MadMike7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Ποιο είναι, από την εμπειρία σας, το καλύτερο κατάστημα για να στείλεις μεταχειρισμένα παιχνίδια; Ποιοι τα παίρνουν στις καλύτερες τιμές; Κάποια παιχνίδια δεν φεύγουν με τιποτα όσο φθηνά κι αν τα βάλεις αγγελία. Οπότε κάποιες φορές είναι η μόνη λύση.
Eddy_Gordo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Το καλύτερο είναι να στείλεις μειλ στο κάθε κατάστημα με τα παιχνίδια που έχεις και θα σου απαντήσουν πόσο τα κοστολογουν . Τώρα όσον αφορά τις αγγελίες μπορεί κάποιος να τα έχει ή απλά να μην τον ενδιαφέρει
dreaming123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δεν νομίζω να υππάρχει μαγαζί που να τα παίρνει πιο ακριβά απο τις αγγελίες. Και γνώμη μου είναι αν είναι το δώσεις στο x μαγαζί 3€ καλύτερα να το βάλεις 3€ αγγελία να το πάρει κάποιος απευθείας.
ilias78 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Το μαγαζί αποκλείεται να στο πάρει πιο ακριβά απο οτι στις αγγελίες. Μην ξεχνάς ότι κ αυτός πρέπει να βγάλει κάτι.
MadMike7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Σίγουρα δεν περιμένω μεγαλύτερη τιμή. Για παράδειγμα είχα καιρό αγγελία ένα Uncharted με γερμανικό εξώφυλλο, Platinum έκδοση στα 5 ευρώ. Επίσης είχα δεχθεί προσφορές στα 3 ευρώ και πάντα κωλουσε το πράγμα στα μεταφορικά. Πήγα στα public και το πήραν 3,5 ευρώ!! Ξερω οτι και το console club δέχεται μεταχειρισμένα σε ακόμα καλύτερες τιμές.
ObeyWario! Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Νομίζω αυτό που περιγράφεις είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας τα καταστήματα είναι αν θες να τα σκοτώσεις για να μην ασχοληθείς καθόλου Στη χειρότερη αν δεν φύγουν στον μήνα ρίξε τη τιμή και στο τέλος βάλτα σαν πακέτο σε καλύτερη τιμή απο μεμονωμένα για να φύγουν
MadMike7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Συμφωνώ και γι αυτό ρωτάω σε περίπτωση που δεν φεύγουν να μπορώ να ρωτήσω ένα αντικειμενικά καλό μαγαζί, να προσπαθήσω μετά να τα πουλήσω πακέτο στην τιμή εκείνη, αν τα θέλει κάποιος και αν δεν φύγουν να πάνε για ανταλλαγή.
Marcus_Fenix Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, MadMike7 είπε Σίγουρα δεν περιμένω μεγαλύτερη τιμή. Για παράδειγμα είχα καιρό αγγελία ένα Uncharted με γερμανικό εξώφυλλο, Platinum έκδοση στα 5 ευρώ. Επίσης είχα δεχθεί προσφορές στα 3 ευρώ και πάντα κωλουσε το πράγμα στα μεταφορικά. Πήγα στα public και το πήραν 3,5 ευρώ!! Ξερω οτι και το console club δέχεται μεταχειρισμένα σε ακόμα καλύτερες τιμές. Ποιος θα σωθει με 3-5 ευρω φιλε μου; Χαρισε το σε ενα πιτσιρικι και η χαρα που θα παρεις απο το χαμογελο του θα ειναι ανεκτιμητη! Κατα την γνωμη μου, δεν αξιζει να ασχολειται κανεις πλεον με δισκακια. Να πω οτι κραταγαν τιμη στον χρονο, τοτε ναι, θα αξιζε. 1
MadMike7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Marcus_Fenix είπε Ποιος θα σωθει με 3-5 ευρω φιλε μου; Χαρισε το σε ενα πιτσιρικι και η χαρα που θα παρεις απο το χαμογελο του θα ειναι ανεκτιμητη! Κατα την γνωμη μου, δεν αξιζει να ασχολειται κανεις πλεον με δισκακια. Να πω οτι κραταγαν τιμη στον χρονο, τοτε ναι, θα αξιζε. 5 από δω 5 από κει μαζεύεις ένα ποσό και τσιμπάς κατι που λείπει από τη συλλογή. Διαφωνώ με αυτό π λες για τα physical. Τουλάχιστον σ εμένα αρέσει να έχω physical συλλογή. Σίγουρα το προτιμώ απ το να δίνω 70 ή 80 ευρώ σε digital ή να περιμένω καιρό να πέσουν οι τιμές. Ειδικά για παιχνίδια που με ενδιαφέρει να τα παίξω day one ή αμεσα. Αλλα ο καθένας κάνει ό, τι τον ευχαριστει. Αυτό π λες θα έχει νόημα όταν επιτρέπουν, επιτέλους, να πουλάμε τα Digital με μεταφορά δικαιωμάτων. Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά δεν συμφέρει!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα