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmayson είπε

Καλημερα πανω στο γραφειο ειχα ενα ποτηρι νερο που επεσε πανω στο πολυμπριζο το νερο.ολες οι συσκευες ηταν συνδεμενες στο πολυμπριζο και εκτος ρευματος εκτος απο το πολυμπριζο.Μετα απο 3 λεπτα επεσε το ρευμα.Πεταω πολυμπριζο παιρνω καινουριο ( νομιζω εννοειται) Θα παρω ενα apc συμφωνειτε;;2 ελα που δε θυμαμαι ποιες πριζες απο τη συσκευες επεσε το νερο ( τα σκουπισα βεβαια) οποτε βαζω μια μια στο νεο πολυμπριζο και αναβω;;; Και κανω το σταυρο μου;;; Οι συσκευες ειναι οθονη,μοντεμ και υπολογιστης αυτες οι 3 πριζες ηταν συνδεμενες πανω στο τροφοδοτικο.

Εννοειται οτι το ρευμα επανηλθε επεσε ο γενικος το σηκωσα εχω ρευμα.

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι τοποθετείς και χρησιμοποιείς τα πολύμπριζα με λάθος τρόπο.
Ο,τι κι αν αγοράσεις, εφόσον το τοποθετήσεις "ανάσκελα" σε οριζόντια επιφάνεια όπως το πάτωμα, και με ένα ποτήρι νερό πάνω του, να είσαι ευχαριστημένος που δεν σε έχει σκοτώσει.

Δημοσ.

Το πολυπριζο ειναι απο τα κλασσικα ασπρα; Αν ναι, το αφηνεις να στεγνωσει, δεν υπαρχει λογος να το πεταξεις.

Για τις συσκευες ,τις βαζεις πριζα και δοκιμαζεις και ο θεος βοηθος, αναλογα με το αν εχει αρπαξει κατι η οχι.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, snbblp είπε

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι τοποθετείς και χρησιμοποιείς τα πολύμπριζα με λάθος τρόπο.
Ο,τι κι αν αγοράσεις, εφόσον το τοποθετήσεις "ανάσκελα" σε οριζόντια επιφάνεια όπως το πάτωμα, και με ένα ποτήρι νερό πάνω του, να είσαι ευχαριστημένος που δεν σε έχει σκοτώσει.

....... εκτος και να προσπαθει να σχεδιασει το .... τελειο εγκλημα !!!!!!! χα χα χα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκει που πηρα το νεο πολυμπριζο μου ειπαν κοιτα και τη μπριζα του τοιχου μηπως καηκε και αυτη.Εβαλα στη μπριζα του τοιχου μια συσκευη λειτουργησε.Συνδεσα το νεο πολυμπριζο και εβαλα μια μια τις συσκευες πανω λειτουργησαν ολες για 14 λεπτα περιπου μετα τις εκλεισα.Εκτος απο το modem που λειτουργει εδω και 1,5 ωρα συνεχομενα.υγ1: το παλιο πολυμπριζο ειναι μαυρο και μαρκα mge( συγχωνευτηκε με την apc σωστα θυμαμαι;;) το νεο πολυμπριζο ειναι apc λευκο. Υγ2 Δηλαδη η προταση σου ειναι να τοποθετω αναποδα το πολυμπριζο στο πατωμα και οχι να προσεχουμε ωστε να μη ριχνουμε το νερο;;; Ειναι ασφαλες το πολυμπριζο αναποδα;; Πρωτη φορα το ακουω.Υγ 3 τη μπριζα του τοιχου πρεπει να την αλλαξω υπαρχει περιπτωση να επηρεαστηκε απο το παλιο πολυμπριζο;;; Δε υπηρχε περιπτωση να κρατησω το παλιο πολυμπριζο που επεσε νερο πανω. Οσοι γνωριζουν πειτε μου.Υγ 4 ναι φις λεγονται απο βιασυνη εγραψα πριζες.

Επεξ/σία από johnmayson
Δημοσ.
Στις 28/3/2023 στις 1:49 ΜΜ, johnmayson είπε

Εκει που πηρα το νεο πολυμπριζο μου ειπαν κοιτα και τη μπριζα του τοιχου μηπως καηκε και αυτη.Εβαλα στη μπριζα του τοιχου μια συσκευη λειτουργησε.Συνδεσα το νεο πολυμπριζο και εβαλα μια μια τις συσκευες πανω λειτουργησαν ολες για 14 λεπτα περιπου μετα τις εκλεισα.Εκτος απο το modem που λειτουργει εδω και 1,5 ωρα συνεχομενα.υγ1: το παλιο πολυμπριζο ειναι μαυρο και μαρκα mge( συγχωνευτηκε με την apc σωστα θυμαμαι;;) το νεο πολυμπριζο ειναι apc λευκο. Υγ2 Δηλαδη η προταση σου ειναι να τοποθετω αναποδα το πολυμπριζο στο πατωμα και οχι να προσεχουμε ωστε να μη ριχνουμε το νερο;;; Ειναι ασφαλες το πολυμπριζο αναποδα;; Πρωτη φορα το ακουω.Υγ 3 τη μπριζα του τοιχου πρεπει να την αλλαξω υπαρχει περιπτωση να επηρεαστηκε απο το παλιο πολυμπριζο;;; Δε υπηρχε περιπτωση να κρατησω το παλιο πολυμπριζο που επεσε νερο πανω. Οσοι γνωριζουν πειτε μου.Υγ 4 ναι φις λεγονται απο βιασυνη εγραψα πριζες.

δεν υπαρχει κανενα προβλημα στις ερωτησεις σου. Κανε αυτα που γνωριζεις

το πολυμπριζο αν ειναι επανω στο γραφειο και στις υποδοχες υπαρχουν μονο καλωδια με ακροδεκτες καθετους, μπορεις να το βαλεις πλαγια, μονο για θεμα design

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...