Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , μόλις πήρα μια Android tv για το δωμάτιο και δεν έχω κεραία . Έλεγα να βάλω εσωτερικού τύπου αλλά το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και τίποτα …. Μπορεί κάποιος να μου πει τρόπο να ρυθμίσω το Kodi για να βλέπω ελληνικά κανάλια ; Είμαι αρχάριος για αυτό και θέλω τα φώτα σας !!!

ευχαριστώ!!!!!

Δημοσ.

Άσχετο με αυτό που ζητάς αλλά σκέψου την λύση μια απλής κεραίας στο μπαλκόνι.

Εγώ έχω κρεμάσει μια πλέγματος στον τοίχο και δεν βλέπει καν τις κεραίες εκπομπής. Υπάρχει εξάρτημα που βγάζει το καλώδιο από πόρτα/παράθυρο χωρίς να κάνεις τρύπες.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα και ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν , κατέβασα το Greektv και βολεύει . Το θέμα είναι , θα κρατήσει ανοιχτή αυτή η εφαρμογή ή θα σταματήσει καμία μέρα έτσι στα ξαφνικά ; Παρεπιπτόντως δοκίμασα και μια κεραία εσωτερικού χώρου αλλά τζίφος . Σήμερα θα δοκιμάσω άλλη αλλά πιστεύω τζάμπα θα προσπαθήσω . Μένω σε 1ο όροφο άρα δεν βολεύει ούτε να τραβήξω καλώδιο από τον 5ο που είναι οι κεραίες αλλά ούτε να βάλω στη βεράντα μου κεραία εξωτερική . 

• Λύση
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, thms95 είπε

Παιδιά καλημέρα και ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν , κατέβασα το Greektv και βολεύει . Το θέμα είναι , θα κρατήσει ανοιχτή αυτή η εφαρμογή ή θα σταματήσει καμία μέρα έτσι στα ξαφνικά ; Παρεπιπτόντως δοκίμασα και μια κεραία εσωτερικού χώρου αλλά τζίφος . Σήμερα θα δοκιμάσω άλλη αλλά πιστεύω τζάμπα θα προσπαθήσω . Μένω σε 1ο όροφο άρα δεν βολεύει ούτε να τραβήξω καλώδιο από τον 5ο που είναι οι κεραίες αλλά ούτε να βάλω στη βεράντα μου κεραία εξωτερική . 

Δικαιολογημένη η ανησυχία σου δε και εδώ.

Δημοσ.

Οκ θα δοκιμάσω και την λύση του nexus μόλις εξαντλήσω τις κεραίες του καταστήματος που δουλεύω 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...