Προς το περιεχόμενο

Περιοδικό Retro Gamer

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
έχω φάει κόλλημα να βρω όλα εκείνα τα παιχνίδια στο gameboy που ήθελα απο πιτσιρίκι, αλλά δεν απέκτησα ποτέ.

φιλε μου,αν ψαχνεις συγκεκριμενους τιτλους πες μου ποιους...

εχω ενα γνωστο που ειναι μεσ'στα πραγματα στην nintendo.πες μου τι θες και θα κοιταξω τι μπορω να κανω...αν τους βρω,σου λεω τιμη και αποφασιζεις ;-)

Δημοσ.

emena eixe perasi apo ta xeria moy ena agkliko "komati" poy legotan dragon 1982 (dixtixos den thimame perisotera!) poy sindea me kasetofono gia na peksw!:) pwpw ala xronia... i kathe dekaetia ta dikatis!

Δημοσ.
φιλε μου' date='αν ψαχνεις συγκεκριμενους τιτλους πες μου ποιους...

εχω ενα γνωστο που ειναι μεσ'στα πραγματα στην nintendo.πες μου τι θες και θα κοιταξω τι μπορω να κανω...αν τους βρω,σου λεω τιμη και αποφασιζεις ;-)[/quote']

Αμα καταφέρει να βρεί το double dragon 1, το donkey kong, το donkey kong land 2 και 3, το motocross madness , το zelda ,το super mario land 2, το wario land 2 , και το batman, θα τον ευγνομονω για πάντα :) .

Απότι βλέπω απο τα μηνύματα σας, η retromania έχει εξαπλωθεί και στην Ελλάδα τελικά, και να φανταστείτε πως είμαι μόλις 21! Κάποιος απο εσάς είπε για το saturn. Ξέρω ενα κατάστημα στου Ζωγράφου που έχει αρκετά games σε καλές τιμές. Είναι το teleclub, κοντά στην πλατεία που στρίβει το 235.

Δημοσ.
Ξέρω ενα κατάστημα στου Ζωγράφου που έχει αρκετά games σε καλές τιμές. Είναι το teleclub, κοντά στην πλατεία που στρίβει το 235.
ana kai pswnizw apo ebay thn epomenh fora pou 8a peraseis sygkrathse kamia timh na mou peis dioti menw xania ellada kai mou peftei ligo makria :(

Απότι βλέπω απο τα μηνύματα σας, η retromania έχει εξαπλωθεί και στην Ελλάδα τελικά, και να φανταστείτε πως είμαι μόλις 21!
asta na pan e3aplwne taxythta s olo ton kosmo kai den mporoume na broume sthna retro :(
Δημοσ.

Απλα επειδη εχει δυο λαμπακια ειναι πολυ πιο ευκολο να συγχρονησεις τις αλλαγες.Οπως και να χει παντως μια χαρα παιζουμε και οι δυο.

SEGA RULES...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...