Προς το περιεχόμενο

Περιοδικό Retro Gamer

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς τεύχη του περιοδικού retro gamer? Αν δεν θέλει να τα πουλήσει θα ήθελα να βγάλω μερικές φωτοτυπίες και να γράψω τα cd.

Retro Gamer

=========

Αυτά έχω

retro5small.jpgretro4small.jpg

Αυτά μου λείπουν

retro3small.jpgretro2small.jpgretro1small.jpg

greece_gl_e0.gif

Ελλαδάρα Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
O Papasotiriou prepei na krataei palia tefhi...

Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό το περιοδικό εξαντλείται!!! Προχθές έφερε το καινούριο τεύχος και έχουν μείνει μόνο λίγα αντίτυπα...

greece_gl_e0.gif

Δημοσ.

Είναι ένα περιοδικό που ασχολείται με τους υπολογιστές που έκαναν θραύση την δεκαετία 80-90 πολύ πριν τους θηριώδεις pentium και τις soundblaster audigy...

Σου λέει τίποτα το όνομα Amiga, Commodore, Amstrad...

Agony Intro 1992!!! Για να ακούσετε το κομμάτι πρέπει να έχετε το Winamp ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που να αναπαράγει .mod αρχεία.

greece_gl_e0.gif

Δημοσ.
Sotris,kanto zip to arxeio giati se mod den katevainei.To katalavainei san keimeno.

Όπως διατάξετε... κάνε κλικ επάνω και καλή ακρόαση...

Δημοσ.
kala efoson oloi trelaineste gia retro mixanimata... giati kaneis de goustarei na agorasei tin amiga 600 mou!?:( :( :(

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δύσκολα θα καταφέρεις να την πουλήσεις... Με το WinUAE (amiga emulator για pc) να εξομοιώνει τέλεια τα παιχνίδια που ανέφερες καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω!

Εξάλλου εγώ προσωπικά από την εποχή της amiga 4 παιχνίδια με συγκινούσαν: North and South, Civilization, Agony and Blood Money.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω!!!! Γι' αυτό το λόγο δεν πρόκειτε να πουλήσω τον Amstrad CPC 6128 μου!!!

Target Renegade rules man!!!!!

74.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...