Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, δεν είμαι από επαρχία, είμαι από μεσόγεια και είμαι ήδη φοιτητής, απλά λόγω κάποιων συγκυριών δεν μπόρεσα να μείνω στο σπίτι της μητέρας μου στην Νέα Σμύρνη και ήμουνα στο πήγαινε έλα συνέχεια, πολύ σπάνια έβγαινα Αθήνα όταν ήμουν πιο μικρός, αλλά τώρα όλα είναι έτοιμα  και θα πηγαίνω για κάποιες μέρες. Ποιες περιοχές να προσέχω άμα βγαίνω τη νύχτα ? Από φίλους που έχω μου λένε διάφορα για ναρκωτικά κόσμο της νύχτας συμμορίες νεαρών αναρχικους φοιτητες που κάνουν επεισόδια κλπ. Ισχύουν όλα αυτά και αν ναι σε τι βαθμό? 

Επεξ/σία από BayernMunich
Δημοσ.

Ε δεν θελει πολυ μυαλο οτι το κεντρο ειναι λιγο ghetto, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πράγματα.

πχ. τα πρεζονια δεν θα σε μαχαιρώσουνε, απλα θα σε πρηξουνε για να κανα ψιλο.

δεν ειναι και Philadelphia, USA

Δημοσ.

ολες οι μεγαλουπολεις στο πλανητη εχουν συμμοριες, ναρκωτικα, κλεφτες, ληστες, αναρχικους, κλπ.......... αλλα δε θα σε πιεσει κανεις να αγορασεις drugs ή να πεταξεις μολοτωφ........

Δεν πιανω το νοημα σου και τι ακριβως ψαχνεις........ αν δεις αναρχικους πηγαινε απο την αλλη πλευρα και φυγε......

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Oχι δεν θα ελεγα πως ειναι επικίνδυνη πολη η Αθήνα. Αβολη υπο προϋποθέσεις για την μετακίνηση σου ισως, επικίνδυνη ομως οχι.

Τις περιοχές που θα πρεπει να προσέχεις, δεν εχεις καν λογο να τις επισκεφθεις. Θέλω να πω οκ, τριγύρω απο την Ομονοια ισως είναι καπως shady καταστασεις το βραδυ (και οχι απαραίτητα επικίνδυνες αν απλα περπατας, αλλα σαφως ακαλαισθητες), ομως τι λογο έχεις να βρεθεις εκει?

Στατιστικά στα μερη στα οποια θα βγαινεις θα ειναι ενταξει απο αυτην την αποψη, αφου θα εχει κοσμο που θα κανει το ίδιο. Αν βγεις Κεντρο τυπου Κολοκοτρώνη, Θησειο, Εξαρχεια, Κολωνάκι ξερωγω ή Νεα Ερυθραία,  Χαλάνδρι,  Γλυφαδα, τι περίεργο να συμβει. Τωρα αν πας σε καποια ξεκαρφωτη περιοχή, παλι δεν θα εχεις πρόβλημα εικάζω γιατι αποκλείεται να δεις στον χαρτη τον Λοφο Σκουζε και να πεις "α καλη φαση, κατσε να παω". Κάποιος φιλος σου θα ειναι απο κει και θα γνωρίζει που να πάτε.

Οσο για τα ναρκωτικά, εκει κι αν δεν είναι θεμα περιοχής. Ειναι θεμα επιλογών και παρεας, δεν πιστευω δηλαδη στο Λιοπεσι, τον Ωρωπό ή στην Κόρινθο να μην εχει τέτοια φαινομενα, απλως συνειδητά δεν τα επιλεγει κανεις (ή τα επιλεγει). Ε το ιδιο και στην Αθηνα.

Οι αναρχικοι με τα επεισόδια υφιστανται σε συγκεκριμένα σημεια, συγκεκριμένες ωρες και το μεγαλο πρόβλημα ειναι στα καταστήματα και στις μετακινήσεις, δεν ειναι κατι που σου σκαει ξαφνικα μπροστά σου, ξέρεις ποτε γινονται και ξέρεις πως να τα αποφυγεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Oχι δεν θα ελεγα πως ειναι επικίνδυνη πολη η Αθήνα. Αβολη υπο προϋποθέσεις για την μετακίνηση σου ισως, επικίνδυνη ομως οχι.

Τις περιοχές που θα πρεπει να προσέχεις, δεν εχεις καν λογο να τις επισκεφθεις. Θέλω να πω οκ, τριγύρω απο την Ομονοια ισως είναι καπως shady καταστασεις το βραδυ (και οχι απαραίτητα επικίνδυνες αν απλα περπατας, αλλα σαφως ακαλαισθητες), ομως τι λογο έχεις να βρεθεις εκει?

Στατιστικά στα μερη στα οποια θα βγαινεις θα ειναι ενταξει απο αυτην την αποψη, αφου θα εχει κοσμο που θα κανει το ίδιο. Αν βγεις Κεντρο τυπου Κολοκοτρώνη, Θησειο, Εξαρχεια, Κολωνάκι ξερωγω ή Νεα Ερυθραία,  Χαλάνδρι,  Γλυφαδα, τι περίεργο να συμβει. Τωρα αν πας σε καποια ξεκαρφωτη περιοχή, παλι δεν θα εχεις πρόβλημα εικάζω γιατι αποκλείεται να δεις στον χαρτη τον Λοφο Σκουζε και να πεις "α καλη φαση, κατσε να παω". Κάποιος φιλος σου θα ειναι απο κει και θα γνωρίζει που να πάτε.

Οσο για τα ναρκωτικά, εκει κι αν δεν είναι θεμα περιοχής. Ειναι θεμα επιλογών και παρεας, δεν πιστευω δηλαδη στο Λιοπεσι, τον Ωρωπό ή στην Κόρινθο να μην εχει τέτοια φαινομενα, απλως συνειδητά δεν τα επιλεγει κανεις (ή τα επιλεγει). Ε το ιδιο και στην Αθηνα.

Οι αναρχικοι με τα επεισόδια υφιστανται σε συγκεκριμένα σημεια, συγκεκριμένες ωρες και το μεγαλο πρόβλημα ειναι στα καταστήματα και στις μετακινήσεις, δεν ειναι κατι που σου σκαει ξαφνικα μπροστά σου, ξέρεις ποτε γινονται και ξέρεις πως να τα αποφυγεις.

Αν θέλω πχ να βγω σε περιοχές όπως Πατήσια Πειραιά Περιστέρι Αιγάλεω Μπραχάμι Γκάζι Σεπόλια κλπ το βράδυ σε διάφορα σοκάκια και άλση , εκεί είναι ήρεμα η κυκλοφορούν περίεργοι καγκουρες και όλα τα σχετικά? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BayernMunich είπε

Αν θέλω πχ να βγω σε περιοχές όπως Πατήσια Πειραιά Περιστέρι Αιγάλεω Μπραχάμι Γκάζι Σεπόλια κλπ το βράδυ σε διάφορα σοκάκια και άλση , εκεί είναι ήρεμα η κυκλοφορούν περίεργοι καγκουρες και όλα τα σχετικά? 

Δεν την αράζεις καλύτερα στα Μεσόγεια να τελειώνεις ; 

Τώρα βέβαια, από που κι ως που από Νέα Σμύρνη βάζεις τον εαυτό σου στο σενάριο ότι θα κυκλοφορείς μόνος σε σκοτεινό σοκάκι των (κάτω, γιατί τα άνω είναι μια χαρά) Πατησίων ή των Σεπολίων στις 3 η ώρα τα χαράματα, είναι θέμα προς συζήτηση 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BayernMunich είπε

Τι να κάνεις βραδυ σε σοκάκια και άλση;

Δημοσ.

Ευτυχώς που στο Μπραχάμι δεν έχουμε άλση για να κυκλοφορούν περίεργοι καγκουρες. Για τα σοκάκια δεν παίρνω και όρκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι να κάνεις βραδυ σε σοκάκια και άλση;

Βόλτα και αραγμα

7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δεν την αράζεις καλύτερα στα Μεσόγεια να τελειώνεις ; 

Τώρα βέβαια, από που κι ως που από Νέα Σμύρνη βάζεις τον εαυτό σου στο σενάριο ότι θα κυκλοφορείς μόνος σε σκοτεινό σοκάκι των (κάτω, γιατί τα άνω είναι μια χαρά) Πατησίων ή των Σεπολίων στις 3 η ώρα τα χαράματα, είναι θέμα προς συζήτηση 

Ε που αράζουν οι φοιτητές γενικά δε ξέρω, εγώ  είπα κάποιες γνωστές επικίνδυνες περιοχές απλώς 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BayernMunich είπε

Ε που αράζουν οι φοιτητές γενικά δε ξέρω, εγώ  είπα κάποιες γνωστές επικίνδυνες περιοχές απλώς 

E γενικά δε νομίζω να αράζει και πολύς κόσμος στα σοκάκια και στα άλση 2 τα χαράματα

Οι δε περιοχές που είπες, δε θα έλεγα καν ότι συγκαταλέγονται στις πιο "ύποπτες" της Αθήνας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

E γενικά δε νομίζω να αράζει και πολύς κόσμος στα σοκάκια και στα άλση 2 τα χαράματα

Οι δε περιοχές που είπες, δε θα έλεγα καν ότι συγκαταλέγονται στις πιο "ύποπτες" της Αθήνας...

Τα Σεπόλια και τα Πατήσια δεν είναι ύποπτες περιοχές? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BayernMunich είπε

Τα Σεπόλια και τα Πατήσια δεν είναι ύποπτες περιοχές? 

Πολύ...Το νου σου....

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, BayernMunich είπε

κλπ το βράδυ σε διάφορα σοκάκια και άλση ,

Spoiler

Όποιος πηδάει πολλά αγγούρια....

Θα πω εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...