life is music Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 βοηθεια με την ρυθμιση της gcam σε 10 pro .....Εχω βαλει την gcam και απλα ενεργοποιησα το hdr+ μετα πηγα στην επιλογη νυχτερινη και τραβηξα μια φωτο ...Το ερωτημα μου ειναι το εξής ....Για να βγει μια καλη φωτογραφια πρεπει να πειράξω τπτ αλλο ?
GATE123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Ο @Antretng θα σου δώσει τα φώτα του δε αυτά τα θέματα.
life is music Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Ο @Antretng θα σου δώσει τα φώτα του δε αυτά τα θέματα. Κατάλαβα 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Ο @Antretng θα σου δώσει τα φώτα του δε αυτά τα θέματα. Θ σου παραθέσω μια φωτογραφία και θέλω να μου πεις αν είναι καλή ...την τράβηξα με την μαμά κάμερα ....είναι καλή ?
GATE123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, life is music είπε Κατάλαβα Θ σου παραθέσω μια φωτογραφία και θέλω να μου πεις αν είναι καλή ...την τράβηξα με την μαμά κάμερα ....είναι καλή ? Συγνώμη αλλά δυστυχώς δεν ασχολούμαι με φωτογραφίες. Απλά εάν τραβήξω καμία έτσι για την πλάκα μου . Είναι το μόνο που δεν με " τραβάει " και με απασχολεί.
Antretng Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο παρελθον θυμαμαι σου ειχα στειλει xml αλλα ουτε καν που το χες βαλει. Στο thread με τα συγκριτικα, σου ειπα κανα 2 αλλαγες που θελει αλλα δεν ασχοληθηκες. Τωρα αν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθει πραγματικα, μεινε με στοκ μα καλυτερα θα τραβαει. Επισης να πω οτι δεν ειναι και οτι πιο ωραιο να στελνουμε pm σε αγνωστους ζητώντας τους τηλεφωνο να μιλησουμε. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν απάντησα ενώ με τάγκαρε ο @GATE123 για να σε βοηθησω. Αν τωρα θες να ασχοληθεις λιγο και να πουμε κάποια πράγματα δημοσια (ωστε να βοηθηθουν και αλλα μελη) έχει καλώς. Αλλιως θα αρχισω στο τελος να χρεώνω τα xml Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από Antretng
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα