Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες ψαχνω να αγορασω το πρωτο μου σμαρτγοτς,το μπατζετ μου ειναι κατω απο 200,τα δυο βασικοτερα κριτηρια μου ειναι να εχει μια τυπικη αυτονομια με χαλαρη χρηση ημερων οχι μερας που εχουν τα samsung(ξερω γιατι φορανε λογισμικο με οτι συνεπαγεται),και το δευτερο κριτηριο να μπορω να πληρωνω με nfc ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ INTERNET,κατεληξα σε αυτο το ρολοι μου αρεσε αλλα δεν βρισκω στο σκρουτζ σχολια μονο κατι για garmin pay αυτο τι ειναι(ειμαι και αμπαλος με αυτα)?μπορω να κουμπωσω καποια απο τις καρτες μου?εχω και μαστερκαρτ αλφα αν παιζει ρολο

revolut και τετοια δεν εχω

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, di maria kun είπε

,και το δευτερο κριτηριο να μπορω να πληρωνω με nfc ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ INTERNET,κατεληξα σε αυτο το ρολοι μου αρεσε αλλα δεν βρισκω στο σκρουτζ σχολια μονο κατι για garmin pay αυτο τι ειναι(ειμαι και αμπαλος με αυτα)?μπορω να κουμπωσω καποια απο τις καρτες μου?εχω και μαστερκαρτ αλφα αν παιζει ρολο

revolut και τετοια δεν εχω

δες εδω

https://www.garmin.com/en-US/garmin-pay/

https://www.garmin.com/en-US/garminpay/banks/

• Like 1
Δημοσ.

Στο κλασσικό Vivoactive 4 είχα κάνει πληρωμές με nfc χωρίς internet.

Χρειάζεται το garmin pay, που περνάς τα στοιχεία από κάρτα/ες

Υποστηρίζει περισσότερες από μία κάρτες αλλά δεν σε αφήνει να επιλέξεις. Όταν πρέπει να γίνει η πληρωμή με μία συγκεκριμένη κάρτα (όχι την προεπιλεγμένη) χρειάζεται να γίνει αναστολή της από το τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, lneam είπε

Εχει πολλές ελληνικές. Έχω και Mastercard alpha μεταξύ άλλων που είναι στη λίστα. Άρα θα είμαι οκ. Περισσότερο ξέρεις τι δεν κατάλαβα αν αυτό το garmin pay είναι συμβατό με τα pos που έχουν στην Ελλάδα. Γιατί συνήθως λένε applepay google pay δεν λένε για garmin pay. 

2 ώρες πριν, elio_1 είπε

Στο κλασσικό Vivoactive 4 είχα κάνει πληρωμές με nfc χωρίς internet.

Χρειάζεται το garmin pay, που περνάς τα στοιχεία από κάρτα/ες

Υποστηρίζει περισσότερες από μία κάρτες αλλά δεν σε αφήνει να επιλέξεις. Όταν πρέπει να γίνει η πληρωμή με μία συγκεκριμένη κάρτα (όχι την προεπιλεγμένη) χρειάζεται να γίνει αναστολή της από το τηλέφωνο.

Τι εννοείς δεν αφήνει να επιλέξεις.?Μήπως όπως στο google pay που μπορείς να βάζεις αυλες κτλ και κάθε φορά να επιλέγεις εσύ από που τραβήχτηκαν τα χρήματα.

Αν ναι δεν νομίζω να με απασχολείται τουλάχιστον στο ρολόι σκοπεύω να βάλω μόνον μια κάρτα και να υπάρχει πάντα αυτή σαν προεπιλογή 

Αν υπάρχει κάτοχος της συσκευής ας μας πει δυο λόγια δεν βλέπω και δικό του θέμα 

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.

Καλημέρα,

το vivoactive συγκεκριμένα δεν το ξέρω σε λεπτομέρεια, αλλά χρησιμοποιώ Fenix (Garmin και αυτό, οπότε πάνω-κάτω ίδιο λογισμικό)
Το Garmin pay, εφόσον έχεις συμβατή κάρτα, παίζει μια χαρά σε όλα τα POS που δέχονται ανέπαφες συναλλαγές.
Είναι ο καθημερινός τρόπος πληρωμής μου εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

Στο Fenix 7X, σε αφήνει κανονικά να επιλέξεις με ποια από τις κάρτες που έχεις περάσει θες να πληρώσεις. (swipe up/down για να βρεις αυτή που θες)
Δεν ξέρω αν το vivoactive έχει κάτι διαφορετικό....

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Εχει πολλές ελληνικές. Έχω και Mastercard alpha μεταξύ άλλων που είναι στη λίστα. Άρα θα είμαι οκ. Περισσότερο ξέρεις τι δεν κατάλαβα αν αυτό το garmin pay είναι συμβατό με τα pos που έχουν στην Ελλάδα. Γιατί συνήθως λένε applepay google pay δεν λένε για garmin pay. 

Τι εννοείς δεν αφήνει να επιλέξεις.?Μήπως όπως στο google pay που μπορείς να βάζεις αυλες κτλ και κάθε φορά να επιλέγεις εσύ από που τραβήχτηκαν τα χρήματα.

Αν ναι δεν νομίζω να με απασχολείται τουλάχιστον στο ρολόι σκοπεύω να βάλω μόνον μια κάρτα και να υπάρχει πάντα αυτή σαν προεπιλογή 

Αν υπάρχει κάτοχος της συσκευής ας μας πει δυο λόγια δεν βλέπω και δικό του θέμα 

σε πρωτη φαση, ειναι καλο να ρωταμε γενικα τους αλλους. Απο ενα σημειο και μετα το καλυτερο ειναι ο αντιπροσωπος.

σε αυτη την σελιδα, στο κατω μερος υπαρχουν ολα τα στοιχεια του  https://garmin.gr/

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lneam είπε

σε πρωτη φαση, ειναι καλο να ρωταμε γενικα τους αλλους. Απο ενα σημειο και μετα το καλυτερο ειναι ο αντιπροσωπος.

σε αυτη την σελιδα, στο κατω μερος υπαρχουν ολα τα στοιχεια του  https://garmin.gr/

τους εστειλα,περισσοτερο ηθελα καμια γνωμη χρηστη γιατι ειναι λιγο μπερδεμα αλλα σμαρτφον εχουν προυποθεση ιντερνετ για πληρωμες αλλα οχι εκει μπερδευτηκα λιγο.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, di maria kun είπε

τους εστειλα,περισσοτερο ηθελα καμια γνωμη χρηστη γιατι ειναι λιγο μπερδεμα αλλα σμαρτφον εχουν προυποθεση ιντερνετ για πληρωμες αλλα οχι εκει μπερδευτηκα λιγο.

ενα πολυ καλο καταστημα, με υπαλληλους εμπειρους στην garmin ειναι το egalaxy.gr στην αλιμου και βουλιαγμενης κοντα στο μετρο

Επικοινωνία
  • Κεντρικό Κατάστημα: Λεωφόρος Αλίμου 127, 16452, Αργυρούπολη
    Υποκατάστημα: Πεντέλης 2 & Χαρ. Τρικούπη, 14671, Νέα Ερυθραία
  • Τηλέφωνο:
  • Email:
Δημοσ.
21 ώρες πριν, di maria kun είπε

Έχω βάλει 2 κάρτες, icard και revolut.

Default είναι η icard.

Αν χρειαστεί να πληρώσω με revolut κάνω αναστολή λειτουργίας της icard και μετά την πληρωμή την επαναφέρω.

So simple....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...