Προς το περιεχόμενο

Citroen C4 η Hyundai S Coupe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. 

Λοιποοοον. 24 χρόνων μαντραχαλος θέλω κάτι που να μην είναι και τόσο ελαφρύ. Τι εννοώ? Τώρα είμαι με ένα honda civic του 98 και ειλικρινά νιώθω ότι είμαι με τα πόδια στον δρόμο. Η μάνα μου έχει ένα fiat punto του 98 και το νιώθω πιο ήσυχο και στιβαρό. Μεγάλη συζήτηση αυτή οπότε πάμε παρακάτω. 

Είμαι μεταξύ του Citroen C4 coupe από το 2006+ και του Hyundai S Coupe 2002+

Και τα 2 1.600 κυβικά αφού θα έχω πάλι τα ίδια τέλη με το 1.4 honda civiv που έχω. 

Υγραέριο θα βάλω (η θα προτιμούσα να έχει ήδη επάνω μιας και πολλά μοντέλα έχω δει ότι έχουν πάνω) 

Σε γενικότερα πλαίσια ακούω ότι ο καρχαρίας (Hyundai) είναι εξαιρετικά αξιόπιστο αλλα και ο αδελφός του φίλου μου που έχει το C4 1.6 vts δεν του έχει βγάλει κάτι στα 100.000 χιλιόμετρα που το έχει το αμάξι στην κατοχή του. 

Η τοποθέτηση σας είναι πολύτιμη ❤️

Δημοσ.

To C4 ξέρω να είναι κάργα προβληματικό στα ηλεκτρονικα του.

S coupe ήταν το πρωτο που βγήκε και σίγουρα δεν το θες.

Coupe ok απο εμφάνιση,αλλιώς είναι αδιάφορο οδηγικά με 105? άλογα σε βαρύ σκαρί.Αλλά και απροβλημάτιστο,αρκεί να μην πάρεις κανενα τούρμπο που ήταν ελληνική μετατροπή με άπειρα προβλήματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

To C4 ξέρω να είναι κάργα προβληματικό στα ηλεκτρονικα 

Κλασσική ατάκα για τα γαλλικά. Πρέπει να εδώ αλλάξει γύρω στα 5 Citroen και το c4 από το 2006 μια κλειδαριά πορτμπαγκάζ έβγαλε. Τα λες και ζημιάρικα 😂

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Κλασσική ατάκα για τα γαλλικά. Πρέπει να εδώ αλλάξει γύρω στα 5 Citroen και το c4 από το 2006 μια κλειδαριά πορτμπαγκάζ έβγαλε. Τα λες και ζημιάρικα 😂

Προσωπική άποψη δεν έχω καθώς δεν πέρασε κάποιο απο τα χέρια μου.Οτι διάβαζα σε φόρα.Συνάδελφος που είχε το κουπέ c4 ηταν σε άθλια κατάσταση αλλά αυτός ήταν ικανός να διαλύσει ότι όχημα και να είχε οπότε δεν τον λαμβάνω υπόψη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Προσωπική άποψη δεν έχω καθώς δεν πέρασε κάποιο απο τα χέρια μου.Οτι διάβαζα σε φόρα.Συνάδελφος που είχε το κουπέ c4 ηταν σε άθλια κατάσταση αλλά αυτός ήταν ικανός να διαλύσει ότι όχημα και να είχε οπότε δεν τον λαμβάνω υπόψη.

Έχει πέσει και σε συνάδελφο τέτοιο c4 με βλάβες εγκεφάλους κιόλας αλλά δεν ξέρω πως και τι. Και ο ξάδερφος μου που είχε δεν είχε θέματα. Εμένα έχουν περάσει zx, saxo, xsara και c4 δεν είχα ποτέ θέματα αν εξαιρέσεις κάποια λόγω χρόνων (αντλία πλυστικού, κάνα γρύλο) αλλά ποτέ μηχανικά ή κάτι χοντρό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Μάλλον θα πάω σε κάτι πιο μικρό γιατί το 90% των χιλιομέτρων που κάνω είναι στην πόλη. Θα γλυτώνω και λίγα χρήματα από τα τέλη. 

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...