thms95 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους , μόλις πήρα μια Android tv για το δωμάτιο και δεν έχω κεραία . Έλεγα να βάλω εσωτερικού τύπου αλλά το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και τίποτα …. Μπορεί κάποιος να μου πει τρόπο να ρυθμίσω το Kodi για να βλέπω ελληνικά κανάλια ; Είμαι αρχάριος για αυτό και θέλω τα φώτα σας !!! ευχαριστώ!!!!!
smpt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Άσχετο με αυτό που ζητάς αλλά σκέψου την λύση μια απλής κεραίας στο μπαλκόνι. Εγώ έχω κρεμάσει μια πλέγματος στον τοίχο και δεν βλέπει καν τις κεραίες εκπομπής. Υπάρχει εξάρτημα που βγάζει το καλώδιο από πόρτα/παράθυρο χωρίς να κάνεις τρύπες.
johnmpak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 υπάρχει η εφαρμογή greek tv που έχει όλα τα ελληνικά κανάλια
thms95 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Παιδιά καλημέρα και ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν , κατέβασα το Greektv και βολεύει . Το θέμα είναι , θα κρατήσει ανοιχτή αυτή η εφαρμογή ή θα σταματήσει καμία μέρα έτσι στα ξαφνικά ; Παρεπιπτόντως δοκίμασα και μια κεραία εσωτερικού χώρου αλλά τζίφος . Σήμερα θα δοκιμάσω άλλη αλλά πιστεύω τζάμπα θα προσπαθήσω . Μένω σε 1ο όροφο άρα δεν βολεύει ούτε να τραβήξω καλώδιο από τον 5ο που είναι οι κεραίες αλλά ούτε να βάλω στη βεράντα μου κεραία εξωτερική .
Λύση atrwtos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, thms95 είπε Παιδιά καλημέρα και ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν , κατέβασα το Greektv και βολεύει . Το θέμα είναι , θα κρατήσει ανοιχτή αυτή η εφαρμογή ή θα σταματήσει καμία μέρα έτσι στα ξαφνικά ; Παρεπιπτόντως δοκίμασα και μια κεραία εσωτερικού χώρου αλλά τζίφος . Σήμερα θα δοκιμάσω άλλη αλλά πιστεύω τζάμπα θα προσπαθήσω . Μένω σε 1ο όροφο άρα δεν βολεύει ούτε να τραβήξω καλώδιο από τον 5ο που είναι οι κεραίες αλλά ούτε να βάλω στη βεράντα μου κεραία εξωτερική . Δικαιολογημένη η ανησυχία σου δε και εδώ.
thms95 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Οκ θα δοκιμάσω και την λύση του nexus μόλις εξαντλήσω τις κεραίες του καταστήματος που δουλεύω 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα