litenant Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 xaxaxa.. pantos oloi milame san 50arides kai pistevo oti kaneis mas den einai to poli 28-29 eton:)
bjorg Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 έχω φάει κόλλημα να βρω όλα εκείνα τα παιχνίδια στο gameboy που ήθελα απο πιτσιρίκι, αλλά δεν απέκτησα ποτέ. φιλε μου,αν ψαχνεις συγκεκριμενους τιτλους πες μου ποιους... εχω ενα γνωστο που ειναι μεσ'στα πραγματα στην nintendo.πες μου τι θες και θα κοιταξω τι μπορω να κανω...αν τους βρω,σου λεω τιμη και αποφασιζεις ;-)
gk1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 emena eixe perasi apo ta xeria moy ena agkliko "komati" poy legotan dragon 1982 (dixtixos den thimame perisotera!) poy sindea me kasetofono gia na peksw! pwpw ala xronia... i kathe dekaetia ta dikatis!
theoritikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 φιλε μου' date='αν ψαχνεις συγκεκριμενους τιτλους πες μου ποιους...εχω ενα γνωστο που ειναι μεσ'στα πραγματα στην nintendo.πες μου τι θες και θα κοιταξω τι μπορω να κανω...αν τους βρω,σου λεω τιμη και αποφασιζεις ;-)[/quote'] Αμα καταφέρει να βρεί το double dragon 1, το donkey kong, το donkey kong land 2 και 3, το motocross madness , το zelda ,το super mario land 2, το wario land 2 , και το batman, θα τον ευγνομονω για πάντα . Απότι βλέπω απο τα μηνύματα σας, η retromania έχει εξαπλωθεί και στην Ελλάδα τελικά, και να φανταστείτε πως είμαι μόλις 21! Κάποιος απο εσάς είπε για το saturn. Ξέρω ενα κατάστημα στου Ζωγράφου που έχει αρκετά games σε καλές τιμές. Είναι το teleclub, κοντά στην πλατεία που στρίβει το 235.
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Ξέρω ενα κατάστημα στου Ζωγράφου που έχει αρκετά games σε καλές τιμές. Είναι το teleclub, κοντά στην πλατεία που στρίβει το 235. ana kai pswnizw apo ebay thn epomenh fora pou 8a peraseis sygkrathse kamia timh na mou peis dioti menw xania ellada kai mou peftei ligo makria Απότι βλέπω απο τα μηνύματα σας, η retromania έχει εξαπλωθεί και στην Ελλάδα τελικά, και να φανταστείτε πως είμαι μόλις 21! asta na pan e3aplwne taxythta s olo ton kosmo kai den mporoume na broume sthna retro
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Daredevil το NiGHTS το πηρες; oxi akoma alla 8a to parw....
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Απλα κορυφαιο... Sonic team..... edw einai mia lista me ta kalytera paixnidia gia Sega Saturn mazi me periferika klp klp eixan bgei toso wraia Paixnidia....
Stormwatch Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Και γω ξαναπηρα τελευταια Saturn γιατι το παλιο ειχε παραδωσει το πνευμα του και πορωθηκα
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 stormwatch kykloforei kai ena modchip:) pammf8hno
Stormwatch Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δεν χρειαζεται.Εχω την εκδοση με τα οβαλ κουμπια και το swap trick δουλευει πανευκολα.
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 lol s ayth den douleyei to tsip lol egw exw thn allh kai se keinh douleyei to swap alla den maresei na thn talaiporw
Stormwatch Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Απλα επειδη εχει δυο λαμπακια ειναι πολυ πιο ευκολο να συγχρονησεις τις αλλαγες.Οπως και να χει παντως μια χαρα παιζουμε και οι δυο. SEGA RULES...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.